4°C
Bewolkt

  Majorettes Harmonie Vroomshoop sterk op de vloer

  Overig

  DEDEMSVAART - Afgelopen zaterdag 18 mei deden 11 solisten van De Harmonie mee op het NBTA twirl concours in Dedemsvaart. Ondanks een dag gevuld met maar liefst meer dan 160 optredens wisten de solisten verschillende medailles mee naar huis te nemen.

  De solisten kwamen uit in verschillende leeftijdscategorieën en verschillende niveaus. Iedere solist presteerde goed op haar eigen niveau . De medailles waren deze keer voor Isa kidstiwrl een zilveren, Andrea 1-baton novice een zilveren, Sarah 1 baton beginner een bronzen, Pien dance novice een gouden met promotie naar de beginners klasse, en Maud dance een gouden en promotie naar intermediate (meer...)

  Majorettes Harmonie Vroomshoop starten het seizoen sterk

  Overig

  VROOMSHOOP - Afgelopen zaterdag 23 maart startten elf majorette solisten van De Harmonie Vroomshoop het concours seizoen in Nijverdal. De solisten kwamen uit in verschillende leeftijdscategorieën en verschillende niveaus. Ondanks de sterke concurrentie werden er toch eerste plaatsen en tweede derde plaatsen behaald aangevuld met twee promoties en plaatsingspunten voor voorrondes NK later dit jaar.

  Andrea was als allereerst aan de beurt in de Juvenille introductie klasse en stond voor het eerst met haar nieuwe 1-baton routine op de vloer. Ondanks dat ze het best een beetje spannend vond liet ze een hele mooie routine aan de jury zien. Andrea mag volgende keer deelnemen in de novice klasse. Dewi kwam uit met haar 1-baton routine in de Pre-teen novice klasse en had nog drie andere hele sterke (meer...)

  Word fit in Het Punt met Tai Chi, Yoga en wandelen!

  Overig

  VROOMSHOOP - Nu het einde van 2018 weer nadert, komen traditiegetrouw ook weer van allerlei goede voornemens voor het nieuwe jaar boven tafel. De één wil stoppen met roken, een ander wil minder alcohol drinken en weer een ander wil minderen met eten. Maar (meer) gaan bewegen is misschien wel het meest gehoorde goede voornemen als er weer een nieuw jaar dichterbij komt. Dat kan ook in Het Punt op allerlei fronten. Tai Chi-school Marion geeft namelijk al sinds augustus dit jaar wekelijks in Het Punt Tai Chi les, en vanaf januari 2019 zal Marika Yoga en Meer ook wekelijks yogalessen gaan verzorgen. En als u liever een stuk met een fijn gezelschap gaat wandelen is er de wekelijkse wandelclub van ZorgSaam Twenterand en De Haere. Kortom: Word fit in Het Punt!

  Maud Jansen 5de op het NK Twirl in Almere

  Overig

  ALMERE/VROOMSHOOP - Zondag 16 december nam Maud deel aan het NK Twirl in Almere. Maud had zich tijdens de voorrondes in Hoofddorp gekwalificeerd bij de beste 15 twirlsters in haar categorie die mochten deelnemen op het NK.
  In alle vroegte vertrok Maud met haar fans naar Almere om er te staan tijdens de officiële opening van het NK. Voor Maud was het een hele nieuwe ervaring om nu op een NK te staan. De drie weken tussen de voorrondes en het NK heeft Maud flink getraind om zo haar 10de plek te behouden die ze op de voorrondes behaalde. Het streven van Maud was om een paar plaatsen te stijgen op het NK . Dit zou een flinke klus worden omdat Maud het wel moest opnemen tegen de beste 15, daarnaast telde de punten van de voorrondes mee wat alles nog lastiger maakte.

  Oudere berichten ›
  soccerball.png

  Topscorer met het voetbalnieuws

  Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

  Naar voetbalnieuws ›
  pb000018.jpeg

  Uit je dak met de Single Top 30

  Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

  Ga naar de hitlijst ›
  13080208_dee098a3d4_o.jpeg

  De complete agenda van Twenterand

  Met de agenda hoef je niets meer te missen. Alle evenementen voor de komende weken vind je hier.

  Bekijk de agenda ›