4°C
Bewolkt

ICF terechte winnaar voetvolleybaltoernooi 2017

Overig

Na een mooie finale, waarin een hoog niveau gehaald werd, is ICF de winnaar geworden van het voetvolleybaltoernooi van V.V. Daarlerveen. Het is voor hen de eerste keer dat zij het toernooi winnen, dat voor de 12e keer werd georganiseerd. Met 59 teams was de opkomst boven verwachting hoog. Het toernooi werd grotendeels gespeeld onder ideale omstandigheden. Alleen tijdens de kwartfinale is vanwege het weer het toernooi even stilgelegd. Maar na 15 minuten kon het toernooi weer vervolgd worden. De organisatie kijkt terug op een goed verlopen toernooi zonder incidenten. Het bleef dan ook nog lang gezellig op Sportpark de Belt.

Zonsopkomstloop zaterdag 16 september op de Holterberg

Overig

Parcoursverkenning in de vroege ochtenduren op de Holterberg, ter voorbereiding (clinic) op de "Diepe Hel Holterbergloop".

Na de succesvolle eerste editie van de Zonsopkomstloop op de Holterberg in de ochtenduren komt er dit jaar een tweede editie. ‘Vorig jaar waren de deelnemers laaiend enthousiast’ vertelt de nieuwe voorzitter Hans Stokvis. De Diepe Hel Holterbergloop vindt dit jaar voor het eerst plaats op zondag 29 oktober en wordt voor de 30e keer georganiseerd.

Vroege Vogels
Onder de hardlopers is de avond of de vroege ochtend erg populair. De zaterdag is voor de meeste mensen een dag waarbij er veel activiteiten op het programma staan. ‘Daarom hebben wij gekozen voor een loop waarbij iedere deelnemer nog wat aan de dag heeft’. De Zonsopkomstloop start om 07.30 uur op de Holterberg. Er wordt getraind in groepen van hetzelfde niveau. Het (meer...)

Diepe Hel Holterbergloop zondag 29 oktober 2017

Overig

Er is geen hardloopwedstrijd in Nederland zoals de Diepe Hel Holterbergloop. De uitdagende parcoursomstandigheden en de meestal perfecte (weers)omstandigheden maken dit een must do wedstrijd voor alle hardlopers. Dit jaar is de finish in het centrum van Holten.

Fietsen bij Sportlust Hemelvaartsdag

Overig

Op Hemelvaartsdag, 25 mei a.s. is er weer de traditionele fiets/puzzel tocht bij Sportlust Vroomshoop.
De route gaat door prachtige gebieden en is ongeveer 25 km.
Er kan gestart worden vanaf 9.30, maar voor de liefhebbers staat er vanaf 8.30 een heerlijk ontbijt klaar voor
3,00 euro per persoon. Voor de jeugd t/m 14 jaar kost dit slechts 2 euro. De start is vanaf het clubhuis van Sportlust, dit is aan de Flierdijk 5c.

Oudere berichten ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›
13080208_dee098a3d4_o.jpeg

De complete agenda van Twenterand

Met de agenda hoef je niets meer te missen. Alle evenementen voor de komende weken vind je hier.

Bekijk de agenda ›