4°C
Bewolkt

  Peatminers Heren 1 pakt de eerste winst van het seizoen

  Basketbal

  VRIEZENVEEN - Peatminers had een rustig weekend qua wedstrijden maar Heren 1 had op de vrijdagavond nog een spannende wedstrijd tegen Amical Heren 2. Vanaf het begin was het duidelijk dat de heren uit Vriezenveen een voordeel hadden in kracht en lengte. Amical was daarentegen een stuk sneller, dus het was een wedstrijd met twee verschillende stijlen. Door het sterke spel van Peatminers ging het aan de leiding in het eerste kwart door veel via de centers te spelen en naar de basket te gaan. Door wat tactische aanpassingen wist Amical weer terug te komen in de wedstrijd.

  In het derde kwart wist Amical zelfs weer even voor te komen, maar na een time-out en wat aanpassingen aan Vriezenveense kant wist Peatminers het tij te keren en controleerde weer de wedstrijd. in het vierde kwart bleef het qua stand dichtbij maar Peatminers wist het hoofd koel te houden en de winst binnen te slepen in deze felle maar sportieve wedstrijd.

  Kennis maken met badminton? Geef je op voor START!

  Basketbal

  DEN HAM / VROOMSHOOP - Badmintonvereniging Twenterand begint dinsdag 8 oktober met het START programma.
  START geeft nieuwe sporters de kans om in een programma van 6 weken kennis te maken met de techniek en regels van badminton.

  Peatminers U16 wint van Landstede

  Basketbal

  VRIEZENVEEN - Vrijdag 13 september moesten de meiden van U16 1 tegen Landstede ZAC. Het eerste kwart ging gelijk al super goed! De meiden van Peatminers speelden goed samen en maakten daardoor veel punten. Hiermee eindigde het eerste kwart met 17 - 4 voor Peatminers.
  Het tweede kwart speelden de meiden eigenlijk hetzelfde als het eerste kwart. Hiermee eindigde het tweede kwart met 33 - 7.

  Oudere berichten ›
  soccerball.png

  Topscorer met het voetbalnieuws

  Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

  Naar voetbalnieuws ›
  pb000018.jpeg

  Uit je dak met de Single Top 30

  Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

  Ga naar de hitlijst ›
  13080208_dee098a3d4_o.jpeg

  De complete agenda van Twenterand

  Met de agenda hoef je niets meer te missen. Alle evenementen voor de komende weken vind je hier.

  Bekijk de agenda ›