4°C
Bewolkt

  Majorettes Juliana halen fiks wat prijzen op in Oldenzaal

  Overig

  DEN HAM - Het Overijssels Kampioenschap is voor de majorettedames Juliana zeer succesvol verlopen. In verschillende categorieën zijn diverse prijzen binnengehaald met daarbij ook een flinke aantal plaatsingen voor het komende NK in Almere, wel 25.

  In Oldenzaal waar de Overijsselse Kampioenschappen zijn georganiseerd hebben de Majorettes van Juliana maar liefst 12 eerste prijzen behaald en daarmee zijn ze Overijssels kampioen van hun categorie geworden. In een sterk deelnemersveld is Jade Kuiper erin geslaagd om van de 16 deelnemers in haar categorie 3e te worden en zich hiermee te plaatsen voor het NK. In de categorie Duo’s namen er 8 (meer...)

  Grote Vogelshow in Vroomshoop

  Overig

  VROOMSHOOP - De vogelvereniging “Kleur en Fleur” organiseert haar jaarlijkse vogelshow. De inschrijfperiode is gesloten en na het tellen van de tentoongestelde vogels kunnen wij u meedelen dat er op de show meer dan 300 vogels te bewonderen zijn.
  Vogels van heel klein zoals de tropische vogeltjes tot en met grote papegaaien zoals de ara’s. Ook de aankleding van de zaal is al een bezoek waard.

  De show is geopend op:

  Donderdag 7 november van 20.00 uur tot 22.00 uur
  Vrijdag 8 november van 10.00 uur tot 22.00 uur
  Zaterdag 9 november van 10.00 uur tot 17.30 uur

  Te bezoeken in het Postduiven gebouw aan de Stobbelaan 18 in Vroomshoop
  De toegang is uiteraard gratis, en een kop koffie, een drankje of een hapje is aan de bar (meer...)

  Majorettes Muziekvereniging “De Harmonie Vroomshoop” presteren goed op eigen concours

  Overig

  VROOMSHOOP - Op zaterdag 28 september organiseerde Muziekvereniging “De Harmonie Vroomshoop” een KNMO/NTSB majorette- /twirl concours in de sporthal van activiteiten centrum “Het Punt”. Deze dag was gevuld met maar liefst 106 optredens van verschillende verenigingen.

  Op dit concours stonden alle majorette leden, van klein tot groot, van De Harmonie Vroomshoop op de vloer. Team D, de jongste meisjes, riep veel vertedering op bij het publiek met hun mooie dans. Het was voor deze meisjes de eerste keer dat ze mee mochten doen aan een wedstrijd. Groot was hun vreugde dan ook toen ze tijdens de prijsuitreiking naar voren mochten komen om een zilveren beker in (meer...)

  Nieuwe show Juliana Den Ham maakt indruk in Vroomshoop!

  Overig

  DEN HAM - De majorettes van Muziekvereniging Juliana Den Ham kwamen naast de bekende shows met nieuwe shows naar de KNMO/NTSB wedstrijd in Vroomshoop. De teams, duo’s en solisten onder leiding van Melène Wanschers zijn de afgelopen maanden flink aan het werk geweest om prijzen te pakken in Vroomshoop. Voor deze wedstrijd hebben de majorettes ook aan passende outfits gedacht. Zo wordt er gekeken welk outfit het meest passend is bij een thema. Dit is met de nodige creativiteit erg mooi geworden.

  Team 2 die voor hun Do-Re-Mi show als de kinderen Von Trapp optraden hebben dit met veel enthousiasme uitgevoerd. Hierdoor maakten de meiden van Juliana veel indruk op het publiek en de jury. Bij de prijsuitreiking bleek over de hele dag team 2 de meeste indruk te hebben gemaakt op de jury en werden ze beloond met Star of the Day.

  Instructrice Melène Wanschers kijkt terug op een (meer...)

  Oudere berichten ›
  soccerball.png

  Topscorer met het voetbalnieuws

  Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

  Naar voetbalnieuws ›
  pb000018.jpeg

  Uit je dak met de Single Top 30

  Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

  Ga naar de hitlijst ›
  13080208_dee098a3d4_o.jpeg

  De complete agenda van Twenterand

  Met de agenda hoef je niets meer te missen. Alle evenementen voor de komende weken vind je hier.

  Bekijk de agenda ›