4°C
Bewolkt

  Stroomkanaal Competitie

  Biljarten

  Vossenhol C wist niet te winnen van De Brug A. Heujmansbelt A won ruim van Boszicht. Kremer A verloor ruim van Dogger. Nieuwoord A bleef de baas over Veenlust B. Veenlust A won nipt van Nieuwoord B. Tonnechie kon het niet bolwerken tegen Kremer B dat won. ’t Stuupke won thuis van Holthuis. De Brug B verloor verrassend van Heujmansbelt B.
  Kremer B voort momenteel de ranglijst a. Dogger is tweede en Heujmansbelt A en B delen gezamenlijk de derde plaats. Tonnechie sluit de rij.

  Stroomkanaal Competitie

  Biljarten

  Op de eerste competitiedag hadden we gelijk al een uitschieter. Nieuwoord B veegde de vloer aan met Tonnechie dat zeer dik verloor. De broederstrijd tussen Veenlust B en Veenlust A werd in het voordeel van Veenlust A beslist. De Brug A wist netjes te winnen van Kremer A. Heujmansbelt A won van nieuwkomer Vossenhol C. Dogger wist netjes te winnen van Nieuwoord A. Kremer B was thuis ook sterk tegen ’t Stuupke dat dan ook verloor. Holthuis maakte thuis ook een goede beurt door De Brug B te verslaan. Boszicht verloor thuis van Heujmansbelt B dat ook goed van start ging.

  Spelers biljartvereniging Het Punt met 3-banden door naar landelijke finale

  Biljarten

  VROOMSHOOP - Voor de derde maal is het gelukt: Het biljartteam Het Punt 3 wint keer op keer de finalewedstrijden in het driebandenspel. Spelers Henk de Olde, Henk de Jonge en Piet van Nederpelt werden eerder al kampioen in hun poule en wonnen daarna ook nog de Tussenronde Gewestelijke Finale (districtswedstrijden). Nu dus wederom succes als winnend team tijdens de Gewestelijke Finale te Sint Nicolaasga (Friesland).

  Het driebanden biljart is enorm populair bij zeer vele spelers. De regels zijn hetzelfde als bij het bandstoten, hier dient de speelbal echter minimaal 3 banden te hebben geraakt alvorens de carambole tot stand komt, zo verwoordt de KNBB op hun website. Zaterdag 29 juni aanstaande zal het team, met als thuisbasis Het Punt te Vroomshoop, naar Nieuwegein afreizen om de landelijke finale te (meer...)

  Nieuwoord A kampioen Stroomkanaal Competitie

  Biljarten

  Deze week: Slotweek in de competitie, kampioen nu wel bekend.
  Roots A wist vrij makkelijk te winnen van De Brug A. Nieuwoord A verloor de laatste thuiswedstrijd ven laagvlieger Heujmansbelt A, maar het leverde wel het kampioenschap op. Kremer A moest zijn meerdere erkennen in Boszicht dat won. Veenlust A wist te winnen van Holthuis A. Stuupke wist de laatste wedstrijd ook ruim te winnen van Veenlust B maar het was niet genoeg om kampioen te worden. Tonnechie wist op het nippertje te winnen van Roots B. De Brug B ging flink onderuit tegen Nieuwoord B. Heujmansbelt B had weinig moeite om van Kremer B te winnen. Door deze uitslagen is de eindstand als volgt: Nieuwoord A kampioen met 671 punten. Stuupke is tweede met negen punten achterstand. Nieuwoord B is als derde geeindigd met 21 punten achterstand op nummer twee. Holthuis A was dit jaar de rode lantaarn drager met 479 punten. Het was weer een mooie en spannende competitie tot aan de laatste week.

  Roots A (Dogger) - De Brug A 27 - 10
  Nieuwoord A - Heujmansbelt A 18 - 20
  Kremer A - Boszicht 19 - 23
  Veenlust A - Holthuis A 24 - 20
  Stuupke - Veenlust B 24 - 14
  Tonnechie - Holthuis B(Roots B)20 - 19
  De Brug B - Nieuwoord B 15 - 25
  Heujmansbelt B - Kremer B 25 - 14

  1. Nieuwoord A 30 - 671
  2. (meer...)

  Oudere berichten ›
  soccerball.png

  Topscorer met het voetbalnieuws

  Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

  Naar voetbalnieuws ›
  pb000018.jpeg

  Uit je dak met de Single Top 30

  Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

  Ga naar de hitlijst ›
  13080208_dee098a3d4_o.jpeg

  De complete agenda van Twenterand

  Met de agenda hoef je niets meer te missen. Alle evenementen voor de komende weken vind je hier.

  Bekijk de agenda ›