4°C
Bewolkt

Stroomkanaal competitie

Biljarten

Deze week: Spanning stijgt ten top.
Tonnechie wist deze week te winnen van Kremer B. Veenlust A en De Brug A maakten het Spannend, toch trok Veenlust A aan het langste eind. Heujmansbelt A moest zijn meerdere erkennen in Roots A. Boszicht tegen Holthuis was ook een spannende pot, maar Boszicht was de sterkste op het eind van de strijd. Roots B haalde flink uit tegen hekkensluiter Veenlust B en had bijna de maximale score te pakken. De Brug B en Stuupke was wederom een spannende strijd waarbij Stuupke er met de winst van door ging. Kremer A tegen Nieuwoord is niet binnengekomen.
Heujmansbelt B was vrij. Met nog maar één wedstrijd te spelen staat Stuupke op de eerste plaats met zestien punten voorsprong op de nummers twee en drie, te weten Veenlust A en Roots B. Veenlust B is als zeker van de rode lantaarn. Volgende week is de bekerfinale die bij Stuupke gehouden wordt. Over twee weken is de laatste wedstrijd en dan wordt er pas beslist wie er kampioen wordt, maar Stuupke heeft tot nu toe de beste papieren.

Stroomkanaal competitie

Biljarten

Deze week: Stuupke loopt verder uit. Boszicht wist vrij eenvoudig te winnen van Veenlust A, dat een beetje van slag (stoot) was. Roots A maakte korte metten met Kremer A. De Brug A droogde Heujmansbelt A af. Nieuwoord moest thuis de winst aan het bezoekende Tonnechie laten. Stuupke wist na een slechte start toch de winst nog binnen te halen tegen Holthuis. Veenlust B kreeg flinke klop van De Brug B. Heujmansbelt B kon het thuis niet maken tegen Roots B. Kremer B was deze week vrij. Stuupke gaat aan de leiding met zeventien punten voorsprong op nummer twee Veenlust A. Veenlust A heeft op zijn beurt weer vier punten voorsprong op nummer drie Roots B. Veenlust B is al zeker van de laatste plaats en dus de rode lantaarn. Het beloven nog een paar spannende weken te worden zo op het eind van de competitie.

Stroomkanaal competitie

Biljarten

Deze week: Stuupke bijt van zich af in kampioensstrijd.
Stuupke speelde thuis tegen concurent Veenlust A en won met overmacht. Alie Jans maakte haar partij uit met een gemiddelde van 2.00, voor haar doen een zeer goede prestatie. Heujmansbelt A moest het onderspit delven tegen Boszicht. Kremer A won vrij makkelijk van De Brug A. Opmerkelijk was dat Dick Kremer zijn partij uitmaakte met een serie van 19. Nieuwoord haalde bijna de maximale score tegen Roots A. Veenlust B was thuis te sterk voor Holthuis. De Brug B was thuis ook in goeden doen tegen Heujmansbelt B dat dit jaar toch tegen valt. Roots B wist thuis nog behoorlijk ruim te winnen van titelkandidaat Kremer B. Stuupke gaat nu aan de leiding met zeven punten voorsprong op Kremer B dat nog een week stil moet liggen. Veenlust A is gezakt naar de derde plaats met vijf punten achterstand op Kremer B. Veenlust B is wel zo goed als zeker van de rode lantaarn want ze moeten ook nog een week stil liggen. Het worden nog drie spannende weken om het kampioenschap.

Stroomkanaal competitie

Biljarten

Deze week: Kampioensspanning stijgt, wie o wie wordt kampioen?
Veenlust A speelde thuis tegen Veenlust B en won deze wedstrijd. Heujmansbelt A ging onderuit tegen Stuupke. Boszicht droogde Kremer A flink af door de maximale score te halen. De Brug A moest het onderspit delven tegen Nieuwoord. Roots A was oppermachtig tegen Tonnechie. Opmerkelijk was dat Maarten Niks zijn partij in vier beurten uit maakte. Holthuis en Heujmansbelt B maakten er een gelijk spel van. Kremer B was te sterk voor De Brug B. Kremer B is nu koploper met twee punten voorsprong op nummer twee Stuupke, maar heeft ook een wedstrijd meer gespeeld en moet dus nog een week aan de kant staan. Veenlust A staat weer twee punten achter Stuupke op de derde plaats. En de rode lantaarn is dit jaar voor Veenlust B, die in vier wedstrijden geen zeventig punten meer kunnen goed maken en ook nog stil moeten liggen.

Oudere berichten ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›
13080208_dee098a3d4_o.jpeg

De complete agenda van Twenterand

Met de agenda hoef je niets meer te missen. Alle evenementen voor de komende weken vind je hier.

Bekijk de agenda ›