4°C
Bewolkt

  Badmintonvereniging Twenterand doet mee met de Rabobank Clubkas Campagne

  Badminton

  TWENTERAND - Badmintonvereniging Twenterand doet mee aan de Rabobank Clubkas Campagne 2019 van Rabobank Noord en West Twente. De bank verdeelt 200.000 euro aan de aangesloten verenigingen en organisaties gebaseerd op het aantal verkregen stemmen. Badmintonvereniging Twenterand wil het geld gebruiken om nieuwe materialen aan te schaffen zoals nieuwe clubshirts en shuttles. Badminton Twenterand is een kleine vereniging van ongeveer 50 leden en daarom is elke bijdrage van groot belang.

  Iedereen die lid is van de Rabobank kan drie stemmen uitbrengen via de website van de bank. Stemmen kan vanaf dinsdag 19 maart tot 7 april. Meer informatie op de facebook van Badminton Twenterand of www.badmintontwenterand.nl


  BV Twenterand R1 kampioen in recreantencompetitie

  Badminton

  TWENTERAND - BV Twenterand R1 speelde dinsdagavond 5 februari tegen BC Trefzeker R1 uit Dalfsen en won met 7-1 en werd daarmee kampioen in de recreantencompetitie met 50 punten. Het team verloor slechts één wedstrijd.
  BV Twenterand 1 speelde dinsdagavond met 4-4 gelijk tegen BC Allotria 3 uit Hasselt. Het eerste team staat hiermee tweede in de 9e divisie. BV Twenterand H1 speelde ook 4-4 gelijk tegen Genemuider H1. Deze teams hebben beide nog enkele wedstrijden te spelen in hun poules.

  Voor meer uitslagen en standen kijk op www.badmintontwenterand.nl of onze facebook.

  Uitslagen Badmintonvereniging Twenterand

  Badminton

  TWENTERAND - Afgelopen week kwamen alle teams in actie van badmintonvereniging Twenterand. Het was niet de beste week voor de teams van Badminton Twenterand. Twee teams verloren hun partij en een team won.

  BV Twenterand 1 speelde vrijdagavond in de 9e bondsdivisie uit in Zwolle tegen BC Blauwvinger 4 en won met 5-3. Hiermee staan ze derde in hun poule achter de Zwollenaren.
  BV Twenterand H1 verloor woensdag in de sporthal van Het Punt in Vroomshoop nipt van SVS Badminton H1 uit Schalkhaar met 3-5. Het jeugdteam BV Twenterand J1 speelde zaterdagochtend in de Beukenhage in Den Ham tegen BC (meer...)

  Buurttoernooi badminton Twenterand wederom een groot succes

  Badminton

  DEN HAM - Dinsdagavond 13 en 20 november werd voor de 23e keer het buurttoernooi van badmintonvereniging Twenterand gehouden in sporthal ‘de Beukenhage’ in Den Ham. Buurtgenoten, familie en vrienden speelden in duo’s tegen elkaar, verdeelt in drie poules. In de A-poule wonnen Rick Schutmaat en Astrid Schutmaat met 24 punten uit 6 wedstrijden. De B-poule werd gewonnen door Jaquelien Ekkelkamp en Teun Kuiper met 27 punten uit 8 wedstrijden en in de C-poule wonnen Ramon ten Brinke en Wilfred ten Brinke.

  Oudere berichten ›
  soccerball.png

  Topscorer met het voetbalnieuws

  Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

  Naar voetbalnieuws ›
  pb000018.jpeg

  Uit je dak met de Single Top 30

  Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

  Ga naar de hitlijst ›
  13080208_dee098a3d4_o.jpeg

  De complete agenda van Twenterand

  Met de agenda hoef je niets meer te missen. Alle evenementen voor de komende weken vind je hier.

  Bekijk de agenda ›