4°C
Bewolkt

Basketbal Kamp Peatminers 2017 was een Mega Succes !

Basketbal

Ondanks dat het wedstrijdseizoen voorbij is, kunnen de Peatminers nog geen genoeg krijgen van elkaar. Afgelopen weekend stond het legendarische Super Basketbal Kamp op het programma. Een weekend vol met activiteiten en spellen voor jong en oud. Van de vrolijke kinderen, jeugdspelers die hun beste beentje voorzetten, leiding die alles uit de kast haalt, tot aan alle helpende ouders. We kunnen niet anders stellen dat we zonder elkaar niet zo’n geweldig succes kamp hadden gemaakt!

Rommelmarkt bij Korfbalvereniging T.O.P

Basketbal

De jaarlijkse rommelmarkt van korfbalvereniging T.O.P staat weer voor de deur. De rommelmarkt zal dit jaar gehouden worden op zaterdag 17 juni. U bent van harte welkom vanaf 8.00 tot 12.30 uur op het parkeerterrein van sportpark "de Bosrand" te Vroomshoop.

De ophaalmomenten zullen dit jaar gehouden worden op zaterdag 10 juni vanaf 9.00 uur, dinsdagavond 13 juni en woensdagavond 14 juni vanaf 18.00 uur.

U kunt het schema van de ophaaldagen vinden op: www.top-Vroomshoop.nl. We willen u wel attenderen op de volgende zaken die we helaas niet mee kunnen nemen: (tuin)meubelen, bloempotten, tegels, surfplanken, witgoed, matrassen en (meer...)

Peatminers naar Gorinchem

Basketbal

Afgelopen zaterdag hebben 4 teams van Peatminers een toernooi gespeeld bij basketbalvereniging Goba in Gorinchem. De 'groene delegatie' van om en nabij 60 personen moesten vroeg uit de veren, aangezien de bus om 06:00u zou vertrekken. Het eerste uur was het rustig in de bus maar de sfeer was direct opperbest. De jongens U14 en de meiden U16 konden na afloop van de wedstrijden de beker in de hand nemen en wonnen alle wedstrijden. De jongens U16 en meiden U18 hebben leuke wedstrijden gespeeld en hebben veel ervaring opgedaan.
Al met al een geslaagde dag!

Meiden Peatminers U12

Basketbal

Zaterdag 6 mei was Peatminers met twee teams vertegenwoordigd op de afdelingskampioenschappen voor meisjes tot 12 jaar. De winnaar van deze kampioenschappen mag de regio vertegenwoordigen op de Nederlandse Kampioenschappen voor meisjes U12. Met een tweede en een vierde plek, trotse coaches en complimenten van de tegenstanders over het spel van de meiden kijken we terug op een geslaagde dag. Al met al dus een vermoeiende , spannende, leerzame én leuke ervaring voor de meiden U12 van Peatminers. En een mooie afsluiting van een geslaagd seizoen van beide teams.

Oudere berichten ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›
13080208_dee098a3d4_o.jpeg

De complete agenda van Twenterand

Met de agenda hoef je niets meer te missen. Alle evenementen voor de komende weken vind je hier.

Bekijk de agenda ›