4°C
Bewolkt

Stroomkanaal Competitie

Biljarten

Deze week: De spanning was deze week overal te snijden.

Kremer A verloor ruim van De Brug A. Vossenhol won gemakkelijk van Heujmansbelt A Nieuwoord A moest alle zeilen bijzetten om Dogger voor te blijven maar won wel. Veenlust A tegen Veenlust B werd een gelijk spel. Tonnechie verloor nipt van Nieuwoord B. Stuupke won ook weer eens een keer en Kremer B was de klos. De Brug B won in een spannende partij van Holthuis B. Heujmansbelt B wist nog net tegen Boszicht de winst in eigen huis te houden.
Nieuwoord B blijft koploper met vijf punten voorsprong op Kremer B. Nieuwoord A is derde met acht punten achterstand op Kremer B. Vossenhol C is de rode lantaarn drager.

Stroomkanaal Competitie

Biljarten

Deze week: enkele spannende wedstrijden.

Veenlust A wist thuis met gemak van De Brug A te winnen. Nieuwoord A had het een stuk moeilijker tegen Heujmansbelt A maar won toch met enkele punten verschil. Kremer A wist ook met een puntje verschil van Vossenhol C te winnen. Tonnechie wist nog zeer ruim van Dogger te winnen. Stuupke en Veenlust B maakten er een spannend gelijkspel van. De Brug B verloor thuis van Nieuwoord B. Heujmansbelt B verloor op zijn beurt ook thuis van Kremer B. Holthuis B kreeg thuis een pak slaag van Boszicht. Nieuwoord B gaat aan de leiding met negen punten voorsprong op nummer twee Kremer B. Kremer B heeft weer vijf punten voorsprong op nummer drie Nieuwoord A. Vossenhol C sluit de rij en is de rode lantaarn drager.

Uitslagen Stroomkanaal Competitie

Biljarten

Deze week: Allemaal een beetje gezapige wedstrijden.
De Brug A kon het thuis niet bolwerken tegen Tonnechie. Heujmansbelt A verloor thuis zeer ruim van Veenlust A. Vossenhol C kreeg thuis klop van Nieuwoord A. Boszicht moest het ontgelden tegen Kremer A dat weer eens een keer won. Dogger was thuis veel te sterk voor Stuupke en won met gemak. Veenlust B en De Brug B hielden elkaar aardig in evenwicht maar Veenlust B won op het nippertje. Nieuwoord B hielde de winst in huis door Heujmansbelt B te verslaan. Kremer B ging flink onderuit tegen Holthuis B. Nieuwoord B blijft aan de leiding met tien punten voorsprong op nummer twee Kremer B. Kremer B heeft een punt voorsprong op nummer drie Dogger. Vossenhol C is en blijft voorlopig de rode lantaarndrager.

Oudere berichten ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›
13080208_dee098a3d4_o.jpeg

De complete agenda van Twenterand

Met de agenda hoef je niets meer te missen. Alle evenementen voor de komende weken vind je hier.

Bekijk de agenda ›