4°C
Bewolkt

Uitslagen Stroomkanaal competitie

Biljarten

Deze week: Geen uitschieters deze week.

De Brug A wist nog maar net te winnen van rode lantaarndrager Veenlust B. Heujmansbelt A wist knap te winnen van Roots B. Kremer A kon het thuis niet maken tegen Nieuwoord B en verloor dus. Nieuwoord A was ook te sterk voor Kremer B dat dus ook verloor. Roots A verloor verrassend van Heujmansbelt B. Veenlust A wist ook nog maar net te winnen van De Brug B. Stuupke kon ook nog net de winst binnen boord halen tegen Tonnechie. Holthuis werd finaal afgedroogd door Boszicht. Boszicht en Nieuwoord gaan gezamenlijk aan kop. Stuupke staat er zes punten achter op de derde plaats. Veenlst B sluit de rij en blijft rode lantaarn drager.

Stroomkanaal competitie

Biljarten

Deze week: Spannende partijen de scores lagen dicht bij elkaar.
Holthuis wist met een puntje verschil thuis te winnen van De Brug A. Veenlust B verloor op een puntje van Heujmansbelt A. Roots B pakte de winst tegen Kremer Ade uitslag van Nieuwoord B tegen Nieuwoord A is door ons niet ontvangen. Kremer B verloor Thuis van Roots A. Heujmansbelt B en Veenlust A deden niets voor elkaar onder en speelden gelijk. De Brug B wist van de koploper Stuupke te winnen. Boszicht maakte korte metten met Tonnechie. De stand aan kop is nu (het kan vertekend zijn door de gemiste uitslag) Boszicht op de eerste plaats met vijf punten voorsprong op Stuupke.. Stuupke staat weer vijf punten voor op Veenlust A. Veenlust B blijft hekkensluiter.

Stroomkanaal Competite

Biljarten

Deze week: Enkele dikke overwinningen.
Kremer speelde thuis tegen De Brug A en verloor met enkele puntjes verschil. Heujmansbelt A kon het thuis niet bolwerken tegen Boszicht en verloor dus. Nieuwoord A was thuis oppermachtig tegen Holthuis en won vrij ruim. Roots A hakte er goed in deze week en won met de maximale score tegen het zwak spelende Veenlust B. Veenlust A daarentegen wist thuis ook met enkele punten verschil te winnen van Roots B. Stuupke won ook zeer ruim van Nieuwoord B, met bijna de maximale score. Emiel Winter van Nieuwoord maakte nog een serie van vierentwintig. Tonechie was ook te sterk voor Kremer B en won dus ook vrij gemakkelijk. De Brug B haalde ook vernietigend uit tegen Heujmansbelt B. De stand na twee wedstrijden is nu als volgt: We hebben twee koplopers te weten Stuupke en Roots A. Op de derde plaats gevolgd door Nieuwoord A. Veenlust B sluit momenteel de rij.

Uitslagen Stroomkanaal Competitie

Biljarten

De kop is er weer af de competitie van het Stroomkanaal is weer van start gegaan. Gelukkig hebben we dit jaar weer zestien teams. De Brug A kon het niet maken tegen Nieuwoord A. Heujmansbelt verloor van Kremer A. Holthuis en Roots A maakten het spannend maar Holthuis trok aan het langste eind. Veenlust B werd keihard afgedroogd door Veenlust A. Roots B had moeite met Stuupke en verloor ruim. Nieuwoord B en Tonnechie maakten het ook spannend, maar Tonnechie wist nog net te winnen. Kremer B kon het thuis ook net bolwerken tegen De Brug B. Boszicht maakte wel heel korte metten met Heujmansbelt B dat de dikste nederlaag van de avond leed. We hebben na 1 wedstrijd 2 koplopers te weten Nieuwoord A en Boszicht en voor de rest is er natuurlijk nog weinig te vertellen over de stand.

Oudere berichten ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›
13080208_dee098a3d4_o.jpeg

De complete agenda van Twenterand

Met de agenda hoef je niets meer te missen. Alle evenementen voor de komende weken vind je hier.

Bekijk de agenda ›