4°C
Bewolkt

  Word fit in Het Punt met Tai Chi, Yoga en wandelen!

  Overig

  VROOMSHOOP - Nu het einde van 2018 weer nadert, komen traditiegetrouw ook weer van allerlei goede voornemens voor het nieuwe jaar boven tafel. De één wil stoppen met roken, een ander wil minder alcohol drinken en weer een ander wil minderen met eten. Maar (meer) gaan bewegen is misschien wel het meest gehoorde goede voornemen als er weer een nieuw jaar dichterbij komt. Dat kan ook in Het Punt op allerlei fronten. Tai Chi-school Marion geeft namelijk al sinds augustus dit jaar wekelijks in Het Punt Tai Chi les, en vanaf januari 2019 zal Marika Yoga en Meer ook wekelijks yogalessen gaan verzorgen. En als u liever een stuk met een fijn gezelschap gaat wandelen is er de wekelijkse wandelclub van ZorgSaam Twenterand en De Haere. Kortom: Word fit in Het Punt!

  Maud Jansen 5de op het NK Twirl in Almere

  Overig

  ALMERE/VROOMSHOOP - Zondag 16 december nam Maud deel aan het NK Twirl in Almere. Maud had zich tijdens de voorrondes in Hoofddorp gekwalificeerd bij de beste 15 twirlsters in haar categorie die mochten deelnemen op het NK.
  In alle vroegte vertrok Maud met haar fans naar Almere om er te staan tijdens de officiële opening van het NK. Voor Maud was het een hele nieuwe ervaring om nu op een NK te staan. De drie weken tussen de voorrondes en het NK heeft Maud flink getraind om zo haar 10de plek te behouden die ze op de voorrondes behaalde. Het streven van Maud was om een paar plaatsen te stijgen op het NK . Dit zou een flinke klus worden omdat Maud het wel moest opnemen tegen de beste 15, daarnaast telde de punten van de voorrondes mee wat alles nog lastiger maakte.

  Benthe Lubbers verslaat senioren op clubshow van HPKV Den Ham

  Overig

  DEN HAM - Afgelopen week hield de Hammer Pluimvee en Konijnen Fokkersvereniging weer haar jaarlijkse clubtentoonstelling in het clubgebouw van de H.T.T.V. aan de Kerkallee.
  Door 38 inzenders waaronder 7 jeugdleden, allemaal leden van H.P.K.V., werden 232 dieren in de kooien gebracht. Dit aantal dieren bestond uit 123 konijnen, 39 grote hoenders en 70 dwerghoenders. Vele bijzondere kleuren en rassen waren te bewonderen.
  Een viertal keurmeesters beoordeelden de dieren onder andere op raszuiverheid, kleur en conditie. Gezamenlijk besloten zij welke dieren, in de verschillende diergroepen, de kampioenstitel mochten dragen.

  Twirlster Maud Jansen plaatst zich wederom bij andere bond voor het NK.

  Overig

  HOOFDDORP/VROOMSHOOP - Op zaterdag 24 november deed Maud Jansen van “De Harmonie Vroomshoop ”mee aan de voorrondes van het Nederlands Kampioenschap twirl in Hoofddorp. Uit het hele land kwamen de beste twirlster bij elkaar om tegen elkaar te strijden. Het was een dag met meer dan 200 optredens in verschillende categorieën. Voor Maud was het geen onbekend gebeuren, ze heeft al meerdere keren op deze voorrondes gestaan maar dit jaar voor het eerst met twee onderdelen. Om op de voorrondes te mogen staan moet je door strenge selectie op concoursen de benodigde punten behalen. Maud is dit gelukt voor zowel haar dance als met haar 1-baton routine.

  Maud ging van start met haar 1-baton, het was spannend dat was even te merken aan de start van haar routine, maar als snel herpakte Maud zich en liet een keurige routine aan de jury zien. De jury was lovend over haar strakheid waarmee ze deze routine neerzette. Ze werd 19e van de 49 tegenstanders. Een hele mooie prestatie.

  Haar dance was na de pauze aan de beurt. De spanning was eraf (meer...)

  Oudere berichten ›
  soccerball.png

  Topscorer met het voetbalnieuws

  Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

  Naar voetbalnieuws ›
  pb000018.jpeg

  Uit je dak met de Single Top 30

  Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

  Ga naar de hitlijst ›
  13080208_dee098a3d4_o.jpeg

  De complete agenda van Twenterand

  Met de agenda hoef je niets meer te missen. Alle evenementen voor de komende weken vind je hier.

  Bekijk de agenda ›