4°C
Bewolkt

Vrimot-nieuws

Denksport

VRIEZENVEEN - De leden van de schaakvereniging Vriezenveen/MOT-combinatie speelden afgelopen donderdag voor de interne competitie. De uitslagen:

Peter Burer-Boy Doeve 1-0;
Daan Aafjes-Humphrey Burer 0-1;
Henk KleinJan-Faowaz Saaied 1-0;
Edwin Burer-Jan van Vliet 0-1.

Kom eens kijken op donderdagavond vanaf 20.00 uur in het jeugdhonk van de vv Deto of bezoek www.vrimot.nl. Wil je een partijtje meeschaken, meld je dan van tevoren even aan.

Puntendeling voor eerste team

Denksport

WAGENINGEN - De vijfde ronde van de clubcompetitie bracht het eerste team naar Wageningen voor het treffen met WSDV. Een team dat sinds enkele jaren in de ereklasse actief is en zich daar ook prima staande weet te houden. Voor het eerste dus een uitdaging om in deze uitwedstrijd tot een goed resultaat te komen. De loting wees uit dat er enkele kansborden waren maar over het algemeen lag het toch erg dicht bij elkaar.

De Hammerdammer 2 verliest van Enschede 3

Denksport

DEN HAM - De Hammerdammer 2 moest het thuis opnemen tegen Enschede 3 voor de bondscompetitie.
G.Endeman tegen L.Haan was een zeer mooie partij. Aangezien Haan een veel hogere ranking heeft dan Endeman, dichtten weinig mensen Endeman een kans toe, maar tot ieders verbazing verzette Endeman zich heel kranig en halverwege de partij kwam hij op een schijf voorsprong, en speelde door een simpele combinatie naar winst 2 – 0.
J.Braakman speelde tegen J.Hart en verdedigde zich met hand en tand, maar kon het op het eind niet bolwerken en verloor 0 – 2.
J.Bonthuis tegen J. van Montfoort was een zeer spannende partij, maar door een klein foutje van Bonthuis ging de winst alsnog naar Montfoort 0 – 2.
D.Voort begon zijn partij tegen P. ter Delle zeer sterk en stond er halverwege goed voor, maar helaas kon hij de partij niet helemaal over de streep trekken en werd het een remise 1 – 1.

Hiermee ging Enschede met een overwinning terug 3 – 5.

Vrimot-nieuws

Denksport

VRIEZENVEEN – Vrimot 1 ging afgelopen week op bezoek bij ENO 1 in Nijverdal. De hele avond ging de strijd gelijk op al leek Vrimot wel steeds een licht voordeel te hebben. Op het wedstrijdformulier kon echter een eindstand van 4 tegen 4 vermeld worden.

Ook werd afgelopen week de eerste ronde van het tweetallen snelschaaktoernooi gespeeld. In dit toernooi wordt met duo’s in wisselende samenstellingen tegen een ander duo gespeeld. Dit levert vaak leuke partijen op met regelmatig een verrassende winnaar. Na de laatste ronde worden de individueel behaalde punten bij elkaar opgeteld.

Oudere berichten ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›
13080208_dee098a3d4_o.jpeg

De complete agenda van Twenterand

Met de agenda hoef je niets meer te missen. Alle evenementen voor de komende weken vind je hier.

Bekijk de agenda ›