4°C
Bewolkt

  TOP sluit seizoen in mineur af

  Korfbal

  Wat voor TOP een mooie afsluiting van het korfbalseizoen had moeten worden, werd afgesloten in mineur. TOP verloor op eigen grond met 15-19 van nummer drie Hellas’63 uit Nunspeet en daarmee verspeelde TOP het kampioenschap. En verlies met een nare nasmaak omdat het kampioenschap binnen handbereik lag toen de Toppers uit een prima zaalseizoen kwamen. TOP heeft het zelf laten liggen.

  Klasse behoud Amicitia selectie.

  Korfbal

  De selectie van Amicitia reisde afgelopen zaterdag gezamenlijk in een bus af naar Heerenveen. Om 14.00 startte Amicitia 2 tegen Heerenveen 2, op deze bloedhete zaterdag. De eerste helft begon het tweede sterk met een 0-2 tussenstand en behield de voorsprong gedurende de eerste helft. Helaas werd verschil van 3 tot 4 doelpunten in de tweede helft weggegeven en kwam er nog een spannende slotfase aan. Gelukkig wist de ploeg zich goed staande te houden en won het verdiend met 16-18. Hierdoor heeft ook het tweede zich veilig gespeeld in de 1e klasse.

  SDO verliest van kampioen Noveas

  Korfbal

  Afgelopen zaterdag stond voor SDO de laatste competitiewedstrijd van dit seizoen op het programma. De Westerhaarse ploeg nam het thuis op tegen de kampioen, Noveas uit Steenwijk. De vorige confrontatie tussen de ploegen werd gewonnen door de Steenwijkers met 13-9. Voor de SDO’ers Mathijs Korte (speler) en Marco Groothuis (trainer/coach) was het een speciale wedstrijd, zij namen afscheid. Verder startte Brian Slaghuis, na lang aan de kant te hebben gestaan met een blessure, weer in de basis.

  Amicitia 1 handhaaft zich knap in Overgangsklasse

  Korfbal

  Op zaterdag 20 mei konden beide selectieteams van Amicitia zich opmaken voor een dubbel duel tegen Antilopen uit Leusden en hielden hier drie van de te behalen vier punten aan over.
  Hierdoor is Amicitia 1 veilig en moet Amicitia 2 aankomende zaterdag nog strijden voor de laatste broodnodige punten. De beide Toyota Klaas Drent formaties mochten aantreden na de kampioenswedstrijd van A1.

  Het 2e begon niet sterk en keek al snel tegen een 1-7 achterstand aan. Toch werd de wedstrijd afgesloten met een 19-19 eindstand door middel van een knappe inhaalrace. Na deze spannende wedstrijd mocht het eerste team aantreden. De wedstrijd was voor het team van coach Ruben Burchartz een belangrijk potje om de laatste wedstrijd zonder druk te spelen en zodoende het seizoen thuis goed af te (meer...)

  Oudere berichten ›
  soccerball.png

  Topscorer met het voetbalnieuws

  Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

  Naar voetbalnieuws ›
  pb000018.jpeg

  Uit je dak met de Single Top 30

  Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

  Ga naar de hitlijst ›
  13080208_dee098a3d4_o.jpeg

  De complete agenda van Twenterand

  Met de agenda hoef je niets meer te missen. Alle evenementen voor de komende weken vind je hier.

  Bekijk de agenda ›