4°C
Bewolkt

  Kaiya Brouwer wint in Duitsland de 2 uurs van Lingen

  Motorsport

  VROOMSHOOP - Zaterdag 1 september werd de 2-uurs Enduro verreden in Lingen (DL). Maar liefst 142 deelnemers gingen er van start. Schitterend evenement met veel publiek en een mooie ronde waarin alles zat verwerkt. De jonge rijder uit Vroomshoop zat er vanaf het begin goed bij en nam na enkele ronden de leiding over en gaf deze niet meer af. Hij wist de wedstrijd met ruime voorsprong te winnen op zijn RBC Beta 125RR.


  Kaiya Brouwer pakt de winst in België

  Motorsport

  VROOMSHOOP - Op zondag 26 Augustus werd in Dinant (Bel) de 3e wedstrijd verreden om de 125 Youth Enduro Trophy 2018. Voor Kaiya brouwer uit Vroomshoop is dit het eerste jaar dat hij internationaal rijdt bij de jeugd. Schitterende proeven in bergachtig gebied die 12 keer verreden moesten worden. Kaiya wist 11 van de 12 proeven te winnen, en was dan ook duidelijk de grote winnaar in België. Met daarnaast een 2e plaats in Chimay, en een 1e Plaats in Lierneux heeft hij zijn visitekaartje wel afgegeven in de Enduro wereld.

  In het weekend van 8/9 september staat het Nk Veldhoven en de 4e wedstrijd van de 125 Youth Enduro Trophy 2018 in Ouffet (Bel) op het programma.

  Kaiya Brouwer wint in België

  Motorsport

  VROOMSHOOP - De jonge enduro rijder uit Vroomshoop is sinds twee weken actief in de internationale wedstrijden. Een nieuwe jeugdcompetitie 125 Youth Enduro Trophy 2018 ging vorige week van start in Chimay en meteen wist hij verrassend de 2e plaats te veroveren. Afgelopen zondag in Lierneux deed hij er nog even een schepje bovenop en wist de wedstrijd ruimschoots te winnen. Voor Kaiya is het een geheel nieuwe ervaring met steile hellingen en klimmen, rotsen en keiharde ondergronden. Maar ondanks dit alles is hij toch de grote verrassing. Eind augustus is de 3e wedstrijd in België waar hij zeker zal proberen hoge ogen te gooien.

  Kaiya Brouwer wint het NK jeugdenduro in Westerbork.

  Motorsport

  VROOMSHOOP - Zaterdag 24 maart ging het Nederlands kampieonschap Jeudgenduro van start in Westerbork. Kaiya Brouwer uit Vroomshoop was er op gebrand om hier een mooi resultaat te boeken. De club had een schitterende route en proef uitgezet met daarin alles wat een enduro rijder zich kan wensen. Door het bos, over landerijen een stuk cross en niet te vergeten een stuk extreme enduro. Er werden totaal 5 ronden gereden van +/- 30 min. In de eerste proef was het nog even aftasten, maar daarna wist hij alle proeven te winnen en het NK jeugdenduro in Westerbork te winnen.

  Oudere berichten ›
  soccerball.png

  Topscorer met het voetbalnieuws

  Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

  Naar voetbalnieuws ›
  pb000018.jpeg

  Uit je dak met de Single Top 30

  Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

  Ga naar de hitlijst ›
  13080208_dee098a3d4_o.jpeg

  De complete agenda van Twenterand

  Met de agenda hoef je niets meer te missen. Alle evenementen voor de komende weken vind je hier.

  Bekijk de agenda ›