4°C
Bewolkt

  Uitslagen Stroomkanaal competitie

  Biljarten

  Deze week: ’t Stuupke winterkampioen.
  De Brug A verloor thuis vrij ruim van Roots A. Heujmansbelt A won wonderwel van Nieuwoord A. Boszicht maakte korte metten met Kremer A. Holthuis was thuis geen partij tegen Veenlust A dat ruim won. Veenlust B werd flink de oren gewassen door het goed op dreef zijnde ’t Stuupke. Roots B wist met een enkel punt verschil van Tonnechie te winnen. Nieuwoord B was thuis niet opgewassen tegen De Brug B. Kremer B en Heujmansbelt B snoepten elkaar de punten af wat resulteerde en een magere overwinning voor Heujmansbelt B. ’t Stuupke staat op de eerste plaats en is hierdoor de winterkampioen van 2018. Op de tweede plaats staat Boszicht met acht punten achterstand. Nieuwoord A staat hier weer vier punten achter op de derde plaats. De laatste plaats en dus rode lantaarndrager is Holthuis.

  Uitslagen Stroomkanaal Competitie

  Biljarten

  Deze week: Alweer een nieuwe koploper.

  Veenlust A dat anders zo sterk thuis speelt kon het niet maken tegen De Brug A en verloor met enkele punten verschil. Roots A heeft zijn draai gevonden in het nieuwe onderkomen en won daarom ruim van Heujmansbelt A. Nieuwoord A wist de winst ook in eigen huis te houden door van Kremer A te winnen. ’t Stuupke had een goede dag en droogde met groot verschil Holthuis af. Tonnechie kon het thuis net niet maken tegen Veenlust B en verloor met één puntje verschil. De Brug B en Roots B waren aan elkaar gewaagd en daarom werd het een gelijk spel. Heujmansbelt B wist nog ruim te winnen van Nieuwoord B. Kremer B kon deze week geen potten breken tegen Boszicht en verloor nog ruim. Door deze uitslagen hebben we weer een nieuwe koploper.
  ’t Stuupke staat nu op de eerste plaats met vier punten voorsprong op Nieuwoord A dat op de tweede plaats staat. Boszicht is derde met drie punten achterstand op Nieuwoord A. Ook is er een nieuwe rode lantaarn drager en dat is in dit geval Holthuis.

  Stroomkanaal competitie

  Biljarten

  Deze week: Heujmansbelt B heeft een uitschieter.
  De Brug A kon het thuis niet maken tegen Stuupke, dat op één partij na alle partijen wist te winnen. Heujmansbelt A moest thuis zijn meerdere erkennen in Veenlust A dat met enkele punten verschil won. Kremer A en Roots A snoepten elkaar de punten af, maar Kremer A wist toch nog de winst in eigen huis te houden. Koploper Boszicht ging onderuit tegen nummer twee Nieuwoord A dat nog behoorlijk ruim won. Holthuis was thuis niet sterk genoeg om Tonnechie te verslaan. Veenlust B ging thuis ook onderuit tegen De Brug B. Roots B was de draad helemaal kwijt en verloor thuis dan ook met de maximale score van Heujmansbelt B dat hierdoor een sprongetje naar boven maakt in de stand. Nieuwoord B en Kremer B maakten er een zogenaamde salonremise van, ze speelden dus gelijk. Doordat Boszicht zo ruim verloor is nu Nieuwoord A de nieuwe koploper. Het Stuupke staat hier één puntje achter op de tweede plaats. Boszicht is afgezakt naar de derde plaats met vier punten achterstand op Het Stuupke. Veenlust B staat nog altijd onderaan maar staat nog maar enkele puntjes achter op de plek boven hun.
  .

  Oudere berichten ›
  soccerball.png

  Topscorer met het voetbalnieuws

  Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

  Naar voetbalnieuws ›
  pb000018.jpeg

  Uit je dak met de Single Top 30

  Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

  Ga naar de hitlijst ›
  13080208_dee098a3d4_o.jpeg

  De complete agenda van Twenterand

  Met de agenda hoef je niets meer te missen. Alle evenementen voor de komende weken vind je hier.

  Bekijk de agenda ›