4°C
Bewolkt

  SDO pakt twee punten door wilskracht

  Korfbal

  WESTERHAAR - Op zaterdag 1 juni, trad het vlaggenschip van SDO thuis aan tegen KCD uit Doorn. Om nog hoger op de ranglijst te kunnen komen moest deze wedstrijd gewonnen worden door de Oranjehemden uit Westerhaar. Dit zou geen gemakkelijke opgave worden aangezien de ploegen elkaar al vaker troffen en dit vaak resulteerde in spannende wedstrijden.

  Amicitia speelt volgend veldseizoen een klasse lager

  Korfbal

  VRIEZENVEEN - Het degradatiedoek is gevallen in Vriezenveen: na zes seizoenen spelen in de Overgangsklasse en tussentijds zelfs drie in de Hoofdklasse doet Amicitia komend veldseizoen een stapje terug. Dat is even wennen. Tijd voor bezinning in Twenterand.

  Afgelopen zaterdag was zaalkampioen Sparta uit Zwolle de gast van de Toyota Drent formatie. In eerdere onderlinge ontmoetingen, zowel op het veld als in de zaal, verloor Amicitia met ruim verschil. Deze keer werd de schade beperkt (rust 6-8, eind 16-19) maar de zo gewenste thuisoverwinning bleef ook deze keer uit. Tot grote teleurstelling van zowel spelers, technische staf als het trouwe publiek. De laatste uitwedstrijd over twee weken tegen ASVD doet er niet meer toe.

  Hardwerkend Amicitia verliest van effectiever AVO

  Korfbal

  VRIEZENVEEN - Het droomscenario van Amicitia om dit seizoen ook in de veldcompetitie handhaving in de Overgangsklasse te bereiken verbrokkelt naarmate de weken verstrijken. De Toyota Drent formatie was afgelopen zaterdag niet in staat om het verschil te maken tegen directe concurrent AVO uit Assen.
  In de voorbereiding werd alles goed doorgesproken en in trainingsvormen geoefend. Iedereen stond op scherp en wilde een goed resultaat bereiken in deze voor beide ploegen zeer belangrijke wedstrijd. Alleen voor de winnaar zou de kans op een beslissingswedstrijd in het vizier blijven. Verlies betekent zo goed als zeker directe degradatie.

  Slechte eerste helft doet SDO de das om

  Korfbal

  WESTERHAAR - Op een doordeweekse avond, woensdag 22 mei, trad het vlaggenschip van SDO thuis aan tegen kampioenskandidaat Midlandia uit Bunnik. De Reas-formatie was bij aanvang van de wedstrijd ‘de rode lantaarn drager’, en wilde punten pakken tegen de nummer twee van de competitie om zo te stijgen op de ranglijst. Het vorige duel tussen de twee ploegen eindigde, na een spannende slotfase, in een 10-10 gelijkspel. De thuisploeg wist dus dat het niet onmogelijk was om de veel hoger geklasseerde ploeg te verslaan.

  Oudere berichten ›
  soccerball.png

  Topscorer met het voetbalnieuws

  Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

  Naar voetbalnieuws ›
  pb000018.jpeg

  Uit je dak met de Single Top 30

  Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

  Ga naar de hitlijst ›
  13080208_dee098a3d4_o.jpeg

  De complete agenda van Twenterand

  Met de agenda hoef je niets meer te missen. Alle evenementen voor de komende weken vind je hier.

  Bekijk de agenda ›