4°C
Bewolkt

  Biljarttoppers Het Punt door naar districtswedstrijden

  Biljarten

  VROOMSHOOP - Op zaterdag 11 mei is het 3-bandenteam van biljartvereniging Het Punt de grote winnaar geworden in de B2-klasse van de Gewestelijke Tussenronde in Nieuw-Amsterdam. Eerder al pakte het team de winst tijdens het toernooi tegen Oosterhesselen, De Beuk en de Woag.

  Biljarters Henk de Olde, Henk de Jonge en Piet van Nederpelt pakken nu dus wederom de winst voor het biljartteam van Het Punt. Het team bereidt zich nu voor om op zaterdag 25 mei aanstaande de Gewestelijke Finale te spelen in het Friese Sint Nicolaasga. De kampioen van deze wedstrijd plaatst zich voor de Landsfinale 2019 te Nieuwegein.


  Driebanden-team van Biljartvereniging Het Punt kampioen

  Biljarten

  VROOMSHOOP – Het driebanden-team van biljartvereniging Het Punt is kampioen geworden in de klasse B2. Na een spannende competitie gaan ze hun geluk beproeven bij de districtswedstrijden in Nieuw-Amsterdam. Het team, bestaande uit de heren Henk de Olde, Henk de Jonge en Piet van Nederpelt stond halverwege de competitie nog op een zevende plaats maar langzaam kropen zij naar boven.

  De grote concurrent van de heren was De Waog uit Oosterhesselen dat al enige tijd op de eerste plek stond. In de laatste week, met nog maar één wedstrijd te spelen, stond het team van Het Punt echter bovenaan met 6 punten voorsprong op hun concurrent uit Oosterhesselen.
  De strijd was nog niet gestreden, maar doordat Het Punt de laatste wedstrijd (tegen De Beuk) met 38 punten won en De Woag (meer...)

  Stroomkanaal Competitie

  Biljarten

  Deze week: spannende partijen waar alles in zat.
  De inhaalwedstrijd tussen Heujmansbelt B en De Brug A werd met grote overmacht door Heujmansbelt B gewonnen. De Brug A herstelde zich goed door nu met behoorlijke cijfers van De Brug B te winnen. Heujmansbelt A was thuis niet opgewassen tegen Tonnechie en verloor. Stuupke wist ook een keer weer te winnen na enkele nederlagen en daarvan was Kremer A de klos. Veenlust A kon het thuis ook niet maken tegen Nieuwoord A dat goed scoorde. Roots A kon boszicht nog van zich afhouden waardoor de winst in eigen huis bleef. Holthuis A en Heujmansbelt B maakten het erg spannend en Heujmansbelt B won uiteindelijk. Kremer B kon ook nog net de winst in eigen huis houden tegen Veenlust B. Nieuwoord B zette met groot gemak Holthuis B aan de kant. Nieuwoord A is en blijft koploper op negentwintig punten gevolgd door Stuupke op de tweede plaats. Boszicht staat daar weer twaalf punten achter op plaats drie. Holthuis A sluit de rij.

  Stroomkanaal Competitie

  Biljarten


  Deze week: Behoorlijke uitschieters.
  De wedstrijd Heujmansbelt B tegen De Brug A is uitgesteld tot 10 april. De Brug B wist met enkele punten verschil te winnen van Heujmansbelt A. Kremer A kon het Thuis niet maken tegen Tonnechie en verloor dus. Nieuwoord A droogde medetitelkandidaat Stuupke flink af. Dogger (RootsA) kon het ook lang niet maken tegen Veenlust A en verloor ruim. Holthuis A werd ook afgedroogd door Kremer B. Veenlust B verloor thuis ook ruim van Nieuwoord B. Boszicht verloor thuis op het nippertje van Holthuis B (Roots B). Nieuwoord A is en blijft koploper en heeft inmiddels al negenentwintig punten voorsprong op nummer twee ’t Stuupke. ’t Stuupke heeft wer zes punten voorsprong op nummer drie Boszicht. Holthuis A is en blijft de rode lantaarn drager.

  Oudere berichten ›
  soccerball.png

  Topscorer met het voetbalnieuws

  Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

  Naar voetbalnieuws ›
  pb000018.jpeg

  Uit je dak met de Single Top 30

  Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

  Ga naar de hitlijst ›
  13080208_dee098a3d4_o.jpeg

  De complete agenda van Twenterand

  Met de agenda hoef je niets meer te missen. Alle evenementen voor de komende weken vind je hier.

  Bekijk de agenda ›