4°C
Bewolkt

Doelpuntloze slotfase breekt TOP opnieuw op

Korfbal

VROOMSHOOP - Afgelopen zaterdag stond er voor de toppers de thuiswedstrijd tegen Regio’72 uit Vaassen op het programma. Waar TOP puntloos onderaan staat en de ambitie heeft om niet te degraderen draait Regio’72 mee om de promotie plekken. De wedstrijd stond onder leiding van dhr. van der Veen. Bij TOP ontbrak Jordy Reekers in de basis, hij werd prima vervangen door Leroy Olsman.

Amicitia opnieuw puntloos tegen AVO

Korfbal

VRIEZENVEEN - Het nieuwe jaar heeft vooralsnog weinig goeds in petto voor Amicitia. Na ruim drie weken zonder competitieverplichtingen stond afgelopen zaterdag de wedstrijd tegen AVO uit Assen op het programma. Tussentijds werd er nog wel enkele keren geoefend. Ook onderging de Toyota Drent formatie noodgedwongen een tweetal personele mutaties bij de dames.

TOP trekt aan het kortste eind in Kollum

Korfbal

KOLLUM - Afgelopen zaterdag stond er voor de spelers van TOP een uitwedstrijd tegen koploper Invicta op het programma, tevens de laatste wedstrijd van 2019. Deze ploeg heeft zowel op het veld als in de zaal nog geen enkele nederlaag geleden. Er stond dus een zware opdracht te wachten voor de toppers. Scheidsrechter van deze wedstrijd was dhr. Bekkema .

Strijdbaar Amicitia pakt verdiend punt bij De Meeuwen

Korfbal

PUTTEN - Het is niet bepaald een competitiestart waar iedereen in Vriezenveen van droomt. Gelet op de prestaties in de recente zaalseizoenen is alles wat Amicitia ademt zich ervan bewust dat het pittig gaat worden om ook deze zaal-editie te overleven in de Overgangsklasse. Maar Twentse nuchterheid leert letterlijk dat niet geschoten altijd mis is. En dus moet de Toyota Drent formatie vooral in zichzelf blijven geloven en doorgaan met de missie die het heeft ingezet: strijden voor handhaving.

Oudere berichten ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›
13080208_dee098a3d4_o.jpeg

De complete agenda van Twenterand

Met de agenda hoef je niets meer te missen. Alle evenementen voor de komende weken vind je hier.

Bekijk de agenda ›