4°C
Bewolkt

Spelers biljartvereniging Het Punt met 3-banden door naar landelijke finale

Biljarten

VROOMSHOOP - Voor de derde maal is het gelukt: Het biljartteam Het Punt 3 wint keer op keer de finalewedstrijden in het driebandenspel. Spelers Henk de Olde, Henk de Jonge en Piet van Nederpelt werden eerder al kampioen in hun poule en wonnen daarna ook nog de Tussenronde Gewestelijke Finale (districtswedstrijden). Nu dus wederom succes als winnend team tijdens de Gewestelijke Finale te Sint Nicolaasga (Friesland).

Het driebanden biljart is enorm populair bij zeer vele spelers. De regels zijn hetzelfde als bij het bandstoten, hier dient de speelbal echter minimaal 3 banden te hebben geraakt alvorens de carambole tot stand komt, zo verwoordt de KNBB op hun website. Zaterdag 29 juni aanstaande zal het team, met als thuisbasis Het Punt te Vroomshoop, naar Nieuwegein afreizen om de landelijke finale te (meer...)

Nieuwoord A kampioen Stroomkanaal Competitie

Biljarten

Deze week: Slotweek in de competitie, kampioen nu wel bekend.
Roots A wist vrij makkelijk te winnen van De Brug A. Nieuwoord A verloor de laatste thuiswedstrijd ven laagvlieger Heujmansbelt A, maar het leverde wel het kampioenschap op. Kremer A moest zijn meerdere erkennen in Boszicht dat won. Veenlust A wist te winnen van Holthuis A. Stuupke wist de laatste wedstrijd ook ruim te winnen van Veenlust B maar het was niet genoeg om kampioen te worden. Tonnechie wist op het nippertje te winnen van Roots B. De Brug B ging flink onderuit tegen Nieuwoord B. Heujmansbelt B had weinig moeite om van Kremer B te winnen. Door deze uitslagen is de eindstand als volgt: Nieuwoord A kampioen met 671 punten. Stuupke is tweede met negen punten achterstand. Nieuwoord B is als derde geeindigd met 21 punten achterstand op nummer twee. Holthuis A was dit jaar de rode lantaarn drager met 479 punten. Het was weer een mooie en spannende competitie tot aan de laatste week.

Roots A (Dogger) - De Brug A 27 - 10
Nieuwoord A - Heujmansbelt A 18 - 20
Kremer A - Boszicht 19 - 23
Veenlust A - Holthuis A 24 - 20
Stuupke - Veenlust B 24 - 14
Tonnechie - Holthuis B(Roots B)20 - 19
De Brug B - Nieuwoord B 15 - 25
Heujmansbelt B - Kremer B 25 - 14

1. Nieuwoord A 30 - 671
2. (meer...)

Biljarttoppers Het Punt door naar districtswedstrijden

Biljarten

VROOMSHOOP - Op zaterdag 11 mei is het 3-bandenteam van biljartvereniging Het Punt de grote winnaar geworden in de B2-klasse van de Gewestelijke Tussenronde in Nieuw-Amsterdam. Eerder al pakte het team de winst tijdens het toernooi tegen Oosterhesselen, De Beuk en de Woag.

Biljarters Henk de Olde, Henk de Jonge en Piet van Nederpelt pakken nu dus wederom de winst voor het biljartteam van Het Punt. Het team bereidt zich nu voor om op zaterdag 25 mei aanstaande de Gewestelijke Finale te spelen in het Friese Sint Nicolaasga. De kampioen van deze wedstrijd plaatst zich voor de Landsfinale 2019 te Nieuwegein.

Driebanden-team van Biljartvereniging Het Punt kampioen

Biljarten

VROOMSHOOP – Het driebanden-team van biljartvereniging Het Punt is kampioen geworden in de klasse B2. Na een spannende competitie gaan ze hun geluk beproeven bij de districtswedstrijden in Nieuw-Amsterdam. Het team, bestaande uit de heren Henk de Olde, Henk de Jonge en Piet van Nederpelt stond halverwege de competitie nog op een zevende plaats maar langzaam kropen zij naar boven.

De grote concurrent van de heren was De Waog uit Oosterhesselen dat al enige tijd op de eerste plek stond. In de laatste week, met nog maar één wedstrijd te spelen, stond het team van Het Punt echter bovenaan met 6 punten voorsprong op hun concurrent uit Oosterhesselen.
De strijd was nog niet gestreden, maar doordat Het Punt de laatste wedstrijd (tegen De Beuk) met 38 punten won en De Woag (meer...)

Oudere berichten ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›
13080208_dee098a3d4_o.jpeg

De complete agenda van Twenterand

Met de agenda hoef je niets meer te missen. Alle evenementen voor de komende weken vind je hier.

Bekijk de agenda ›