4°C
Bewolkt

Peatminers spelen uitwedstrijden door heel Nederland

Basketbal

VRIEZENVEEN - Afgelopen weekend moesten de basketballers van Peatminers een uit wedstrijden spelen. Enschede, Arnhem, Borne en zelfs Amsterdam waren een aantal van de locaties die door de Vriezenveense basketballers werden bezocht. Veelal met goed resultaat, hierbij het verslag van het eerste heren team,

SVZW MSE 1 - Peatminers MSE 1 ->eindstand 54-73

Afgelopen zaterdag moesten de heren van Peatminers uit tegen het team uit Wierden. De heren moesten met 7 man beginnen aan de wedstrijd en belangrijk was de energie sparen en opletten in de omschakeling. Na een relax 1e kwart liepen de Peatminers lekker voor en het gevoel was goed. Lekkere defence en mooie aanvallen. Het begin van het (meer...)

Jeugd Peatminers laat leuke dingen zien in de uitwedstrijden

Basketbal

VRIEZENVEEN - Voor Peatminers stond er dit weekend allemaal uitwedstrijden op het programma. Ook werd er nog een minitoernooi gespeeld in Enschede. Hoe verging het Peatminers op de basketbalvelden?

Minitoernooi Enschede
De meiden van U10 speelden hun wedstrijden deze keer weer in de hoogste poule. Een poule met sterke en fysieke tegenstanders. Aan het spel van het team was te zien dat ze weer gegroeid zijn. De meiden wisten elkaar goed te vinden. En iedereen liet leuke dingen zien. Maar helaas was dat nog niet genoeg voor een overwinning in deze poule. De jongens speelden in de derde (meer...)

Peatminers pakken veel winst in de Stamper

Basketbal

VRIEZENVEEN - Peatminers had een thuisweekend voor de boeg met veel spannende en leuke wedstrijden. Wedstrijden die als echte thrillers worden bestempeld. Tijd voor een rondje als de velden!

Peatminers VU18 - Celeritas-Donar VU 18 (65-61)

De meiden van Peatminers hebben afgelopen zaterdag samen met de meiden van Celeritas Donar uit Groningen het talrijke aanwezige publiek een spannende pot basketbal voorgeschoteld in Sporthal de Stamper in Vriezenveen. Spannend maakt ook dat er niet alles goed ging, maar wel een bewijs dat basketballen op landelijk niveau (meer...)

Oudere berichten ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›
13080208_dee098a3d4_o.jpeg

De complete agenda van Twenterand

Met de agenda hoef je niets meer te missen. Alle evenementen voor de komende weken vind je hier.

Bekijk de agenda ›