4°C
Bewolkt

TOP wint van Hellas ’63

Korfbal

VROOMSHOOP - Afgelopen zaterdag ontving TOP de bekende gasten van Hellas ’63 uit Nunspeet. Beide ploegen kennen elkaar goed en in het verleden zijn de resultaten altijd wisselend geweest. De wedstrijd in Nunspeet wist Hellas ’63 nog met redelijk ruime cijfers te winnen van TOP. TOP heeft de punten hard nodig om afstand te nemen van de onderste plekken, Hellas ’63 moet winnen om aansluiting te houden met de bovenste plekken. De wedstrijd stond onder leiding van dhr. De Vries

Amicitia laat dure punten liggen

Korfbal

VRIEZENVEEN - Om los te komen van de één na laatste plek op de ranglijst moest er gewonnen worden in Hardinxveld-Giessendam van Vriendenschaar. Onder een stralend zonnetje begon Amicitia sterk en gemotiveerd aan de wedstrijd.

Uitslagen SDO Westerhaar

Korfbal

WESTERHAAR - Afgelopen zaterdag speelde SDO D1 tegen Rigtersbleek D1. Voor beide ploegen was dit de eerste wedstrijd van de voorjaarscompetitie. SDO D1, de ploeg van Anno Sportel en Henk Jan Otten, wilde de goede lijn van de zaalcompetitie doortrekken op het veld. Hiermee wil de ploeg weer een gooi doen naar het kampioenschap. Rigtersbleek is hiervoor een directe concurrent, dus meteen een belangrijke wedstrijd voor de Westerhaarders. Dit seizoen speelden de ploegen al 4 keer tegen elkaar, alle wedstrijden werden gewonnen door SDO. Toch wist de ploeg dat het geen makkelijke wedstrijd zal worden, want de bezoekers hadden ook een sterkte ploeg.

Oudere berichten ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›
13080208_dee098a3d4_o.jpeg

De complete agenda van Twenterand

Met de agenda hoef je niets meer te missen. Alle evenementen voor de komende weken vind je hier.

Bekijk de agenda ›