4°C
Bewolkt

  TOP loopt tegen ruime nederlaag aan

  Korfbal

  ZWOLLE - Afgelopen zaterdag stond er voor TOP een uitwedstrijd tegen Oranje Zwart aan. Deze ploeg draait net als TOP bovenin mee in de competitie. Bij TOP had oud gediende Jeffrey Bakker een basisplaats. Hij verving de geblesseerde Martin Bakker. Scheidsrechter van deze wedstrijd was de heer Noordaa.
  Oranje Zwart begon sterk aan de wedstrijd en wist binnen no-time een 3-0 voorsprong te nemen. Nadat TOP haar eerste doelpunt had gemaakt gingen de scores over en weer. Halverwege de eerste helft stond er een stand van 7-5 op het scorebord. Toen brak er een fase aan waarin Oranje Zwart erg scherp schoot en TOP niet tot scores wist te komen. De ploeg uit Zwolle scoorde 6 scores op rij. De ruststand bedroog 13-5.

  Gemiste kansen breken Amicitia op

  Korfbal

  VRIEZENVEEN - Als er afgelopen zaterdag een winnaar aangewezen mocht worden in het missen van kansen dan was dat Amicitia. Maar de realiteit voor de Toyota Drent formatie was veel pijnlijker na afloop van de eerste thuiswedstrijd tegen het gelijk geklasseerde ASVD.

  TOP start zaalseizoen met onnodige nederlaag tegen EKC 2000

  Korfbal

  EMMEN - TOP heeft het eerste gedeelte van het veldseizoen met 10 punten afgesloten en sterke ploegen als HKC en ELKO werden verslagen. In de voorbereiding heeft TOP veel oefenwedstrijden gespeelt. Ondanks dat de ploeg door blessures en afwezigheden niet altijd compleet was liet het bij vlagen goed spel zien. Zodoende reisde TOP met veel vertrouwen af naar Emmen. EKC 2000 was hier de tegenstander. Op het veld speelt deze ploeg bovenin mee in de 4de klasse. Scheidsrechter was de heer Peter van der Terp.

  Zure nederlaag TOP tegen EKCA

  Korfbal

  VROOMSHOOP - Afgelopen zaterdag stond er voor de toppers de laatste veldwedstrijd van 2019 op het programma. Tevens was het ook de eerste return wedstrijd. EKCA uit Arnhem was de tegenstander. Deze ploeg staat bekend om haar langzame spel en de zakkende heren. In de heenwedstrijd verloor TOP in een moeizame wedstrijd met 7-6. Scheidsrechter van deze wedstrijd was de heer Timmerman. Zoals eerder benoemd is EKCA een korfbalploeg die in een erg laag tempo speelt. Hierdoor komt TOP minder tot aanvallen toe maar ook EKCA krijgt hierdoor minder goede kansen. Met gevolg dat er weinig doelpunten vielen. Bij rust stond een magere 4-3 stand op het scorebord.

  In de rust werd aangegeven niet in het tempo van EKCA mee te gaan. Dit lukte in het begin aardig voor de toppers. Ze liepen uit naar een verschil van 3 , 8-5. EKCA toonde echter veerkracht en wist door middel van scores van grote afstand bij 8-9 voor het eerste op voorsprong te komen. TOP probeerde met enkele wissels het tij nog te keren en wist nog eenmaal gelijk te komen 9-9. EKCA gooide enkele (meer...)

  Oudere berichten ›
  soccerball.png

  Topscorer met het voetbalnieuws

  Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

  Naar voetbalnieuws ›
  pb000018.jpeg

  Uit je dak met de Single Top 30

  Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

  Ga naar de hitlijst ›
  13080208_dee098a3d4_o.jpeg

  De complete agenda van Twenterand

  Met de agenda hoef je niets meer te missen. Alle evenementen voor de komende weken vind je hier.

  Bekijk de agenda ›