4°C
Bewolkt

  BV Peatminers boekt goede resulaten

  Basketbal

  VRIEZENVEEN - Afgelopen weekend had BV Peatminers weer een aantal wedstrijden op het programma staan, waarvan meer winst dan verlies. Even een rondje langs de velden.

  B.V. Isala MSE1 - Peatminers MSE1 (54-57)

  Afgelopen zaterdag mochten de heren van Peatminers het in Deventer opnemen tegen basketbalvereniging Isala. De heren hadden thuis verloren en de heren uit Deventer werden sterker ingeschat. De afspraak was: We gaan er een leuke wedstrijd van maken en er het beste van proberen te maken. De sterke zoneverdediging zorgde ervoor dat Isala er de (meer...)

  BV Peatminers op bezoek in Utrecht bij oud-spelers

  Basketbal

  VRIEZENVEEN - Afgelopen weekend had BV Peatminers een druk programma voor de boeg, bijna alle wedstrijden werden thuis gespeeld en de meeste teams van BV Peatminers hebben de winst binnen gehaald. Echter moesten de meiden van U18 afreizen naar Den Helder, waarna er vervolgens een bezoekje is gebracht aan Utrecht om daar twee oud-spelers van Peatminers te bewonderen op het veld.

  Dozy BV Den Helder V18 1 – Peatminers V18 1 -> 87-45
  Afgelopen zaterdag zijn wij voor onze wedstrijd afgereisd naar Den Helder om tegen de (huidige) koploper te spelen. Hoewel we de vorige keer met 30-77 van hen hebben verloren begonnen we de wedstrijd met het doel om het verschil zo klein mogelijk te houden, en een goede wedstrijd neer te zetten. De stand in de eerste helft liegt er dan (meer...)

  BV Peatminers laat de velden weer groen kleuren!

  Basketbal

  VRIEZENVEEN - Afgelopen weekend heeft basketbalvereniging weer veel wedstrijden gespeeld, waaronder verschillende resultaten zijn behaald. Even een rondje langs de velden.

  Pluto X12 - Peatminers X12-1 (23-73)
  Na een aantal wisselende wedstrijden speelden de meiden X12-1 in Wageningen weer een mooie constante wedstrijd. De meiden liepen goede fastbreaks en de tegenstander had geen antwoord. Ook werd het reboundoverwicht goed benut. Na de rust (17-43) ging de turbo even aan. Met maar liefst 20 punten in de 5e periode gaven de dames even basketballes. De (meer...)

  Peatminers presteert maximaal op internationaal toernooi in Denemarken

  Basketbal

  VRIEZENVEEN - Om 2018 op een sportieve manier af te sluiten, is het meiden U18 team van 27 tot en met 30 december naar Denemarken gereisd om deel te nemen aan de Limfjords Cup in Lemvig.
  Om 8:15 ’s ochtends vertrok het konvooi, bestaande uit een bus gevuld met enthousiaste speelsters en een handvol ouders, op weg naar Lemvig, Denemarken. Na ’s avonds te zijn aangekomen overnachtte het team daar in een klaslokaal van een lokale basisschool.

  Oudere berichten ›
  soccerball.png

  Topscorer met het voetbalnieuws

  Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

  Naar voetbalnieuws ›
  pb000018.jpeg

  Uit je dak met de Single Top 30

  Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

  Ga naar de hitlijst ›
  13080208_dee098a3d4_o.jpeg

  De complete agenda van Twenterand

  Met de agenda hoef je niets meer te missen. Alle evenementen voor de komende weken vind je hier.

  Bekijk de agenda ›