4°C
Bewolkt

  Uitslagen 24e buurttoernooi Badminton Twenterand

  Badminton

  DEN HAM - Het 24e buurttoernooi van Badmintonvereniging Twenterand werd dinsdag 12 en 19 november afgewerkt in sporthal De Beukenhage in Den Ham. Met 17 duo’s in drie poules kan er zeker weer van een groot succes worden gesproken.
  In de A-poule ging de winst naar Dennis Bosch en Henk Schutmaat. De B-poule is gewonnen door Gerrit Kolkman en Jan Willems. De C-poule en tevens ook de wisselbeker ging naar Wilfred Minkjan en Allie Hofsink (foto).

  Vier keer winst voor Badminton Twenterand

  Badminton

  TWENTERAND - Afgelopen week kwamen alle teams in actie van badmintonvereniging Twenterand. Het jeugdteam en de drie seniorenteams wonnen alle vier hun wedstrijden.

  BV Twenterand 1 speelde vrijdagavond in de 9e bondsdivisie uit in Zwolle tegen BC Blauwvinger en won met 5-3. Dit is hun eerste overwinning van dit seizoen. BV Twenterand R1 is al het hele seizoen oppermachtig, elke wedstrijd ging tot nu toe gewonnen en ook afgelopen dinsdagvond in Den Ham won BV Twenterand R1 met 7-1 van BC Holten H1

  De heren van BV Twenterand H1 speelden (meer...)

  Topweekend voor Peatminers VU12

  Badminton

  VRIEZENVEEN - De meiden van X12-2 hadden een druk, maar zeer geslaagd weekend. Zaterdag speelden ze in Enschede tegen Jugglers. Zondag mochten ze in Zwolle op het grote veld van landskampioen en partnerclub Landstede Hammers hun kwaliteiten laten zien.

  Badminton Twenterand organiseert 24e buurttoernooi in Den Ham

  Badminton

  DEN HAM - Op dinsdagavond 12 en 19 november wordt in sporthal ‘de Beukenhage’ in Den Ham voor de 24e keer het buurttoernooi gehouden in Den Ham. Er wordt herendubbel, damesdubbel en mixdubbel gespeeld, altijd in teams van twee personen.

  Iedereen vanaf 15 jaar kan meedoen. Indeling gebeurt in meerdere poules op verschillende sterktes, dus het maakt niet uit of je al goed kan badmintonnen of niet. De vereniging zorgt voor de shuttles, deelnemers dienen zelf een racket mee te nemen. De vereniging heeft een beperkt aantal rackets beschikbaar voor bruikleen. Op dinsdag 5 november is er een oefenavond vanaf 20.00 uur.

  Opgeven kan tot 30 oktober via het opgaveformulier op de website en door te mailen naar tc@badmintontwenterand.nl. Het inschrijfgeld is 12,50 euro per team (van twee personen). Meer informatie is te vinden op: www.badmintontwenterand.nl.

  Oudere berichten ›
  soccerball.png

  Topscorer met het voetbalnieuws

  Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

  Naar voetbalnieuws ›
  pb000018.jpeg

  Uit je dak met de Single Top 30

  Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

  Ga naar de hitlijst ›
  13080208_dee098a3d4_o.jpeg

  De complete agenda van Twenterand

  Met de agenda hoef je niets meer te missen. Alle evenementen voor de komende weken vind je hier.

  Bekijk de agenda ›