4°C
Bewolkt

Badmintontoernooi ‘Twenterand Kampioenschap’ 18 april

Badminton

TWENTERAND - Badmintonvereniging Twenterand organiseert op woensdag 18 april het Twenterand Kampioenschap in sporthal Het Punt in Vroomshoop. Op dit toernooi wordt er gespeeld in duo’s vanaf 16 jaar. Lijkt het je leuk om een toernooi te spelen met iemand anders samen, geef je dan snel op! Ideaal voor vrienden, familie en ook collega’s en verenigingen. Opgeven kan voor herendubbel, damesdubbel en mixdubbel en kost 12,50 euro per duo.

Je hoeft geen professional te zijn om mee te doen, gezellig een shuttle te slaan tegen anderen die je wel of niet kent en misschien win je wel! Aanmelden kan door je duo voor 6 april te mailen naar tc@badmintontwenterand.nl. Kijk voor meer informatie op onze site: www.badmintontwenterand.nl.

‘START’ met Badminton

Badminton

TWENTERAND - Badmintonvereniging Twenterand begint dinsdag 6 maart 2018 met het START programma. START geeft nieuwe sporters de kans om in een programma van 6 weken kennis te maken met de techniek en regels van badminton.

U kunt 6 weken lang het START programma volgen voor 25 euro. Geeft u zich op tweetal, dan betaalt de tweede persoon 12,50 euro. Het START programma zal gegeven worden in sporthal ‘de Beukenhage’ te Den Ham van 20:00 tot 21:00 uur. Schrijf u snel in voor dit programma want vol is vol. Opgeven kan per e-mail: ledenadministratie@badmintontwenterand.nl. U doet toch ook mee!?

Uitslagen Badminton Twenterand

Badminton

VROOMSHOOP - Afgelopen woensdag speelde Badminton Twenterand H1 thuis in Het Punt in Vroomshoop tegen DIOK H1 uit Enschede. De wedstrijd werd glansrijk gewonnen door de heren van Twenterand met de maximale score van 8-0.
Het tweede jeugdteam speelde vrijdagavond uit tegen BC Zwolsche J6 en verloor met 8-0. Komende week spelen de diverse andere teams wedstrijden in de competitie. Volg ze op www.badmintontwenterand.nl of via facebook en Twitter.

Badminton Twenterand: twee keer winst, twee keer verlies

Badminton

TWENTERAND - BV Twenterand R2 speelde dinsdagavond thuis in sporthal ‘de Beukenhage’ in Den Ham tegen HV Bravo R1 uit Hengelo en won met 6-2. Hiermee zijn ze de nog ongeslagen koploper in hun regionale poule. BV Twenterand R2 won ook en wel met 7-1 thuis tegen BC Holten R1 en staan derde.
BV Twenterand H1 had een mindere week. Zij verloren met 8-0 thuis van Genemuider H1. BV Twenterand J1 kwam vrijdagavond in actie in Zwolle tegen koploper BC Hanze 83 J1 en verloor met 5-3 en staan daarmee vierde in U-16 afdeling 1.
Wilt u meer weten over de wedstrijden en de uitslagen en standen? Kijk dan op www.badmintontwenterand.nl of volg ons via Facebook en Twitter.


Oudere berichten ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›
13080208_dee098a3d4_o.jpeg

De complete agenda van Twenterand

Met de agenda hoef je niets meer te missen. Alle evenementen voor de komende weken vind je hier.

Bekijk de agenda ›