4°C
Bewolkt

Twirlsters van “De Harmonie Vroomshoop” schitteren op eigen concours

Overig

VROOMSHOOP - Afgelopen zaterdag 23 juni organiseerde “De Harmonie Vroomshoop ”een eigen NBTA Twirlconcours in activiteitencentrum Het Punt. Deze dag was gevuld met maar liefst 183 optredens van verschillende verveningen. De concurrentie en het niveau van deze dag was hoog, ondanks dat lieten de solisten van De Harmonie zien dat ze goed aansloten bij het niveau van deze dag. Met 16 solisten die deelnamen behaalden ze maar liefst 11 medailles, een promotie en plaatsingspunten voor de voorrondes van het NK.

Jeugd touwtrekvereniging Vriezenveen kampioen van Nederland

Overig

VRIEZENVEEN - De jeugd van touwtrekvereniging Vriezenveen is Nederlands kampioen outdoor geworden in Monnickendam.

Na een traject, dat drie jaar geleden ingezet werd door Jan Dasselaar, kwam de beloning zaterdag in Monnickendam door de titel te pakken. Vorig jaar werd de tweede plaats gehaald door in de finale van de Veense boys te verliezen. Dit jaar werd er ge-aast om een trede hoger te komen. Na op overtuigende wijze de voorrondes ongeslagen door te zijn gekomen, werd er in de halve finale afgerekend met de (meer...)

Uitslagen de Bosruiters Den Ham

Overig

DEN HAM - Dinsdag 8 mei is Noa Drogt gestart in Geesteren met haar paard Corazon. In de B reden zij een foutloze ronde en kregen 73 stijlpunten, hiermee behaalde zij een 3e prijs.
Zaterdag 12 mei is Alfreda Verwoerd van start gegaan in de M1 dressuur in Stuifzand. Met haar paard Eyecather behaalde zij een 4e prijs met 191 punten.Hoge kwaliteit ingezonden dieren op Grenslandshow

Overig

VRIEZENVEEN - Een U, dat wil iedere kleindierfokker behalen met zijn of haar dieren. Het predikaat uitmuntend is de hoogst haalbare beoordeling op een tentoonstelling en een kroon op het werk. Tijdens de Grenslandshow van 9 tot 11 november kon deze beoordeling aan meerdere dieren worden toegekend. De keurmeesters hadden de taak alle 778 dieren te beoordelen volgens de rasbeschrijving en van een beoordelingskaart te voorzien, zodat het predicaat voor inzenders en bezoekers helder onderbouwd was.

Oudere berichten ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›
13080208_dee098a3d4_o.jpeg

De complete agenda van Twenterand

Met de agenda hoef je niets meer te missen. Alle evenementen voor de komende weken vind je hier.

Bekijk de agenda ›