4°C
Bewolkt

  Amicitia hard onderuit tegen Heerenveen

  Korfbal

  Vorige week werden in de eerste thuiswedstrijd nog 2 punten binnengehaald tegen Dos Kampen. Afgelopen weekend stond de eerste uitwedstrijd op het programma tegen Heerenveen 1. Een mooie kans om de leiding te nemen in Overgangsklasse B.

  SDO verliest spannende streekderby van Blauw Zwart

  Korfbal

  WESTERHAAR - Op zaterdag 15 september speelde SDO haar eerste thuiswedstrijd van het seizoen. Na de verloren uitwedstrijd tegen KIOS, stond er weer een streekderby op het programma. Dit keer speelde de ploeg tegen Blauw Zwart uit het nabijgelegen Wierden. In de voorbereiding speelden de ploegen tegen elkaar, toen won de ploeg van oud trainer/coach van SDO, Marco Groothuis, van de Westerhaarse formatie.

  Amicitia wint de eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen

  Korfbal

  VRIEZENVEEN - Na een lange voorbereiding stond afgelopen zaterdag de eerste wedstrijd van het korfbalseizoen op het programma voor beide selectieteams van Amicitia.
  Amicitia 1 speelde de eerste wedstrijd thuis tegen Dos Kampen. Onder zonnige omstandigheden en met veel toeschouwers langs de lijn op sportpark het Midden in Vriezenveen begon het nieuwe korfbalseizoen.

  Valse start voor SDO 1 Westerhaar

  Korfbal

  SIBCULO - Op zaterdag 8 september speelde SDO haar eerste competitie uit tegen KIOS '45. Een wedstrijd die al jaren veel spanning en strijdlust met zich mee brengt en dat was ook vandaag te zien. Er waren namelijk veel toeschouwers op de wedstrijd afgekomen. Aan de voorbereiding kon het niet liggen, SDO won namelijk al haar oefenwedstrijden .

  Oudere berichten ›
  soccerball.png

  Topscorer met het voetbalnieuws

  Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

  Naar voetbalnieuws ›
  pb000018.jpeg

  Uit je dak met de Single Top 30

  Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

  Ga naar de hitlijst ›
  13080208_dee098a3d4_o.jpeg

  De complete agenda van Twenterand

  Met de agenda hoef je niets meer te missen. Alle evenementen voor de komende weken vind je hier.

  Bekijk de agenda ›