4°C
Bewolkt

  TOP loopt tegen ruime nederlaag aan

  Korfbal

  ZWOLLE - Afgelopen zaterdag stond er voor TOP een uitwedstrijd tegen Oranje Zwart aan. Deze ploeg draait net als TOP bovenin mee in de competitie. Bij TOP had oudgediende Jeffrey Bakker een basisplaats. Hij verving de geblesseerde Martin Bakker. Scheidsrechter van deze wedstrijd was de heer Noordaa.
  Oranje Zwart begon sterk aan de wedstrijd en wist binnen no-time een 3-0 voorsprong te nemen. Nadat TOP haar eerste doelpunt had gemaakt gingen de scores over en weer. Halverwege de eerste helft stond er een stand van 7-5 op het scorebord. Toen brak er een fase aan waarin Oranje Zwart erg scherp schoot en TOP niet tot scores wist te komen. De ploeg uit Zwolle scoorde 6 scores op rij. De ruststand bedroog 13-5.

  Amicitia blijft punten verzamelen

  Korfbal

  VRIEZENVEEN - Op een drukbezocht sportpark Het Midden speelde Amicitia tegen De Wâlden. Met nog twee thuiswedstrijden te gaan voordat de zaalcompetitie begint moet de Toyota Drent formatie punten scoren om bovenin de veldpoule een rol van betekenis te blijven spelen.

  TOP wint topper van HKC

  Korfbal

  VROOMSHOOP - Afgelopen zaterdag stond de topper tegen medekoploper HKC uit Hengelo op het programma. Beiden ploegen draaien tot zover een goed veldseizoen en hebben na 5 speelrondes 8 punten. Beide coaches van zowel TOP als HKC hebben een verleden bij tegengestelde clubs. Scheidsrechter van deze wedstrijd was de heer Koster.

  Op een regenachtig sportpark de bosrand begonnen beide ploegen aan de wedstrijd. De eerste aanvalsvakken van beide ploegen draaide de volledige wedstrijd niet. Het eerste doelpunt moest daardoor lang op zich wachten. Pas na ruim 10 minuten spelen wist HKC de score te openen. TOP bracht de stand halverwege de eerste helft op 1-1. TOP wist na de eerste vak wissel direct 2 keer snel te scoren en (meer...)

  Derde overwinning op rij voor Amicitia

  Korfbal

  GRONINGEN - In een af en toe regenachtig Groningen moest Amicitia het opnemen tegen de studenten van De Parabool. De Groninger vereniging bivakkeert weliswaar met nul punten bijna onderaan de ranglijst, maar schijn bedriegt. Waar het wellicht ontbreekt aan voldoende technisch vernuft wordt dat volop gecompenseerd met inzet en de wil om te presteren. Vocaal ondersteund door een stel enthousiaste toeschouwers langs de lijn.

  De Toyota Drent formatie kwam na het beginsignaal snel op voorsprong (0-2). Maar na tien minuten spelen stonden beide ploegen weer in evenwicht (2-2). Die situatie herhaalde zich daarna nog twee keer (4-4 en 6-6). Vlak voor rust werd De Parabool beloond voor het harde werken (7-6). Amicitia kon de balans gaat opmaken en zich gaan beraden op aanpassing van haar spel.

  Dat lukte aardig (meer...)

  Oudere berichten ›
  soccerball.png

  Topscorer met het voetbalnieuws

  Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

  Naar voetbalnieuws ›
  pb000018.jpeg

  Uit je dak met de Single Top 30

  Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

  Ga naar de hitlijst ›
  13080208_dee098a3d4_o.jpeg

  De complete agenda van Twenterand

  Met de agenda hoef je niets meer te missen. Alle evenementen voor de komende weken vind je hier.

  Bekijk de agenda ›