4°C
Bewolkt

Nederlands Kampioenschap junioren voor 39e maal in Westerhaar

Denksport

WESTERHAAR - Maandag 30 april begint voor de 39e maal in successie het NK dammen voor junioren in Westerhaar. Een tiental talentvolle jeugddammers strijden in het clublokaal van de Westerhaarse damvereniging Denk en Zet/Witte van Moort om de felbegeerde nationale titel.
Het is al een grote traditie dat dit kampioenschap in Westerhaar wordt gehouden en de organisatie is dan ook altijd perfect geregeld. De deelnemers worden ondergebracht in gastgezinnen en er zullen ook enkele activiteiten gehouden worden om de onderlinge sfeer tussen de deelnemers te bevorderen.

Al vele grote namen in de damwereld zijn hun carrière gestart bij het NK voor junioren zoals Ton Sijbrands en Harm Wiersma. Het toernooi belooft dit jaar extra spannend te worden daar de coryfeeën van de afgelopen jaren, titelhouder Jitse Slump en Wouter Wolff dit jaar niet aanwezig zijn. Hierdoor zijn Nick Waterink en Wouter Morsink favoriet voor de titel. Vorig jaar was het een bijzonder (meer...)

Oudste Hammerdammer terug na ziekte

Denksport

DEN HAM - In de onderlinge competitie werden de leden verrast met de terugkomst van de oudste speler van de vereniging na een lange periode van ziekte G.Endeman met zijn 83 jaar. Zoals het er uitzag zou hij dit seizoen niet meer in actie komen maar tot ieders verbazing was hij er weer, en zijn tegen stander van die avond de heer K.Meuleman vroeg zich af of hij niet stiekem heel veel geoefend had thuis want hij bood zeer sterke tegen stand, en hield heel lang stand in een mooie partij die op het laatst toch naar K.Meuleman ging, door een klein foutje van Gerard 2-0.

Vrimot-nieuws

Denksport

VRIEZENVEEN - Voor de beide externe teams, was afgelopen week geen gelukkige week. Beide teams verloren hun externe wedstrijd. Vrimot 1 uit tegen Holten 1 en Vrimot 2 thuis tegen Mat-Ador 2 uit Wierden.
Voor de interne competitie werden de volgende partijen gespeeld: Gerard KleinJan-Peter Burer 0-1; Edwin-Burer-Humphrey Burer 0-1; Henk KleinJan-Erik Cramer rem.
Kom eens kijken op donderdagavond vanaf 20.00 uur in het jeugdhonk van de vv Deto of bezoek www.vrimot.nl. Wil je een partijtje meeschaken, meld je dan van tevoren even aan.


Oudere berichten ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›
13080208_dee098a3d4_o.jpeg

De complete agenda van Twenterand

Met de agenda hoef je niets meer te missen. Alle evenementen voor de komende weken vind je hier.

Bekijk de agenda ›