4°C
Bewolkt

  Schaakcompetitie Vrimot is weer begonnen

  Denksport

  VRIEZENVEEN - De leden van de schaakvereniging Vriezenveen/MOT-combinatie zijn na de zomerstop weer met frisse moed begonnen aan de competitie. Vorige week donderdag werd in het jeugdhonk van de vv Deto de eerste ronde voor de interne competitie gespeeld.
  De uitslagen:

  De Hammerdammer begint aan nieuw seizoen

  Denksport

  DEN HAM - Zoals gebruikelijk begint de eerste avond onder genot van koffie de jaarvergadering, de voorzitter opent de vergadering en heet een ieder welkom.Alle leden waren aanwezig op een na, en doordat we snel door de punten op de agenda gingen, kunnen we zoals ieder jaar simultaan dammen tegen de winnaar van afgelopen seizoen G.Mollink. Onder het genot van hapjes en drankjes doen alle aanwezigen mee aan dit evenement.

  Gerwin doet zijn uiterste best om geen partij te verliezen, maar aan het eind van de avond stond de teller op negen winstpartijen en werd er vier keer remise door hem gespeeld. Alleen J.Arrindell wist zijn partij tot winst om te zetten tegen Gerwin. Al met al weer een puike prestatie van de kampioen van het afgelopen seizoen.

  Vindt u het ook leuk om eens een potje te dammen? U bent (meer...)

  Dammers Witte van Moort knap derde tijdens de bekerfinale

  Denksport

  HUISSEN - De bekerfinale heeft op 15 juni in Huissen plaats gevonden. Er bleven 8 teams over die voor de laatste grote prijs van het seizoen konden vechten. Tijdens deze finaledag werd met een knock-out systeem gespeeld. De winnaar van de eerste wedstrijd zou zich plaatsen voor de finalepoule (plek 1 t/m 4) terwijl de verliezer om plek 5 t/m 8 ging spelen. Tijdens ronde twee speelde je om een plek in de finaleronde voor plaats 1 of 2 (verliezerspoule voor plek 5/6).

  Oudere berichten ›
  soccerball.png

  Topscorer met het voetbalnieuws

  Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

  Naar voetbalnieuws ›
  pb000018.jpeg

  Uit je dak met de Single Top 30

  Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

  Ga naar de hitlijst ›
  13080208_dee098a3d4_o.jpeg

  De complete agenda van Twenterand

  Met de agenda hoef je niets meer te missen. Alle evenementen voor de komende weken vind je hier.

  Bekijk de agenda ›