4°C
Bewolkt

Alle teams in actie bij Badminton Twenterand

Badminton

Afgelopen week kwamen alle teams in actie van badmintonvereniging Twenterand. Beide recreantenteams wonnen en beide jeugdteams verloren hun duels, het herenteam speelde gelijk.

BV Twenterand R1 speelde vorige week maandag in Holten een spannend wedstrijd tegen BC Holten R1 en won met 2-6 en staan daarmee derde in hun poule. Ook BV Twenterand R2 won hun wedstrijd tegen BC WIK 80 uit Enschede. De ongeslagen koploper won uit in Enschede met 2-6. Het herenteam speelde uit in Schalkhaar tegen SVS Badminton. Dit eindigde in 4-4 gelijkspel.

Beide jeugdteams kwamen zaterdag in actie. BV Twenterand J1 verloor met 1-7 van BC Hanze 83 uit Zwolle en staat gedeeld vierde. BV Twenterand J2 sleepte hun eerste punten binnen tegen BC Hoogerheyne J2 uit Heino maar verloor nog wel met 2-6. Ze komen steeds dichter bij de overwinning! Wilt u meer weten over de wedstrijden en de uitslagen en standen? Volg ons dan op www.badmintontwenterand.nl of via facebook en Twitter.

Badminton Twenterand organiseert tweeëntwintigste buurttoernooi in Den Ham

Badminton

Op dinsdagavond 14 en 21 november wordt in sporthal ‘de Beukenhage’ in Den Ham voor de tweeëntwintigste keer het buurttoernooi gehouden in Den Ham. Er wordt herendubbel, damesdubbel en mixdubbel gespeeld, altijd in teams van twee personen.

Iedereen vanaf 16 jaar kan meedoen. Men wordt ingedeeld in verschillende niveaus om de wedstrijden leuker te maken. De vereniging zorg voor de shuttles, deelnemers dienen zelf een racket mee te nemen.

Opgeven kan tot vrijdag 27 oktober via het opgave formulier op de website. Het inschrijfgeld is 12,50 euro per team (van twee personen). Opgeven kan via de website, hierop is ook meer informatie te vinden: www.badmintontwenterand.nl.

Badminton Twenterand op schot in competitie

Badminton

Afgelopen week kwamen vier teams van BV Twenterand uit in de diverse competities. Drie van de vier teams wonnen hun duels.

BV Twenterand R2 speelde als eerste dinsdagavond thuis in sporthal De Beukenhage in Den Ham tegen BC Twenthe 67 R1 uit Almelo en won glansrijk met de maximale score van 8-0 en is daarmee de koploper. Dezelfde uitslag stond op papier na het duel van BV Twenterand H1 tegen BC Orion H1 uit Hengelo die daarmee in de top vier staat in de herenklasse.

De jeugdteams kwamen zaterdag in actie. Het jeugdteam onder 16 jaar won met 7-1 thuis van BC Fair Play J1 uit Dedemsvaart en staat daarmee in de top drie. Het jeugdteam onder 13 jaar had minder geluk. Zij verloren hun uitwedstrijd tegen Hoogerheyne J1 uit Heino met 8-0.

Badminton Twenterand begonnen aan de competitie

Badminton

Afgelopen week werden de eerste wedstrijden van het nieuwe badmintonseizoen afgewerkt. Beide jeugdteams en een recreantenteam kwamen in actie.

Dinsdagavond speelde BV Twenterand R1 thuis in sporthal ‘de Beukenhage’ tegen BC BACO R1 uit Olst en won het zwaarbevochten duel met 5-3. Winst was er ook voor BV Twenterand J1 die zaterdagmiddag een uit wedstrijd speelde tegen BC Reflex J1 uit Nijverdal, het team won met maar liefst 1-7.

BV Twenterand J2, het tweede jeugdteam van de vereniging speelde eveneens een uitwedstrijd. In Hengelo tegen ELO United J3 verloor het team met 8-0. De wedstrijdschema’s en standen zijn te vinden op www.badmintontwenterand.nl. Hierop kunt u ook meer informatie vinden over meespelen en trainen.

Oudere berichten ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›
13080208_dee098a3d4_o.jpeg

De complete agenda van Twenterand

Met de agenda hoef je niets meer te missen. Alle evenementen voor de komende weken vind je hier.

Bekijk de agenda ›