4°C
Bewolkt

Uitslagen jongedierenkeuring van HPKV Den Ham

Overig

DEN HAM - De laatste zaterdag van augustus hield HPKV weer haar jaarlijkse jongedierenkeuring. Bijna 200 mooie dieren werden gekeurd, alle waren dit jaar gefokt of aangekocht door leden van HPKV. De dieren werden gekeurd door vijf keurmeesters, drie voor de konijnen en twee voor de hoenders. Voor hen was het een lastige taak om de dieren weer naar behoren te beoordelen. De keurmeesters moesten allen het mooiste dier, op 1 na en van de jeugd uitkiezen.

Touwtrekkers Vriezenveen op weg naar kampioenschap tto Drenthe competitie

Overig

VRIEZENVEEN - Na de euforie van het winnen van prijzen op het NK in Monnickendam en o.a. de huldiging in de gemeente Twenterand, was het weer tijd om hard door te trainen. Voor de jongste jeugd was dat nodig om goed voor de dag te komen op het GENSB toernooi in Duitsland. Dit toernooi wordt jaarlijks gehouden voor de jonge jeugdploegen met jongens en meisjes tot 18 jaar, om te battelen met leeftijdsgenoten uit o.a. Zwitserland, Duitsland, Engeland, België en Nederland. De jeugdleden van Vriezenveen kwamen tot de kwartfinales, en moesten daar hun meerde erkennen in een Belgische ploeg. Hiermee werden ze achtste in een deelnemersveld van meer dan dertig ploegen, en de beste Nederlandse ploeg!

Voor de overige leden geldt dat er getraind moet worden om goed en sterk voor de dag te komen om het kampioenschap van de tto Drenthe competitie veilig te stellen, en om de derde plek vast te houden. Ondanks de verschillende vakanties en blessures is dat aardig gelukt.
Want afgelopen zaterdag op eigen terrein aan de Harmsenweg werden door team 1 alle andere ploegen verslagen en de voorsprong (meer...)

Voorlaatste competitieronde Touwtrekvereniging Vriezenveen

Overig

VRIEZENVEEN - Op zaterdag 1 september organiseert de touwtrekvereniging Vriezenveen de voorlaatste competitieronde van de tto Drenthe. Team 1 staat hierin bovenaan en team 3 staat derde met nog twee rondes te gaan.
Het toernooi begint om 20.00 uur en vindt plaats bij de familie Dasselaar aan de Harmsenweg in Vriezenveen. Belangstellenden zijn van harte welkom!

Informatie bij Erik Fokkert, tel. 06-13494010 of Bart Leemans (voorzitter), tel. 06-51273350.

Twirlsters van “De Harmonie Vroomshoop” schitteren op eigen concours

Overig

VROOMSHOOP - Afgelopen zaterdag 23 juni organiseerde “De Harmonie Vroomshoop ”een eigen NBTA Twirlconcours in activiteitencentrum Het Punt. Deze dag was gevuld met maar liefst 183 optredens van verschillende verveningen. De concurrentie en het niveau van deze dag was hoog, ondanks dat lieten de solisten van De Harmonie zien dat ze goed aansloten bij het niveau van deze dag. Met 16 solisten die deelnamen behaalden ze maar liefst 11 medailles, een promotie en plaatsingspunten voor de voorrondes van het NK.

Oudere berichten ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›
13080208_dee098a3d4_o.jpeg

De complete agenda van Twenterand

Met de agenda hoef je niets meer te missen. Alle evenementen voor de komende weken vind je hier.

Bekijk de agenda ›