4°C
Bewolkt

Kremer-dartrankingen 2019-2020

Darten

VROOMSHOOP - Vanaf woensdag 4 september zullen er in café Kremer weer 13 rankingavonden gehouden worden tijdens de Kremerdartranking. Iedereen kan hieraan meedoen door zich op te geven via 06-22221087 of vooraf in het café t/m 19.15. De rankingavonden die allen op de woensdag gespeeld worden beginnen dan in poules om 19.30. Kosten zijn € 2,- p.p en al het inleggeld over de rankingavonden gaan naar de finaleavond op vrijdag 17 april.

Een 180er op een rankingavond wordt beloond met een eenmalige consumptie. Hier zullen dan de geplaatste spelers die 7 of meer rankingavonden meegedaan hebben genieten van een heerlijk buffet die aangeboden wordt door café Kremer en zullen de geldprijzen+bekers uitgereikt worden. Dus wil je meedoen geef je dan op voor deze data rankingavonden: 4 en 18 september / 9 en 23 oktober / 6 en 20 november / 11 december / 8 en 22 januari / 5 en 19 februari / 11 en 25 maart.

Dennie Olde Kalter wint 4e editie van de Krembassy

Darten

VROOMSHOOP - Op zondag 14 juli werd de laatste dag van de Krembassy gehouden in café Kremer. Er waren dan 9 dagen darts geweest van zaterdag 6 juli tot nu. Het werd een groot succes deze 4e editie met dank aan de vele sponsoren die het mogelijk hebben gemaakt om het prijzengeld rond te krijgen voor alle 40 spelers die meededen, de vele vrijwilligers(schrijvers, mensen achter de laptop) en dat waren Jeroen , Henk, Marcel, Martijn, Jeffrey, Bennie, Marcel, Very, Kevin, Gerwin, Willem, Donny, Han, Bart, Bart, Mark, Marco, Klaas, Wim, Christiaan, Bert, Reinold, Benjamin, Kevin, Joren, Wouter, Jacob, Sarinna.
Ook bedank ik natuurlijk namens de hele groep Dick en Marijke van het café, die stonden er iedere dag voor de darters en de toeschouwers. En het toernooi was geliefd en werd dit jaar veel bekeken via de livestream op Facebook van café Kremer, dit werd mogelijk gemaakt door onze IT man Kevin den Besten. Ook hij was er iedere dag om alles goed te laten verlopen

Kremer verliest laatste wedstrijd van Dissel

Darten

STAPHORST - Op zaterdag 8 juni moest het superleagueteam van café Kremer zijn laatste wedstrijd spelen uit in Staphorst tegen de Dissel. Voor Kremer stond er niets meer op het spel en zij konden vrijuit spelen. Voor de Dissel daarentegen stond er een aankomende kampioenschap op het spel. Zelf moesten ze winnen of gelijkspelen, maar dan mocht concurrent Sneek hun wedstrijd niet winnen in Veendam. Met 2 busjes ging het team van Kremer richting Staphorst. Teamcaptain Dinand had keuze uit 9 spelers, Bennie, Michael, Christian, Jacob, Bart, Marcel, Jamie, Cor en Alexander. Voor Alexander was het zijn afscheidswedstrijd want hij stopt met de superleague i.v.m werkzaamheden en het verwachten van een kindje.

Resultaten 7e voorronde Krembassy Vroomshoop

Darten

VROOMSHOOP - Op Hemelvaartsdag donderdag 30 mei werd de 7e voorronde afgewerkt van de Krembassy 2019 in café Kremer te Vroomshoop. De 32 deelnemers kwamen weer overal vandaan, Emmen, Coevorden, Dalfsen, Ommen, Holten, Almelo, Borne, Hengelo, Zwolle, Rijssen etc. Wedstrijdleiding Dinand liet de spelers starten in 7 poules (er waren 3 spelers niet op komen dagen), 4 van 5 (501/3) en 3 van 4 (501/7). Om 19.30 ging het los en iets na 0.00 was het toernooi afgelopen en waren de 4 personen bekend die zich geplaatst hadden. De hoogste uitgooi werd gegooid door Stefan Stam met 160, Bjorn Bakker had 150 en Kevin Hoop 138. Hier volgen de uitslagen:

Oudere berichten ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›
13080208_dee098a3d4_o.jpeg

De complete agenda van Twenterand

Met de agenda hoef je niets meer te missen. Alle evenementen voor de komende weken vind je hier.

Bekijk de agenda ›