4°C
Bewolkt

  Overtuigende zege van superleagueteam café Kremer

  Darten

  Op zaterdag 2 december moest het superleagueteam van café Kremer het opnemen in Markelo tegen Toornsmit. Om 10.45 uur werd er verzameld bij café Kremer en werd er eerst effe een bakkie koffie genomen en toen iedereen aanwezig was kon er om 11.15 uur vertrokken worden naar Markelo. Marieke Vos was onze chauffeur die ons veilig naar onze bestemming mocht brengen en weer ophalen.

  Captain Dinand had de beschikking deze dag over Christian Kist, Bennie Gerrits, Michael Stoeten, Fabian Roosenbrand, Alexander Pas en Bart Blokhuis. Tegen de klok van 12.00 kwam het team aan. Na wat handen geschud te hebben en wat pijlen ingegooid te hebben werd er begonnen aan de wedstrijd.

  Kremer wint in Staphorst van de Dissel

  Darten

  Op zaterdag 14 oktober moest het superleagueteam van café Kremer in de overgangsklasse uit spelen in Staphorst tegen de Dissel. Kremer was nog ongeslagen, 1x gelijk en 1x winst, en wilde dit graag zo houden. Om 10.30 uur kwamen de spelers bij elkaar in café Kremer en om 11.00 uur vertrok men naar Staphorst. Het team bestond uit Bennie Gerrits, Fabian Roosenbrand, Alexander Pas, Marcel Beernink, Michael Stoeten, Cor Zorgdrager, Bart Blokhuis.

  Eerste dag van de Krembassy was een geslaagde dag

  Darten

  Op zaterdag 8 juli vonden voorrondewedstrijden van de Krembassy 2017 plaats. Er hadden zich via de voorrondetoernooien , 9 in totaal, 36 spelers geplaatst voor de Krembassy en deze werden aangevuld door de 4 spelers van vorig jaar, winnaar Cor Zorgdrager, runnerup Fabian Roosenbrand en de beide halve finalisten verliezers Bert de Lange en Marcel Beernink.

  Oudere berichten ›
  soccerball.png

  Topscorer met het voetbalnieuws

  Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

  Naar voetbalnieuws ›
  pb000018.jpeg

  Uit je dak met de Single Top 30

  Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

  Ga naar de hitlijst ›
  13080208_dee098a3d4_o.jpeg

  De complete agenda van Twenterand

  Met de agenda hoef je niets meer te missen. Alle evenementen voor de komende weken vind je hier.

  Bekijk de agenda ›