4°C
Bewolkt

  Gehavend TOP verliest van Rheko

  Korfbal

  TOP speelde uit in Rheden om het op te nemen tegen Rheko. TOP had niet alleen last van de weersomstandigheden, maar moest ook Rick Hoekstra en Jeffrey Bakker deze wedstrijd missen. Leroy Olsman en Bjorn Klaassens vervingen hen.

  SDO wint in winderig Borne

  Korfbal

  Afgelopen zaterdag speelde SDO tegen Groen Zwart. Voor deze wedstrijd moest de ploeg afreizen naar Borne. De ploegen stonden dit seizoen al 3 keer tegenover elkaar, al deze wedstrijden werden door de Westerhaarders gewonnen. SDO was dus de duidelijke favoriet. Bij de Oranjehemden stond Jolien Beuving in de basis. Zij verving de geblesseerde Berdien Hartman.

  Amicitia niet sterk genoeg in Westbroek

  Korfbal

  Na het matige optreden van vorige week tegen SKF 1 moest er afgelopen zaterdag gewonnen worden van koploper DOS. Na het zwakke begin van vorige week moest de ploeg vandaag sterk beginnen. En dat gebeurde ook. Al snel opende Amicitia de score. De doelpunten vielen aan beide kanten niet erg makkelijk.DOS mag vier keer achter elkaar scoren en neemt de leiding over in de wedstrijd (9-7). Voor rust weten beide ploegen nog één keer te scoren (10-8).

  Kangoeroe klup T.O.P.

  Korfbal

  VROOMSHOOP- Zaterdag 15 april organiseert korfbalvereniging TOP Vroomshoop weer voor de eerste keer de Kangoeroe klup buiten op het veld. Kinderen tussen 3 t/m 6 jaar zijn van harte welkom om de beginselen van het korfbalspel te ontdekken. Het begint om 10:30 uur en zal gegeven worden bij het veld van T.O.P. te Flierdijk 5c in Vroomshoop.
  We hopen jullie dan te zien!

  Oudere berichten ›
  soccerball.png

  Topscorer met het voetbalnieuws

  Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

  Naar voetbalnieuws ›
  pb000018.jpeg

  Uit je dak met de Single Top 30

  Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

  Ga naar de hitlijst ›
  13080208_dee098a3d4_o.jpeg

  De complete agenda van Twenterand

  Met de agenda hoef je niets meer te missen. Alle evenementen voor de komende weken vind je hier.

  Bekijk de agenda ›