4°C
Bewolkt

  Peatminers U16 wint van Landstede

  Basketbal

  VRIEZENVEEN - Vrijdag 13 september moesten de meiden van U16 1 tegen Landstede ZAC. Het eerste kwart ging gelijk al super goed! De meiden van Peatminers speelden goed samen en maakten daardoor veel punten. Hiermee eindigde het eerste kwart met 17 - 4 voor Peatminers.
  Het tweede kwart speelden de meiden eigenlijk hetzelfde als het eerste kwart. Hiermee eindigde het tweede kwart met 33 - 7.

  Na de rust werd Landstede ZAC wat fysieker. Maar de meiden van Peatminers lieten hun hoofd daar niet door gek maken. Ze kregen een doelstelling van hun trainers mee om de tegenstander onder de twaalf te houden en zichzelf boven de zeventig punten. Helaas is het niet gelukt om de tegenstander onder de twaalf punten te houden dus werd het verdubbeld naar 24. Het derde kwart eindigde met 51 - 17.(meer...)

  Peatminers start nieuw seizoen met kennismakingsactie

  Basketbal

  VRIEZENVEEN - ‘Basketbal. Wedden dat je het leuk vindt?’ Met die uitdaging nodigt basketbalvereniging Peatminers in Vriezenveen jeugd en jongeren uit om kennis te maken met de basketbalsport. Aan het begin van het nieuwe seizoen kan iedereen gratis en zonder verplichtingen vier keer meetrainen.

  Peatminers viert dit jaar het 40-jarig jubileum en heeft over het ledenaantal zeker geen klagen. Met circa 250 leden is de basketbalclub actiever dan ooit. Met een damesteam in de landelijke competitie, jeugdteams in alle leeftijdsklassen, veteranenteams en een g-team mag je gerust spreken van een breedtesport. Maar nieuwe en aspirantleden worden nog altijd even enthousiast onthaald. Peatminers maakt de drempel zo laag mogelijk door jeugd en jongeren zelf te laten ervaren hoe leuk deze sport is.

  De eerste trainingen van dit seizoen starten deze week weer bij Sporthal De Stamper in Vriezenveen. Vier keer gratis meetrainen? Stuur dan even een mailtje met je naam en leeftijd naar info@peatminers.nl, dan krijg je bericht terug met de trainingstijden van het team waarbij je kunt meedoen. Kijk voor meer informatie op peatminers.nl.

  Jongens van peatminers U14-1 kampioen

  Basketbal

  VRIEZENVEEN - Voorafgaand aan de wedstrijd van Peatminers X14-1 tegen Risne Stars M14 zat er wel wat spanning op, aangezien de jongens bij winst kampioen waren. Na de thriller vorige week tegen Twente Buzzards begonnen de jongens echter relaxed en met groene haren aan deze wedstrijd, waarvan ze van tevoren wisten dat de jongens uit Rijssen geen partij voor hen waren. Ondanks dat de verdediging op enkele momenten iets strakker en beter gepositioneerd had mogen zijn, lieten ze wederom zien dat ze een team zijn! Zeer mooie en snelle aanvallen werden opgezet en het maakte niet uit wie er scoorde; de jongens gunnen elkaar elk punt.

  Tevens was dit de laatste wedstrijd dat de Vriezenveners in deze samenstelling spelen, aangezien twee jongens volgend jaar doorgaan naar U16 en er van de U12 juist enkele jongens bijkomen.

  Deze avond echter mocht dat de pret niet drukken, want ook nu wonnen ze de wedstrijd wederom overtuigend met 81-21 en konden ze daarna een mooi en verdiend feestje vieren in de kantine!

  Oudere berichten ›
  soccerball.png

  Topscorer met het voetbalnieuws

  Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

  Naar voetbalnieuws ›
  pb000018.jpeg

  Uit je dak met de Single Top 30

  Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

  Ga naar de hitlijst ›
  13080208_dee098a3d4_o.jpeg

  De complete agenda van Twenterand

  Met de agenda hoef je niets meer te missen. Alle evenementen voor de komende weken vind je hier.

  Bekijk de agenda ›