4°C
Bewolkt

Abba coverband bij vierde editie Tot De Nek In De Drek mud run

Overig

VRIEZENVEEN - De laatste voorbereidingen worden getroffen om ook de vierde editie van de Tot De Nek In De Drek mud run een groot succes te laten worden. Met meer dan zevenduizend deelnemers, 120 hindernissen en honderden vrijwilligers belooft het wederom een groot spektakel te worden.
Het feest wordt al op de vrijdagavond vanaf 20.30 uur afgetrapt met een optreden van een bekende ABBA coverband. Toegang is gratis.
Het programma voor de zaterdag is als volgt:

Lammetjes run – 10.30 uur – 1 km – kids (vanaf 4 t/m 6 jaar).
Kuuk’n en Kip loop – 11.00 uur – 2,5 km – ouder/kind loop (vanaf 6 t/m 9 jaar).
Bigg’n Tocht – 12.00 uur – 5 km – deelname vanaf 10 t/m 99 jaar.
Geit’n en Bokk’n loop – 15.00 uur – 7,5 km – (vanaf 14 jaar t/m 99 jaar).
Schoap’n Driev’n (bedrijvenloop) – 16.15 uur - 7,5 (meer...)

Alle ruimte voor jeugd/junioren bij De Haere Triatlon Vroomshoop

Overig

VROOMSHOOP - Aan de De Haere Triatlon Vroomshoop doen ieder jaar meer dan 700 sporters mee. Door het aanbod van meerdere afstanden is het een sportief evenement dat voor vele leeftijden geschikt is. Dat blijkt ook uit de inschrijvingen van vorig jaar: de jongste deelnemer was 7 jaar en de oudste 71 jaar. Dit zijn op zaterdag 7 september de mogelijkheden:

Triatlon Experience – basisscholen Vroomshoop
Jong geleerd is oud gedaan. Belangrijk dus om op de basisschool al de mogelijkheid te bieden om een triatlon kennismaking te hebben. Dat resulteerde ook dit jaar in de Triatlon Experience, georganiseerd bij het Aquapark De Zandstuve. Deze korte kennismakings-triatlon is voortgekomen uit een samenwerking van Stichting Triatlon Vroomshoop en (meer...)

Verhuur en verkooppunten om sporten makkelijk bereikbaar te maken

Overig

TWENTERAND - Vereniging Sportieve Kans Twenterand [SKT] gaat samen met ZorgSaam Twenterand een verhuur- en verkooppunt starten voor sport- en beweegmaterialen, waaronder kleding. Doel is de mogelijk aanwezige financiële drempel om te gaan sporten of bewegen weg te nemen. Hulp van de inwoners is hierbij wel nodig.
Lenen, huren, kopen tegen een laag tarief of gratis meenemen. Alles moet tot de mogelijkheden gaan behoren. De keuze hierin zal afhankelijk zijn van de wensen. Geen doelgroep wordt uitgesloten in Twenterand, dus is het voor alle leeftijdscategorieën.

Sportieve Kans Twenterand roept inwoners op ongebruikt of oud sport- en beweegmateriaal, maar ook kleding beschikbaar te stellen. Nu verdwijnt het vaak bij het afval en dat is zonde. “In opslagruimten willen wij per kern het materiaal opslaan. Daarom zijn we nog op zoek naar enkele depots, waar vanuit het materiaal beschikbaar gesteld wordt aan onze inwoners”, aldus combinatiefunctionaris (meer...)

Triatlon Experience krijgt een vervolg

Overig

VROOMSHOOP - Op 6 en 7 juni heeft de Triatlon Experience plaatsgevonden voor de basisscholen in Vroomshoop. Honderden kinderen namen enthousiast hier aan deel. Bijna allemaal volbrachten ze deze tweedaagse experience op het terrein van de ijsbaan en aangrenzende zwembad.
Het doel is om kinderen enthousiast te maken voor sport en beweegactiviteiten. In dit geval de triatlonsporten fietsen, zwemmen en hardlopen. Na de experience worden de kinderen gekoppeld aan het triatlonevenement in Vroomshoop, dat jaarlijks plaatsvindt en dit keer is dat op 7 september aanstaande.

Oudere berichten ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›
13080208_dee098a3d4_o.jpeg

De complete agenda van Twenterand

Met de agenda hoef je niets meer te missen. Alle evenementen voor de komende weken vind je hier.

Bekijk de agenda ›