4°C
Bewolkt

Buurttoernooi badminton Twenterand wederom een groot succes

Badminton

DEN HAM - Dinsdagavond 13 en 20 november werd voor de 23e keer het buurttoernooi van badmintonvereniging Twenterand gehouden in sporthal ‘de Beukenhage’ in Den Ham. Buurtgenoten, familie en vrienden speelden in duo’s tegen elkaar, verdeelt in drie poules. In de A-poule wonnen Rick Schutmaat en Astrid Schutmaat met 24 punten uit 6 wedstrijden. De B-poule werd gewonnen door Jaquelien Ekkelkamp en Teun Kuiper met 27 punten uit 8 wedstrijden en in de C-poule wonnen Ramon ten Brinke en Wilfred ten Brinke.

Badminton Twenterand op pad voor competitie

Badminton

TWENTERAND - Afgelopen week kwamen alle teams in actie van Badmintonvereniging Twenterand. Drie van de vier teams speelden uitwedstrijden en wonnen deze allemaal. Eén thuiswedstrijd ging verloren.

BV Twenterand 1 speelde zaterdagmiddag in de 9e bondsdivisie uit in Hasselt tegen BC Allotria 3 en won met 6-2. Hiermee staan ze tweede in hun poule. BV Twenterand R1 won afgelopen vrijdag in Dalfsen van BC Trefzeker R1 met 1-7 en is koploper in hun poule.
De heren van BV Twenterand H1 speelden maandagavond in Tubbergen tegen de heren van BC Sjuttol H1. BV Twenterand H1 won met 3-5. Het jeugdteam onder 13 jaar speelde als enige een thuiswedstrijd in sporthal de Beukenhage in Den Ham. Helaas verloren ze met 3-5 van BC Zwolsche J4.

Wilt u meer weten over de wedstrijden en de uitslagen en standen? Kijk dan op www.badmintontwenterand.nl of volg ons via facebook en Twitter.


Alle teams in actie bij Badminton Twenterand

Badminton

TWENTERAND - Afgelopen week kwamen alle teams in actie van badmintonvereniging Twenterand. Drie partijen werden gewonnen en één team verloor.
BV Twenterand 1 speelde dinsdagavond in de 9e bondsdivisie thuis tegen BC Fairplay 2 en won met 5-3, hiermee staan ze tweede in hun poule.
BV Twenterand R1 speelde dinsdag ook thuis in sporthal de Beukenhage in Den Ham, zij wonnen van BC Allotria R1 met 6-2 en zijn ongeslagen koploper in hun poule.
De heren van BV Twenterand H1 speelden woensdagavond in Het Punt tegen OGEL H1 en wonnen nipt met 5-3. Het jeugdteam onder 13 jaar ging het minder goed af, zij verloren zaterdagochtend in Dedemsvaart nipt met 5-3 tegen BC Fairplay J2.

Badminton Twenterand organiseert 23e buurttoernooi in Den Ham

Badminton

DEN HAM - Op dinsdagavond 13 en 20 november wordt in sporthal ‘de Beukenhage’ in Den Ham voor de 23e keer het buurttoernooi gehouden in Den Ham. Er wordt herendubbel, damesdubbel en mixdubbel gespeeld, altijd in teams van twee personen.
Iedereen vanaf 15 jaar kan meedoen. Indeling gebeurt in meerdere poules op verschillende sterktes, dus het maakt niet uit of je al goed kan badmintonnen of niet. De vereniging zorgt voor de shuttles, deelnemers dienen zelf een racket mee te nemen.

Opgeven kan tot vrijdag 18 oktober via het opgaveformulier op de website en door te mailen naar tc@badmintontwenterand.nl. Het inschrijfgeld is 12,50 euro per team (van twee personen). Opgeven kan via de website, hierop is ook meer informatie te vinden: www.badmintontwenterand.nl.

Oudere berichten ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›
13080208_dee098a3d4_o.jpeg

De complete agenda van Twenterand

Met de agenda hoef je niets meer te missen. Alle evenementen voor de komende weken vind je hier.

Bekijk de agenda ›