4°C
Bewolkt

Alan Burchartz nieuwe hoofdtrainer T.O.P. Vroomshoop

Korfbal

VROOMSHOOP - Het bestuur van Korfbalvereniging T.O.P. is verheugd te kunnen melden dat er voor komend seizoen een nieuwe hoofdtrainer is gevonden in de persoon van Alan Burchartz uit Hengelo. Burchartz doorliep in het verleden alle selectieteams van Groen Zwart uit Borne en Zwart Wit uit Delden. In de hoogtijdagen dat DOS-WK uit Enschede in de korfballeague uitkwam, speelde hij ook op dit niveau. Nadat hij af-scheid had genomen als speler werd Burchartz hoofdtrainer bij H.K.C. uit Hengelo. Ook was hij interim-trainer bij Overgangsklasser A.K.C. uit Almelo. Burchartz volgt na dit seizoen Gert Schorn op die na vier jaar afscheid neemt van T.O.P.

Amicitia verliest voor de 2de keer op rij

Korfbal

VRIEZENVEEN - Na de verliespartij van vorige week tegen Wit-Blauw, stond deze een na laatste zaalwedstrijd niet meer veel op het spel. Het uitduel tegen AVO uit Assen stond op het programma. In het thuisduel was Amicitia nog te sterk voor AVO en won Amicitia met 22-15. Met een hoop zelfvertrouwen kon de Toyota Klaas Drent formatie afreizen naar Assen. Amicitia kon zich gaan opmaken om opnieuw een goed resultaat te halen.

Onder leiding van coach Ruben Burchartz begon Amicitia zwak aan de wedstrijd. Avo begon voortvarend en scoorden gelijk in de eerste aanval. Al snel stond het 3-1 en liep de Amicitia achter de feiten aan. AVO begon een stuk sterker aan de wedstrijd, ze waren feller en speelden zelfverzekerd.
Amicitia probeerde het verschil terug te brengen naar twee doelpunten verschil, maar in plaats van (meer...)

TOP verliest in doelpuntrijke streekderby van NKC

Korfbal

VROOMSHOOP - Twee speelronden voor het einde van de zaalcompetitie stond voor TOP de streekderby tegen NKC op het programma. In de heenwedstrijd kon TOP goed stand bieden tot aan de rust, maar speelde het een slechte tweede helft, waardoor uiteindelijk makkelijk verloren werd (25-19). De wedstrijd van afgelopen weekend stond onder leiding van dhr. Slettenhaar.

De sfeer zat er voor de wedstrijd al goed in, in Het Punt, door de vele supporters aan de kant van TOP, maar ook door de nodige supporters die NKC vertegenwoordigden.

TOP opende al snel de score door de eerste aanval direct te verzilveren. TOP kreeg meerdere kansen om het verschil op twee te zetten, maar verzuimde dit. Het was NKC die de stand gelijktrok en ook een voorsprong pakte. (meer...)

Korfbalvereniging TOP viert feest!

Korfbal

VROOMSHOOP - Afgelopen week heeft er een team van TOP uit Vroomshoop het kampioenschap binnen kunnen halen. Met een zaal vol supporters zat de sfeer er goed in en wist de B1 maar liefst een wedstrijd voor het einde het kampioenschap al binnen te slepen door de winst van 11-5 op Thrianta uit Hoogeveen. De B1 werd voor aanvang van de wedstrijd van het 1e team van TOP gehuldigd. Verder werden er nog 2 mannen in het zonnetje gezet. Merijn van der Schee en Raymon Plekkenpol hebben afgelopen week allebei hun Scheidsrechter diploma gehaald en mogen vanaf nu officieel wedstrijden gaan fluiten voor TOP

Oudere berichten ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›
13080208_dee098a3d4_o.jpeg

De complete agenda van Twenterand

Met de agenda hoef je niets meer te missen. Alle evenementen voor de komende weken vind je hier.

Bekijk de agenda ›