4°C
Bewolkt

Twenterand V1 kampioen in voorjaarscompetitie

Badminton

Badminton Twenterand V1 is dinsdagavond kampioen geworden in afdeling 1 van de vijfde klasse in de voorjaarscompetitie.

Het team bestaat uit Rick Schutmaat, Henk Schutmaat, Jan Schuurman, Jaquelien Ekkelkamp, Marietje Teunis, Agnes Kroesen- van Nuil en Ilonka Schippers. Met nog twee wedstrijden te gaan staat BV Twenterand V1 ongeslagen bovenaan met 41 punten en nog twee wedstrijden minder gespeeld dan nummer twee SV Raduga uit Enter met 40 punten.

Badminton Twenterand V2 werd vijfde in hun poule in de vijfde klasse. Wilt u meer weten over de wedstrijden en de uitslagen en standen? Kijk dan op www.badmintontwenterand.nl of volg ons via Facebook en Twitter.

Badminton Twenterand Voorjaarscompetitie

Badminton

Badmintonvereniging Twenterand doet met twee teams mee aan de voorjaarscompetitie van regio Oost. In de 5e klasse speelden beide teams deze week een wedstrijd.

BV Twenterand V1 won van de koploper BC Holten V2 met 1-5 en staat hierdoor tweede met een wedstrijd minder gespeeld en is nog ongeslagen. BV Twenterand V2 speelde thuis tegen BV Fair Play V3 uit Dedemsvaart en verloor helaas met 2-4. Het tweede team staat nu vijfde in hun poule.

Wilt u meer weten over de wedstrijden en de uitslagen en standen? Kijk dan op www.badmintontwenterand.nl of volg ons via Facebook en Twitter.

‘START’ met Badminton

Badminton

Badmintonvereniging Twenterand start dinsdag 7 maart 2017 met het START programma.
START geeft nieuwe sporters de kans om, in een programma van 6 weken, van een camping badmintonner een recreanten badmintonner te worden.

U kunt 6 weken lang het START programma volgen voor 25 euro inclusief een leen racket. Het START programma zal gegeven worden in sporthal ‘de Beukenhage’ te Den Ham.
We beginnen om 20.00 uur en de lessen zullen ongeveer een uur duren. Schrijf u snel in voor dit programma want vol is vol. Opgeven kan via de mail: secretariaat@badmintontwenterand.nl. Voor meer informatie kijkt u op onze (meer...)

Willem Reefhuis erelid badmintonvereniging Twenterand

Badminton

Tijdens de algemene ledenvergadering van afgelopen dinsdag 24 januari is Willem Reefhuis (66) benoemd tot erelid van Badmintonvereniging Twenterand wegens zijn inzet voor de vereniging.

Willem Reefhuis is het oudste lid van de vereniging en was eerder ook bestuurslid van Badmintonvereniging Den Ham. Daarnaast gaf hij leiding aan jeugdtrainingen, organiseerde hij toernooien en speelde hij jarenlang competitie. Tegenwoordig is hij nog steeds fanatiek spelend tijdens de dinsdagavonden in Den Ham.

Ook in 2017 zet Reefhuis zich nog in voor de vereniging door deel te nemen aan de commissie ledenwerving. Na in 2006 een erepenning te hebben ontvangen van de Badminton Bond, is hij nu benoemt tot erelid onder het ogen van naaste familie.

Oudere berichten ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›
13080208_dee098a3d4_o.jpeg

De complete agenda van Twenterand

Met de agenda hoef je niets meer te missen. Alle evenementen voor de komende weken vind je hier.

Bekijk de agenda ›