4°C
Bewolkt

  Twee Peatminers U12 teams kampioen

  Basketbal

  Peatminers had dit weekend thuis en uitwedstrijden. Twee u12 teams zijn kampioen geworden en het heren team deed goede zaken tegen Amical uit Enschede.

  The Valley Bucketeers V12-1 - Peatminers X12-1 ->49-63
  Op vrijdag speelden de jongens X12-1 in Nijverdal tegen de nummer 2 in de competitie. De jongens uit Vriezenveen staan zelf eerste en dit was de wedstrijd voor de eerste plaats en de winnaar zou winter kampioen zijn. Spijtig genoeg traden de jongens aan met z’n zessen vanwege een zware blessure van een van de spelers. De jongens (meer...)

  Jongens U12 hebben de overhand in Tubbergen

  Basketbal

  Afgelopen weekend was voor Peatminers een uit weekend. De jongens U 12 waren duidelijk te sterk voor de Jolly Jumpers. Het meiden U12 team speelden een sterke wedstrijd en ook het eerste team van de heren wisten met maar 6 spelers de nummer 2 in de competitie naast zich te houden.

  Peatminers U10 spelen lekker toernooi

  Basketbal

  De U10 teams van Peatminers konden zich zaterdag in Rijssen weer lekker uitleven in de minicompetitie. Deze competitie wordt in toernooivorm gespeeld. In totaal dertien teams zijn verdeeld over 3 poules. De poule indeling wordt elk toernooi bepaald op basis van de uitslagen van het vorige toernooi. Zo spelen de teams altijd op een redelijk gelijkwaardig niveau en worden er veel spannende wedstrijden gespeeld. Voor elk team stonden er zaterdag drie wedstrijden op het programma.

  Vrouwen BV Peatminers slepen de winst binnen!

  Basketbal

  Afgelopen weekend had BV Peatminers weer veel thuiswedstrijden op het programma staan, met geduchte tegenstanders. Dit resulteerde in spannende wedstrijden. Hierbij twee verslagen waarbij het om het laatste punt ging.

  Oudere berichten ›
  soccerball.png

  Topscorer met het voetbalnieuws

  Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

  Naar voetbalnieuws ›
  pb000018.jpeg

  Uit je dak met de Single Top 30

  Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

  Ga naar de hitlijst ›
  13080208_dee098a3d4_o.jpeg

  De complete agenda van Twenterand

  Met de agenda hoef je niets meer te missen. Alle evenementen voor de komende weken vind je hier.

  Bekijk de agenda ›