4°C
Bewolkt

Dammers Denk en Zet/WvM morsen tegen Arnhem

Denksport

WESTERHAAR - De achtste ronde van de clubcompetitie dammen leverde voor damclub Denk en Zet/Witte van Moort uit Westerhaar een onverwacht puntverlies op. De thuiswedstrijd tegen het laag geklasseerde CTD Arnhem eindigde in 10-10. Twee keer kwam Westerhaar op voorsprong, maar even zoveel keren kwamen de Arnhemmers terug. Zo won Barkel een fraai duel van Van de Weerdhof maar werd Hilberink positioneel opgebracht door de sterke Andriessen. Van Dijk profiteerde van een zwakke schijf van Grotenhuis ten Harkel en zette WvM weer op voorsprong. Hessing ging te ver in zijn omsingelende bewegingen tegen invaller Neutel en werd overspeeld. De overige zes partijen eindigden – na overwegend voordeel aan Westerhaarse zijde – in remise, waarmee de 10-10 eindstand verklaard is. Over twee weken spelen de Westerhaarders een zware uitwedstrijd tegen Van Stigt Thans uit Schiedam.


De Hammerdammer 2 lijdt zware nederlaag

Denksport

DEN HAM - De Hammerdammer 2 neemt het op tegen Damra uit Raalte voor de bondscompetitie. Al met al een slechte avond voor de Hammerdammer 2. Er wordt ruim verloren van Damra uit Raalte, uitslag 1 – 7.

Vrimot verliest van Rijssen

Denksport

RIJSSEN - Vrimot ging afgelopen week voor de externe competitie op bezoek bij de schaakvrienden van en uit Rijssen.
Halverwege de avond leek er nog niets aan de hand te zijn. Het was tot dan een gelijk opgaande strijd. Maar het liep toch uit op een eclatante nederlaag voor Vrimot. Alleen Humphrey Burer, Peter Burer en Henk KleinJan wisten ieder een half puntje te behalen. En daar bleef het ook bij. Edwin Burer, Boy Doeve en Henry Schoemaker lieten punten liggen waar er meer ingezeten had. Bij Jan van Vliet en Roy Doeve was de situatie niet helemaal duidelijk maar ook die partijen eindigden in verlies. Kortom, een nederlaag van 6,5 tegen 1,5.

Voor de interne competitie hielden Jan Keus en Gerard KleinJan elkaar in evenwicht.

Kom eens kijken op donderdagavond vanaf 20.00 uur in het jeugdhonk van de vv Deto of bezoek www.vrimot.nl. Wil je een partijtje meeschaken, meld je dan van tevoren even aan.

Succesvol Nieuwjaarstoernooi De Hammerdammer

Denksport

DEN HAM - Zaterdag werd het jaarlijkse nieuwjaarsdamdag toernooi van De Hammerdammer weer gespeeld bij Harwig in Den Ham.
Liefst achtenveertig dammers komen op het evenement af, en er werd in drie verschillende klassen gespeeld: de hoofdklasse, eerste klasse en de tweede klasse.
Na het openingswoord van de voorzitter Julian Arrindell barstte de strijd los in de verschillende klassen, er werd met veel passie en plezier gespeeld door de deelnemers.
Op het eind van de dag kwamen er in iedere klasse de twee besten van hun poule in aanmerking voor een mooie vleesschotel of rollade in aanmerking.

Oudere berichten ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›
13080208_dee098a3d4_o.jpeg

De complete agenda van Twenterand

Met de agenda hoef je niets meer te missen. Alle evenementen voor de komende weken vind je hier.

Bekijk de agenda ›