4°C
Bewolkt

Stroomkanaal competitie

Biljarten

TWENTERAND - Deze week: Veenlust A wist makkelijk te winnen van Roots B. Kremer A en Kremer B maakten het spannend, maar Kremer B ging met de winst strijken. Nieuwoord kende had geen moeilijkheden van Heujmansbelt B te duchten. Roots A walste over Veenlust B heen. De Brug A kon het ook niet maken tegen het geweld van Stuupke. Tonnechie verloor thuis van Boszicht. Van Holthuis tegen De Brug B was het makkelijk te noteren gelijk spel.. Heujmansbelt A was deze week vrij. Veenlust A gaat nog steeds aan kop met negen punten voorsprong op nummer twee Kremer B. De Brug Staat op de derde plaats met drie punten axchterstand op nummer twee. Stuupke heeft de aansluiting bij de top gevonden en dat met een wedstrijd minder gespeeld. Veenlust B blijft de rij sluiten.

Stroomkanaal competitie

Biljarten

Deze week: Zeer hoge serie.
De Brug B wist thuis net te winnen van koploper Veenlust A, een goede prestatie dus. Roots B ging thuis ten onder tegen Heujmansbelt A, dat dit seizoen goed mee doet. Kremer B was thuis weer erg sterk en versloeg Nieuwoord. Heujmansbelt B had een off-day en verloor kansloos van Roots A. Veenlust B verloor thuis van De Brug A. Stuupke won zeer ruim van Boszicht. De partij van Herman Ekkel tegen Laurens Snippe zou in de bond niet misstaan. Herman maakte maar liefst een serie van 22 caramboles en Laurens een serie van 12. Tonnechie ging thuis onderuit tegen Holthuis. Het lijkt wel of ze bij Tonnechie helemaal van slag zijn in het begin van de competitie hebben ze nog weken bovenaan gestaan.. Kremer A was vrij. Veenlust A staat op de eerste plaats met al elf punten voorsprong op nummer twee Kremer B. Kremer B heeft weer twee punten voorsprong op nummer drie De Brug B. Veenlust B blijft troosteloos onderaan staan.

Stroomkanaal competitie

Biljarten

Deze week: Het blijven van week tot week maar weer uitschieters.
Veenlust A won met gemak Van Holthuis. Heujmansbelt A won thuis van De Brug B. Kremer A en Roots B maakten er een gelijk spel van. Roots A verloor thuis nipt van Kremer B. De Brug A ging idem dito want ze verloren nipt van Heujmansbelt B. Boszicht walste over Veenlust B heen met de maximale score. Stuupke was ook veel te sterk voor Tonnechie dat dan ook kansloos ten onder ging. Veenlust A blijft koploper.Kremer B staat al twaalf punten achter op de tweede plaats. De Brug B staat hier weer twee punten achter op de derde plaats. Veenlust B is en blijft de hekkensluiter.

Stroomkanaal competitie

Biljarten

Veenlust A - Kremer A 24 - 20
Tonnechie - Heujamsnbelt A 24 - 19
Holthuis - Nieuwoord 24 - 16
De Brug B - Roots A 16 - 22
Roots B - De Brug A 25 - 10
Boszicht was vrij.
Kremer B - Stuupke 20 - 20
Heujmansbelt B - Veenlust B 24 - 11

Oudere berichten ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›
13080208_dee098a3d4_o.jpeg

De complete agenda van Twenterand

Met de agenda hoef je niets meer te missen. Alle evenementen voor de komende weken vind je hier.

Bekijk de agenda ›