4°C
Bewolkt

  De laatste competitie ronde spelen Peatminers sterk

  Basketbal

  Met twee kampioenschappen en daarnaast twee gedeelde eerste plekken en een tweede plek hebben Peatminers een sterk seizoen achter de kiezen. Afgelopen weekend was dan echt de laatste competitie wedstrijd. Jongens U14 versloegen de Kikkers met 50-108 ook speelden de meiden U18 en de jongens u12 tegen de Kikkers. De dames moesten uit naar Aribba en speelden ook sterk. Hierbij de verslagen.

  Dames senioren speelden vrijdagavond hun laatste competitiewedstrijd tegen Arriba uit Enschede. Het altijd sterke Arriba denderde over de dames heen en namen een voorsprong. De verdediging van Peatminers stond goed maar de lengte en de zuivere afstandsschoten zorgden ervoor dat de stand voor Arriba sneller opliep dan bij Peatminers. Na de rust werd het spel hervat,m de Peatminers kwamen beter in (meer...)

  BV Peatminers Jongens U16 wint belangrijke wedstrijd !

  Basketbal

  Afgelopen weekend had BV Peatminers een paar wedstrijden op het programma staan, waaronder een wel heel belangrijke wedstrijd voor de jongens van U16. Deze wedstrijd hebben zij gewonnen, dus maken ze nog kans op een eerste plaats in de competitie. Daarnaast had BV Peatminers nog vele andere activiteiten voor haar leden op het programma staan, zoals zaterdag morgen de jaarlijkse succesvolle Potgrondactie en zaterdagmiddag en avond vele amuserende activiteiten voor alle leeftijden.

  Peatminers Meiden U12-2 Kampioen

  Basketbal

  Er gebeurde veel dit weekend bij Peatminers, Meiden U12-2 worden kampioen, de Meiden U14 winnen met een gepeperde zegen, de vaders Meiden U12-1 hebben een onderling dart toernooi, Dames 1 wint de derby van Twenterand en veel teams winnen. Al met elkaar een geslaagd weekend.
  Hierbij de verslagen van de kampioenen, het U14 team en de derby van Twenterand.

  Meiden U12-2 – Jolly Jumpers > eindstand 72-20
  Meiden U12-2 kampioen! Zaterdagmiddag stond in de 3e klasse de wedstrijd tussen de nummer 1, Peatminers, en de nummer 2, Jolly Jumpers, op het programma. Bij winst konden de meiden kampioen worden. Met dat vooruitzicht was de tribune goed gevuld. Ook was er een mooi spandoek gemaakt voor de meiden. Ouders, familie en vrienden zaten allemaal (meer...)

  Oudere berichten ›
  soccerball.png

  Topscorer met het voetbalnieuws

  Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

  Naar voetbalnieuws ›
  pb000018.jpeg

  Uit je dak met de Single Top 30

  Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

  Ga naar de hitlijst ›
  13080208_dee098a3d4_o.jpeg

  De complete agenda van Twenterand

  Met de agenda hoef je niets meer te missen. Alle evenementen voor de komende weken vind je hier.

  Bekijk de agenda ›