4°C
Bewolkt

  Vrimot-nieuws

  Denksport

  VRIEZENVEEN - Het seizoen van de schaakvereniging Vriezenveen/MOT-combinatie werd afgelopen week afgesloten met een snelschaaktoernooi voor dubbeltallen. Daarin wordt in een gezellige sfeer met duo’s tegen elkaar gespeeld waarbij er altijd wel weer verrassende uitslagen te noteren zijn.
  De externe competitie werd afgesloten door een wedstrijd tegen HEC in Haaksbergen. Henry Schoemaker won zijn partij. Jan Keus speelde remise en Henk KleinJan kon een goede stelling niet tot winst brengen en moest uiteindelijk ook berusten in remise. Daan Aafjes besloot om maar zo veel mogelijk stukken weg te geven; hij verloor dan ook. Einduitslag 2 tegen 2.

  De clubcompetitie voor het nieuwe seizoen begint op donderdagavond 5 september 2019 met de traditionele jaarvergadering.

  G. Mollink wint sneldamtoernooi van De Hammerdammer

  Denksport

  DEN HAM - Op de laatste dag van het competitie jaar van de Hammerdammer staat zoals gewoonlijk nog een titel op het spel, en dat is de titel van het sneldamtoernooi.
  Er wordt in twee poules van zeven gespeeld, en de messen werden dan ook geslepen. Door loting wordt bepaald in welke poule je komt en wie je tegenstanders zijn, en de beste twee van iedere poule gaat door naar de finaleronde. Er wordt gespeeld met vijf minuten op de klok en bij iedere zet komt er vijf seconden bij.

  Vrimot-nieuws

  Denksport

  VRIEZENVEEN - De leden van de schaakvereniging Vriezenveen/MOT-combinatie speelden afgelopen donderdag de laatste wedstrijd voor de interne competitie.

  Jan van Vliet zorgde voor een verrassing door kampioen Humphrey Burer te verslaan. De overige uitslagen:
  Boy Doeve-Peter Burer 0-1; Daan Aafjes-Henk KleinJan 0-1; Edwin Burer-Henry Schoemaker 1-0; Jan Keus-Erik Cramer rem.

  De clubcompetitie voor het nieuwe seizoen begint op donderdagavond 5 september 2019 met de traditionele jaarvergadering.

  Rick Hakvoort wint Meuleman engineering sneldamtoernooi NK Junioren 2019 na barrage

  Denksport

  Afgelopen vrijdag vond traditiegetrouw het Meuleman engineerng sneldamtoernooi plaats als nevenactiviteit van het NK Junioren. Met een opkomst van 16 man waaronder de top-3 van de editie van vorig jaar was er weer een mooi deelnemersveld. Met deelname van Yuen Wong, Rick Hakvoort, Steven Den Hollander en Gerbrand Hessing lag de top van het deelnemersveld dicht bij elkaar. Maar ook om Mitchel Mensinga en Machiel Weistra kon men niet meer heen na hun 3e en 4e plek van vorig jaar.

  Oudere berichten ›
  soccerball.png

  Topscorer met het voetbalnieuws

  Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

  Naar voetbalnieuws ›
  pb000018.jpeg

  Uit je dak met de Single Top 30

  Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

  Ga naar de hitlijst ›
  13080208_dee098a3d4_o.jpeg

  De complete agenda van Twenterand

  Met de agenda hoef je niets meer te missen. Alle evenementen voor de komende weken vind je hier.

  Bekijk de agenda ›