4°C
Bewolkt

  Uitslagen Stroomkanaal Competitie

  Biljarten

  Deze week: veel hoge scores.
  De Brug A tegen Kremer B werd een spannende partij die eindigde in een gelijk spel. Heujmansbelt A had niets in de melk te brokkelen tegen Heujmansbelt B en kreeg een fikse nederlaag te verwerken. Kremer A kon het thuis niet maken tegen De Brug B dat met enkele punten verschil won. Stuupke behaalde de hoogste score deze week door Dogger (Roots A) flink de oren te wassen. Tonnechioe verloor thuis van Nieuwoord A dat aardig op weg is om kampioen te worden. Veenlust A droogde Boszicht flink af. Nieuwoord B behaalde ook een dikke overwinning tegen Holthuis A. Holthuis B(RootsB) won met enkele punten verschil van Veenlust B. Nieuwoord A is nog steeds koploper nu met vijftien punten voorsprong op nummer twee Stuupke. Stuupke heeft weer elf punten voorsprong op nummer drie Boszicht. En Holthuis A sluit de rij en blijft dus rode lantaarn drager.

  Stroomkanaal Competitie

  Biljarten

  Deze week: Flinke domper voor Stuupke.
  Nieuwoord B won van De Brug A in een matige wedstrijd waarin ze elkaar de punten afsnoepten. Kremer B won overtuigend van Heujmansbelt A. Tonnechie wist thuis ook het hoofd boven water te houden en won Dogger voorheen Roots A. Heujmansbelt B wist ook weer eens een keer te winnen, al was het op het nippertje van Kremer A. De Brug B wist ook met een puntje verschil van koploper Nieuwoord A te winnen. Stuupke was deze week de weg kwijt en verloor ruim van Veenlust A. Holthuis B voorheen Roots B wist te winnen van Holthuis A. Veenlust B moest zijn meerdere erkennen in Boszicht dat ook met een puntje verschil wist te winnen. Nieuwoord A blijft koploper en heeft inmiddels achttien punten voorsprong op Stuupke dat tweede staat. Boszicht staat daar weer één punt achter op de derde plaats. Holthuis A blijft de rij sluiten en gaat dit seizoen voor de rode lantaarn.

  Stroomkanaal Competitie

  Biljarten

  Deze week: Enkele flinke uitschieters.
  De Brug A won thuis vrij simpel van Roots B. Heujmansbelt A sloeg thuis de plank helemaal mis en kreeg een flinke draai om de oren van Nieuwoord B. Voor de tweede week achter elkaar de volle maximale score. Kremer A was deze week te sterk voor Kremer B. Nieuwoord A wist vrij makkelijk te winnen van Heujmansbelt B. Dogger (voorheen Roots A) wist te winnen van De Brug B. Veenlust A had ook geen moeite met Tonnechie dat verloor met de maximale score tegen. Boszicht en Stuupke gaven elkaar weinig toe, maar Stuupke wist toch de winst te behalen. Holthuis verloor nipt van Veenlust B. Nieuwoord A blijft koploper en heeft nu vijftien punten voorsprong op nummer twee Stuupke. Stuupke heeft weer zes puntenvoorsprong op Boszicht dat derde staat. Holthuis sluit de rij en is en blijft de rode lantaarn drager.

  Stroomkanaal competitie

  Biljarten

  Deze week: reguliere uitslagen.
  Veenlust B en De Brug A maaketen het spannend met veel punten, maar Veenlust B wist uiteindelijk te winnen. Roots B wist thuis Heujmansbelt A nog van zich af te houden. Nieuwoord B haalde verwoestend uit tegen Kremer A dat net zo goed thuis had kunnen blijven. Kremer B wist wel te winnen van Nieuwoord A. Heujmansbelt B won thuis van Roots A. De Brug B verloor thuis van Veenlust A. Tonnechie wist de winst thuis ook te winnen van Stuupke. Boszicht won ook van Holthuis. Nieuwoord A blijft koploper en staat negen punten voor op nummer twee Stuupke. Stuupke staat weer acht punten voor op Boszicht op de derde plaATS. Holthuis staat laatste.

  Oudere berichten ›
  soccerball.png

  Topscorer met het voetbalnieuws

  Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

  Naar voetbalnieuws ›
  pb000018.jpeg

  Uit je dak met de Single Top 30

  Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

  Ga naar de hitlijst ›
  13080208_dee098a3d4_o.jpeg

  De complete agenda van Twenterand

  Met de agenda hoef je niets meer te missen. Alle evenementen voor de komende weken vind je hier.

  Bekijk de agenda ›