4°C
Bewolkt

Peatminersdag 2018

Basketbal

VRIEZENVEEN - Een seizoen begin je met elkaar en sluit je ook met elkaar af. Een seizoen afsluiten doen we sinds twee jaar met een echte Peatminersdag. Rond 14.00 uur starten maar liefst 200 Peatminers, dat wil zeggen de basketballers en hun vaders,moeders broertjes en zusjes met het mix-toernooi in sporthal de Stamper. Aansluitend de huldiging van de kampioenen en natuurlijk de rondrit door Vriezenveen. Eind van de dag was het in de kantine nog gezellig druk en kon iedereen nog even napraten tijdens de BBQ. Sponsoren en alle vrijwilligers bedankt voor deze onvergetelijke Peatminersdag 2018.

Uitslagen Peatminers

Basketbal

VRIEZENVEEN - BV Peatminers sluit het seizoen af met een allerlaatste wedstrijd van V12 en de meiden van U14 zijn op bezoek geweest bij Donar in Groningen.

Peatminers meiden U14 ervaring rijker
Na het behalen van het verdiende kampioenschap, stonden de meiden van Peatminers afgelopen zaterdag in de halve finales voor het Nederlands kampioenschap bij Celeritas-Donar in Groningen.
De 2 wedstrijden tegen Celeritas-Doner en Landslake Lions gingen helaas verloren, maar de meiden, trainer en supporters weer een ervaring en een schitterende (meer...)

Peatminers volop in actie tijdens Koningsspelen en kampioenenbal

Basketbal

VRIEZENVEEN - Donderdag en vrijdag waren we samen met verschillende sportverenigingen aanwezig op de sportvelden van vv DETO om de leerlingen van de bovenbouw van alle basisscholen uit Vriezenveen kennis te laten maken met de verschillende sporten middels de sportcarrousel. Ruim 600 leerlingen hebben hier aan deel genomen. Een mooie manier van samenwerken met sportverenigingen, Zorgsaam Twenterand en het onderwijs. Basketbalvereniging Peatminers was met veel trainers aanwezig voor een spoedcursus “basketballen dat ik daar niet eerder aan had gedacht”. Prachtig om te zien hoe we met elkaar zo veel kinderen in beweging konden brengen.

Kanpioenenbal
De zaterdag stond in teken van het laatste wedstrijdweekend en niet zomaar een weekend, maar liefst 2 teams konden hun kampioenschap gaan vieren na de wedstrijd. Volle tribunes met opa’s, oma’s, vaders, moeders en vele andere supporters in sporthal de Stamper. Om 11.45 uur was de start van het kampioenenbal van de meiden u14 en jongens u12. De jongens u12 streden tegen (meer...)

Teams BV Peatminers halen kampioenschap binnen!

Basketbal

VRIEZENVEEN - Wat een leuk nieuws hebben wij te melden bij Peatminers dit weekend! De meiden U16, de meiden U14 en de jongens U12 zijn kampioen geworden! Volgende week zijn er nog wedstrijden in de Stamper voor deze toppers en iedereen is van harte uitgenodigd om mee te vieren in dit succes!
Dit weekend was een mix van uit- en thuiswedstrijden. Een rondje langs de velden.

Landstede Basketbal ZAC V16 – Peatminers V16 -> 18-58
Peatminers meiden U16 Kampioen !!!
Mooiste kampioenschappen zijn toch wel die je net niet meer verwacht. Doordat de koploper Pluto uit Wageningen vorige week verloor, lag de weg naar het kampioenschap voor de meiden van Peatminers u16 helemaal open. Alleen moest er gewonnen worden van ZAC uit Zwolle en dat deden de meiden (meer...)

Oudere berichten ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›
13080208_dee098a3d4_o.jpeg

De complete agenda van Twenterand

Met de agenda hoef je niets meer te missen. Alle evenementen voor de komende weken vind je hier.

Bekijk de agenda ›