4°C
Bewolkt

  Kremer wint in Staphorst van de Dissel

  Darten

  Op zaterdag 14 oktober moest het superleagueteam van café Kremer in de overgangsklasse uit spelen in Staphorst tegen de Dissel. Kremer was nog ongeslagen, 1x gelijk en 1x winst, en wilde dit graag zo houden. Om 10.30 uur kwamen de spelers bij elkaar in café Kremer en om 11.00 uur vertrok men naar Staphorst. Het team bestond uit Bennie Gerrits, Fabian Roosenbrand, Alexander Pas, Marcel Beernink, Michael Stoeten, Cor Zorgdrager, Bart Blokhuis.

  Eerste dag van de Krembassy was een geslaagde dag

  Darten

  Op zaterdag 8 juli vonden voorrondewedstrijden van de Krembassy 2017 plaats. Er hadden zich via de voorrondetoernooien , 9 in totaal, 36 spelers geplaatst voor de Krembassy en deze werden aangevuld door de 4 spelers van vorig jaar, winnaar Cor Zorgdrager, runnerup Fabian Roosenbrand en de beide halve finalisten verliezers Bert de Lange en Marcel Beernink.

  Superleague team Kremer handhaaft zich in de overgangsklasse

  Darten

  Het superleaguedartteam van cafe Kremer moest op zaterdag 27 mei de belangrijke uitwedstrijd spelen tegen Statusbar Veendam die op de ranglijst 1 punt achterstond op cafe Kremer. Zou Kremer winnen dan was het veilig en mag het wederom volgend seizoen uitkomen in de overgangklasse van de Superleaguecompetitie. Het team van captain Dinand Kist bestond deze dag uit Bennie Gerrits, Michael Stoeten, Fabian Roosenbrand, Christian Kist, Marcel Beernink, Jeffrey Ballast en Alexander Pas. Het zou een zware dag worden ook omdat het zeer warm was.

  Oudere berichten ›
  soccerball.png

  Topscorer met het voetbalnieuws

  Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

  Naar voetbalnieuws ›
  pb000018.jpeg

  Uit je dak met de Single Top 30

  Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

  Ga naar de hitlijst ›
  13080208_dee098a3d4_o.jpeg

  De complete agenda van Twenterand

  Met de agenda hoef je niets meer te missen. Alle evenementen voor de komende weken vind je hier.

  Bekijk de agenda ›