4°C
Bewolkt

Eerste dag van de Krembassy was een geslaagde dag

Darten

Op zaterdag 8 juli vonden voorrondewedstrijden van de Krembassy 2017 plaats. Er hadden zich via de voorrondetoernooien , 9 in totaal, 36 spelers geplaatst voor de Krembassy en deze werden aangevuld door de 4 spelers van vorig jaar, winnaar Cor Zorgdrager, runnerup Fabian Roosenbrand en de beide halve finalisten verliezers Bert de Lange en Marcel Beernink.

Superleague team Kremer handhaaft zich in de overgangsklasse

Darten

Het superleaguedartteam van cafe Kremer moest op zaterdag 27 mei de belangrijke uitwedstrijd spelen tegen Statusbar Veendam die op de ranglijst 1 punt achterstond op cafe Kremer. Zou Kremer winnen dan was het veilig en mag het wederom volgend seizoen uitkomen in de overgangklasse van de Superleaguecompetitie. Het team van captain Dinand Kist bestond deze dag uit Bennie Gerrits, Michael Stoeten, Fabian Roosenbrand, Christian Kist, Marcel Beernink, Jeffrey Ballast en Alexander Pas. Het zou een zware dag worden ook omdat het zeer warm was.

Henri Smit wint 6e voorronde Krembassy 2017

Darten

Op donderdagavond 25 mei op hemelvaartsdag werd erin cafe Kremer de 6e voorrondetoernooi gehouden van de Krembassy. Er zullen er nog 3 volgen en dan is het totale deelnemersveld compleet van 40 spelers. Deze zullen van 8 juli t/m 16 juli bepalen wie de winnaar wordt van de 2e editie Krembassy 2017. Het spelsysteem tijdens deze finaleweek is net als het BDO WK te Frimley Green. De 1ste ronde is het 501 best of 5 legs/sets en dat bouwt zich per ronde op met 7 /9/11/13 sets. Ook bij 2-2 in sets en 2-2 in legs 2 legs verschil en bij 5-5 sudden death. Ook deze voorronde kwamen de spelers weer overal vandaan om te gaan strijden voor de 4 felbegeerde plekken die recht geven op deelname finaleweek. Men kwam uit Enschede, Nijkerk, Emmen, Hardenberg, Rijssen, Goor, Hengelo, Enter, Staphorst, Almelo. Om 19.35 werd er begonnen in 7 poules van 5 waarvan de nrs 1 t/m 4 overgingen van iedere poule. De nr laatst viel af. Zo hield je er 28 over en kreeg je 12 voorrondes. De hoogste uitgooi deze avond kwam op naam van Bjorn Bakker met 131. Om 0.35 was het toernooi afgelopen en konden de 4 personen(Henri Smit/Maarten Pape/Richard Hilberink/Sebastiaan Kok) die zich plaatsen met een goed gevoel huiswaarts keren. De uitslagen :

Oudere berichten ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›
13080208_dee098a3d4_o.jpeg

De complete agenda van Twenterand

Met de agenda hoef je niets meer te missen. Alle evenementen voor de komende weken vind je hier.

Bekijk de agenda ›