4°C
Bewolkt

Versterking voor de selectie van Amicitia

Korfbal

VRIEZENVEEN - Afgelopen week heeft Kim Jansen bekend gemaakt dat zij zal terugkeren in de selectie van Amicitia. De afgelopen seizoenen speelde Kim in het shirt van AKC Almelo. Kim heeft de jeugd van Amicitia doorlopen en heeft in het verleden onder andere bij Dos WK uit Enschede gespeeld.
Ook Richard Botter zal de selectie van Amicitia komen versterken. Richard komt over van HHV uit Hollandscheveld. Richard heeft jaren in het eerste gespeeld en wil komend seizoen graag zijn kwaliteiten op een hoger niveau laten zien.

Amicitia verliest nipt van kampioen de Meeuwen

Korfbal

PUTTEN - Gezamenlijk in de bus vertrok de hele selectie van Amicitia afgelopen zaterdag naar Putten voor de laatste 2 wedstrijden van het seizoen. Amicitia 2 startte tegen de Meeuwen 2. Het was een gelijkopgaande strijd. Alhoewel het tweede van Amicitia in de tweede helft het betere van het spel had, speelden zij uiteindelijk gelijk met 18-18. Mark Witteveen nam nog afscheid van de selectie, omdat hij in verband met studie heeft besloten een stapje terug te doen volgend seizoen.

TOP verliest met opgeheven hoofd van Exakwa

Korfbal

VROOMSHOOP- In de laatste competitiewedstrijd van dit seizoen nam TOP het op tegen gedeelde koploper Exakwa, dat samen met Dindoa strijdt om het kampioenschap. Voor TOP stond er behalve de eer niets meer op het spel, omdat het zich vorige week veilig wist te spelen tegen Rood-Wit. Vanwege de laatste wedstrijd en daarmee het vertrek van coach Gert Schorn stonden er veel toeschouwers aan het veld. De wedstrijd stond onder leiding van dhr. Bos.

In de beginfase waren beide ploegen aan elkaar gewaagd. Het was TOP die snel de score opende, maar Exakwa wist de stand direct gelijk te trekken. TOP en Exakwa wisselden elkaar af door om en om te scoren, waarbij TOP tot de 5-4 telkens aan de goeie kant van de score stond. Vanaf dit moment schakelde Exakwa een tandje erbij en nam het initiatief. TOP kon nog meekomen tot 7-7, maar kon niet (meer...)

SDO D1 opnieuw kampioen

Korfbal

WESTERHAAR - Afgelopen zaterdag speelde SDO D1 de laatste competitiewedstrijd van dit succesvolle seizoen. De ploeg werd op het veld en in de zaal al kampioen en bij winst in deze wedstrijd was de ploeg van Anno Sportel en Henk Jan Otten opnieuw kampioen. De ploeg trad thuis aan tegen EKC Nääs D1 uit Enschede. De bezoekers waren al verzekerd van het kampioenschap, SDO D1 kwam bij een overwinning op gelijke hoogte. De ploegen troffen elkaar al drie maal dit seizoen. Alle wedstrijden werden gewonnen door SDO, maar wel nipt en met veel moeite. De Oranjehemden wisten van te voren dat het geen makkelijke wedstrijd zou gaan worden.

Oudere berichten ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›
13080208_dee098a3d4_o.jpeg

De complete agenda van Twenterand

Met de agenda hoef je niets meer te missen. Alle evenementen voor de komende weken vind je hier.

Bekijk de agenda ›