4°C
Bewolkt

SDO 1 speelt gelijk tegen Blauw Zwart 1

Korfbal

Afgelopen zaterdag stond voor SDO 1 de eerste zaalcompetitiewedstrijd op het programma. Blauw Zwart 1 van voormalig hoofdtrainer Marco Groothuis, kwam op bezoek. Voor SDO betekende deze wedstrijd een terugkeer in de derde klasse, na 2 jaar gespeeld te hebben in de vierde klasse. Doordat de ploeg vorig seizoen kampioen werd in de zaal, dwong men promotie af. In het verleden speelden de ploegen regelmatig tegen elkaar, in deze wedstrijden waren de teams vaak aan elkaar gewaagd.

SDO laat eerste 2 punten thuis liggen.

Korfbal

SDO 2 speelde vandaag na een korte voorbereiding in de zaal haar eerste wedstrijd tegen Blauw-Zwart 2. Op het veld kwamen de ploegen elkaar ook al eens tegen waarbij de winst aan de kant van Blauw-Zwart was. Een pittige wedstrijd stond dus op het programma.

SDO A1 wint van DOS WK A2

Korfbal

Na een prima veldseizoen, waar SDO A1 op een keurige derde plek eindigde, stond afgelopen zaterdag voor het meidenteam de eerste zaalcompetitiewedstrijd op het programma. De ploeg van Gerard Fidom en Henk Jan Otten trad aan tegen DOS WK A2 uit Enschede. De bezoekers waren op het veld kampioen geworden in dezelfde poule als SDO A1. Beide onderlinge confrontaties werden door de Enschedeërs gewonnen. SDO was uit op revanche en wist dat het mogelijk was om de winst te pakken.

Amicitia wint eerste wedstrijd zaalseizoen.

Korfbal

Afgelopen zaterdag kon de selectie van Amicitia weer voor het eerst van start gaan in de zaal. In het voorprogramma wist het tweede van Amicitia helaas niet te winnen van de Hoeve 2.

Oudere berichten ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›
13080208_dee098a3d4_o.jpeg

De complete agenda van Twenterand

Met de agenda hoef je niets meer te missen. Alle evenementen voor de komende weken vind je hier.

Bekijk de agenda ›