4°C
Bewolkt

  Vroomshoopse sportdag geslaagd

  Overig

  VROOMSHOOP - Vanuit het attractieve programma van 150 jaar Vroomshoop in 2009 bleken onder meer de triatlon als ook de sportdag voor de basisscholen blijvertjes te zijn. Beide uiterst succesvolle sportevenementen werden afgelopen week druk bezocht. Op donderdag 5 september was de jubilerende 75-jarige voetbalvereniging Vroomshoopse Boys op het sportcomplex De Bosrand de gastvrije gastheer bij de sportdag voor leerlingen van vijf lokale basisscholen. Dat waren CBS Nieuwoord, de Willibrordusschool, OBS De Schakel, CBS ‘t Groeipunt en de Oranjeschool.

  Liefst 670 jonge deelnemers genoten met volle teugen van leuke sportonderdelen. Voetbal, volleybal, atletiek, zelfverdediging, badminton en turnen werden aangeboden door respectievelijk Sportlust, Medusa, Fit met Passie, My Safehouse, Badmintonvereniging Twenterand en LOVA. Daarnaast was Dennis Verhuur uit Vroomshoop ter plekke met en een uitdagende stormbaan en de Haere & Diëtistengroep NL was (meer...)

  Abba coverband bij vierde editie Tot De Nek In De Drek mud run

  Overig

  VRIEZENVEEN - De laatste voorbereidingen worden getroffen om ook de vierde editie van de Tot De Nek In De Drek mud run een groot succes te laten worden. Met meer dan zevenduizend deelnemers, 120 hindernissen en honderden vrijwilligers belooft het wederom een groot spektakel te worden.
  Het feest wordt al op de vrijdagavond vanaf 20.30 uur afgetrapt met een optreden van een bekende ABBA coverband. Toegang is gratis.
  Het programma voor de zaterdag is als volgt:

  Lammetjes run – 10.30 uur – 1 km – kids (vanaf 4 t/m 6 jaar).
  Kuuk’n en Kip loop – 11.00 uur – 2,5 km – ouder/kind loop (vanaf 6 t/m 9 jaar).
  Bigg’n Tocht – 12.00 uur – 5 km – deelname vanaf 10 t/m 99 jaar.
  Geit’n en Bokk’n loop – 15.00 uur – 7,5 km – (vanaf 14 jaar t/m 99 jaar).
  Schoap’n Driev’n (bedrijvenloop) – 16.15 uur - 7,5 (meer...)

  Alle ruimte voor jeugd/junioren bij De Haere Triatlon Vroomshoop

  Overig

  VROOMSHOOP - Aan de De Haere Triatlon Vroomshoop doen ieder jaar meer dan 700 sporters mee. Door het aanbod van meerdere afstanden is het een sportief evenement dat voor vele leeftijden geschikt is. Dat blijkt ook uit de inschrijvingen van vorig jaar: de jongste deelnemer was 7 jaar en de oudste 71 jaar. Dit zijn op zaterdag 7 september de mogelijkheden:

  Verhuur en verkooppunten om sporten makkelijk bereikbaar te maken

  Overig

  TWENTERAND - Vereniging Sportieve Kans Twenterand [SKT] gaat samen met ZorgSaam Twenterand een verhuur- en verkooppunt starten voor sport- en beweegmaterialen, waaronder kleding. Doel is de mogelijk aanwezige financiële drempel om te gaan sporten of bewegen weg te nemen. Hulp van de inwoners is hierbij wel nodig.
  Lenen, huren, kopen tegen een laag tarief of gratis meenemen. Alles moet tot de mogelijkheden gaan behoren. De keuze hierin zal afhankelijk zijn van de wensen. Geen doelgroep wordt uitgesloten in Twenterand, dus is het voor alle leeftijdscategorieën.

  Sportieve Kans Twenterand roept inwoners op ongebruikt of oud sport- en beweegmateriaal, maar ook kleding beschikbaar te stellen. Nu verdwijnt het vaak bij het afval en dat is zonde. “In opslagruimten willen wij per kern het materiaal opslaan. Daarom zijn we nog op zoek naar enkele depots, waar vanuit het materiaal beschikbaar gesteld wordt aan onze inwoners”, aldus combinatiefunctionaris (meer...)

  Oudere berichten ›
  soccerball.png

  Topscorer met het voetbalnieuws

  Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

  Naar voetbalnieuws ›
  pb000018.jpeg

  Uit je dak met de Single Top 30

  Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

  Ga naar de hitlijst ›
  13080208_dee098a3d4_o.jpeg

  De complete agenda van Twenterand

  Met de agenda hoef je niets meer te missen. Alle evenementen voor de komende weken vind je hier.

  Bekijk de agenda ›