4°C
Bewolkt

  BV Peatminers laat goede resultaten zien!

  Basketbal

  Afgelopen weekend had BV Peatminers weer een aantal uitwedstrijden op het programma staan. Daarnaast hadden de allerkleinsten van BV Peatminers een succesvol piraten Peanuttoernooi in Nijverdal. De meisjes van U18 hebben de nummer twee in hun competitie weten te verslaan. Een goed weekend voor BV Peatminers.

  Peatminers heren 1 pakt eerste winst van het seizoen

  Basketbal

  Afgelopen weekend speelde Peatminers een thuis weekend. Heren 1 pakte de eerste thuis winst. Maar er waren meer teams die overtuigend wonnen. Ook was zaterdag ochtend een U10 toernooi in Enschede waarbij er twee teams van Peatminers vertegenwoordigd waren. Hierbij twee van de verslagen.

  Peatminers MSE 1 – Amical MSE 2 -> 75-52
  Heren 1 trad zaterdagavond aan tegen Amical. Na een vliegende start van 9-0 werd de eerste periode gewonnen met 24-13. Peatminers bepaalde het tempo, er werd goed gebruik gemaakt van de omschakeling en de verdediging stond goed. 41-23 bij de rust. Na wat een nonchalante speelstijl in het derde kwart, werd het tempo weer wat opgepakt in het laatste (meer...)

  BV Peatminers laat de velden weer groen kleuren!

  Basketbal

  BV Peatminers had afgelopen weekend een druk programma voor de boeg. Waaronder vele uitwedstrijden en in eigen sporthal het U10 toernooi. Teams van BV Peatminers hebben de winst naar binnen weten te slepen, hieronder enkele verslagen.

  U10- toernooi Peatminers
  Inmiddels traditiegetrouw start het basketbalseizoen voor de jeugd onder 10 jaar bij Peatminers in Vriezenveen. Maar liefst twaalf teams streden daar in drie poules om de eer. Met twee teams is Peatminers ook dit seizoen weer goed vertegenwoordigd.
  Beide teams speelden vorig seizoen nog bij U8. Nu dus voor het eerst 5 tegen 5 op een groot veld. En dat was even (meer...)

  Peatminers dames spelen een sterk weekend

  Basketbal

  Afgelopen weekend had Peatminers thuiswedstrijden. Zowel vrijdag als zaterdag was de Stamper en de semi-permanente hal groen gekleurd. Vooral de dames maakten het verschil en zij wonnen bijna alle wedstrijden. Maar ook de mannen en jongens speelden leuke wedstrijden. Hierbij een verslag van twee van de wedstrijden.

  Peatminers V18 – WSV VU18
  De meiden U18 mocht vrijdagavond ook de eerste wedstrijd van het seizoen thuis beginnen tegen WSV. De meiden waren er klaar voor. De start van de wedstrijd was voor Peatminers en liep mooi. De aanvallen kwamen mooi uit de verf en de verdediging stond strak zodat WSV moeilijk aan het scoren kwam. Het verdere verloop van de wedstrijd had een wisselend beeld van hele (meer...)

  Oudere berichten ›
  soccerball.png

  Topscorer met het voetbalnieuws

  Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

  Naar voetbalnieuws ›
  pb000018.jpeg

  Uit je dak met de Single Top 30

  Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

  Ga naar de hitlijst ›
  13080208_dee098a3d4_o.jpeg

  De complete agenda van Twenterand

  Met de agenda hoef je niets meer te missen. Alle evenementen voor de komende weken vind je hier.

  Bekijk de agenda ›