4°C
Bewolkt

Alle teams in actie bij Badminton Twenterand

Badminton

TWENTERAND - Afgelopen week kwamen alle teams in actie van badmintonvereniging Twenterand. Drie partijen werden gewonnen en één team verloor.
BV Twenterand 1 speelde dinsdagavond in de 9e bondsdivisie thuis tegen BC Fairplay 2 en won met 5-3, hiermee staan ze tweede in hun poule.
BV Twenterand R1 speelde dinsdag ook thuis in sporthal de Beukenhage in Den Ham, zij wonnen van BC Allotria R1 met 6-2 en zijn ongeslagen koploper in hun poule.
De heren van BV Twenterand H1 speelden woensdagavond in Het Punt tegen OGEL H1 en wonnen nipt met 5-3. Het jeugdteam onder 13 jaar ging het minder goed af, zij verloren zaterdagochtend in Dedemsvaart nipt met 5-3 tegen BC Fairplay J2.

Badminton Twenterand organiseert 23e buurttoernooi in Den Ham

Badminton

DEN HAM - Op dinsdagavond 13 en 20 november wordt in sporthal ‘de Beukenhage’ in Den Ham voor de 23e keer het buurttoernooi gehouden in Den Ham. Er wordt herendubbel, damesdubbel en mixdubbel gespeeld, altijd in teams van twee personen.
Iedereen vanaf 15 jaar kan meedoen. Indeling gebeurt in meerdere poules op verschillende sterktes, dus het maakt niet uit of je al goed kan badmintonnen of niet. De vereniging zorgt voor de shuttles, deelnemers dienen zelf een racket mee te nemen.

Opgeven kan tot vrijdag 18 oktober via het opgaveformulier op de website en door te mailen naar tc@badmintontwenterand.nl. Het inschrijfgeld is 12,50 euro per team (van twee personen). Opgeven kan via de website, hierop is ook meer informatie te vinden: www.badmintontwenterand.nl.

Nieuw badmintonseizoen van start

Badminton

TWENTERAND - Het nieuwe badminton-seizoen voor BV Twenterand is weer begonnen. De vereniging is met 4 teams actief in diverse competities waaronder één jeugdteam onder 13 jaar en een team in de 5e klasse.

Naast competitie is het ook mogelijk om een shuttle te komen slaan op een speelavond. Op dinsdag en woensdagavond is vanaf 19:00 uur training voor de jeugd en vanaf 20:00 uur vrij spelen. Op dinsdagavond wordt er gespeeld in sporthal de Beukenhage in Den Ham en op woensdagavond in Het Punt in Vroomshoop.

Iedereen is welkom om een shuttle te slaan. De eerste maand kan je gratis meespelen waarna je kan kiezen voor lidmaatschap of een shuttlekaart. Kom vooral langs en neem je vrienden mee. Kijk voor meer informatie en wedstrijdschema’s op www.badmintontwenterand.nl.

Twee keer tweede plaats voor BV Twenterand tijdens voorjaarscompetitie

Badminton

DEN HAM/VROOMSHOOP - De voorjaarscompetitie is ten einde en daarmee is het badmintonseizoen bijna klaar. BV Twenterand V1 werd tweede in hun poule in de 5e klasse met 38 punten. Na een bloedstollend gevecht om het kampioenschap in de 6e klasse is BV Twenterand V2 ook tweede geworden met 37 punten. Kampioen Bravo V3 haalde 40 punten. Top prestaties van beide teams.
Kom zelf een shuttle slaan op onze speelavonden op dinsdagavond in de Beukenhage in Den Ham en woensdagavond in Het Punt in Vroomshoop.

Oudere berichten ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›
13080208_dee098a3d4_o.jpeg

De complete agenda van Twenterand

Met de agenda hoef je niets meer te missen. Alle evenementen voor de komende weken vind je hier.

Bekijk de agenda ›