4°C
Bewolkt

  Kremer verliest laatste wedstrijd van Dissel

  Darten

  STAPHORST - Op zaterdag 8 juni moest het superleagueteam van café Kremer zijn laatste wedstrijd spelen uit in Staphorst tegen de Dissel. Voor Kremer stond er niets meer op het spel en zij konden vrijuit spelen. Voor de Dissel daarentegen stond er een aankomende kampioenschap op het spel. Zelf moesten ze winnen of gelijkspelen, maar dan mocht concurrent Sneek hun wedstrijd niet winnen in Veendam. Met 2 busjes ging het team van Kremer richting Staphorst. Teamcaptain Dinand had keuze uit 9 spelers, Bennie, Michael, Christian, Jacob, Bart, Marcel, Jamie, Cor en Alexander. Voor Alexander was het zijn afscheidswedstrijd want hij stopt met de superleague i.v.m werkzaamheden en het verwachten van een kindje.

  Resultaten 7e voorronde Krembassy Vroomshoop

  Darten

  VROOMSHOOP - Op Hemelvaartsdag donderdag 30 mei werd de 7e voorronde afgewerkt van de Krembassy 2019 in café Kremer te Vroomshoop. De 32 deelnemers kwamen weer overal vandaan, Emmen, Coevorden, Dalfsen, Ommen, Holten, Almelo, Borne, Hengelo, Zwolle, Rijssen etc. Wedstrijdleiding Dinand liet de spelers starten in 7 poules (er waren 3 spelers niet op komen dagen), 4 van 5 (501/3) en 3 van 4 (501/7). Om 19.30 ging het los en iets na 0.00 was het toernooi afgelopen en waren de 4 personen bekend die zich geplaatst hadden. De hoogste uitgooi werd gegooid door Stefan Stam met 160, Bjorn Bakker had 150 en Kevin Hoop 138. Hier volgen de uitslagen:

  Kremer verliest beetje geflatteerd van aanstaande kampioen Sneek

  Darten

  SNEEK - Op zaterdag 18 mei moest het dartteam van Kremer voor de superleague aantreden in Sneek om daar te gaan spelen tegen Legend Sneek. Dit team is op weg naar het kampioenschap van de overgangsklasse. Voor Kremer stond er op het spel om de 3 punten mee te nemen om nog in aanmerking te komen voor de 3e plaats. Het Kremerteam was gehavend doordat een paar vaste waarden niet aanwezig waren. Christian, Fabian, Bennie, Alexander waren helaas verhinderd. Gelukkig bestaat het team uit meerdere spelers en teamcaptain Dinand had de volgende spelers ter beschikking, Michael Stoeten, Cor Zorgdrager, Bart Blokhuis, Marcel Beernink en Jacob Brink. Zelf kon hij zich eventueel ook opstellen. Tegen 10.30 ging het richting Sneek om daar tegen 12.10 aan te komen.

  Kremerrankingen 2018-2019

  Darten

  VROOMSHOOP - Ook dit jaar worden er weer rankingdartavonden gehouden op de woensdag bij cafe Kremer te Vroomshoop. Er zullen er weer 13 gehouden worden waarvan je er 7 meegedaan moet hebben om deel te nemen aan de finaleavond. De data zijn 12+26 sept/ 10+24 okt/ 7+21 nov/ 12 dec/ 9+23 jan/ 6+20 feb/ 6+20 maart. De finaleavond is op vrijdag 12 april.

  Oudere berichten ›
  soccerball.png

  Topscorer met het voetbalnieuws

  Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

  Naar voetbalnieuws ›
  pb000018.jpeg

  Uit je dak met de Single Top 30

  Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

  Ga naar de hitlijst ›
  13080208_dee098a3d4_o.jpeg

  De complete agenda van Twenterand

  Met de agenda hoef je niets meer te missen. Alle evenementen voor de komende weken vind je hier.

  Bekijk de agenda ›