4°C
Bewolkt

Twee keer tweede plaats voor BV Twenterand tijdens voorjaarscompetitie

Badminton

DEN HAM/VROOMSHOOP - De voorjaarscompetitie is ten einde en daarmee is het badmintonseizoen bijna klaar. BV Twenterand V1 werd tweede in hun poule in de 5e klasse met 38 punten. Na een bloedstollend gevecht om het kampioenschap in de 6e klasse is BV Twenterand V2 ook tweede geworden met 37 punten. Kampioen Bravo V3 haalde 40 punten. Top prestaties van beide teams.
Kom zelf een shuttle slaan op onze speelavonden op dinsdagavond in de Beukenhage in Den Ham en woensdagavond in Het Punt in Vroomshoop.

Competitie-einde Badminton Twenterand

Badminton

TWENTERAND - De reguliere competitie van vier van de vijf teams zitten erop. BV Twenterand R2 werd ongeslagen kampioen in afdeling 1, Y-klasse van de recreantencompetitie. BV Twenterand R1 werd vierde in afdeling 4 van de Y-klasse.
Het jeugdteam onder 16 jaar, BV Twenterand J1 werd vierde en BV Twenterand J2 eindigde als achtste. Het herenteam heeft nog een aantal wedstrijden te gaan komende maand, zij staan momenteel vijfde.

Badmintontoernooi ‘Twenterand Kampioenschap’ 18 april

Badminton

TWENTERAND - Badmintonvereniging Twenterand organiseert op woensdag 18 april het Twenterand Kampioenschap in sporthal Het Punt in Vroomshoop. Op dit toernooi wordt er gespeeld in duo’s vanaf 16 jaar. Lijkt het je leuk om een toernooi te spelen met iemand anders samen, geef je dan snel op! Ideaal voor vrienden, familie en ook collega’s en verenigingen. Opgeven kan voor herendubbel, damesdubbel en mixdubbel en kost 12,50 euro per duo.

Je hoeft geen professional te zijn om mee te doen, gezellig een shuttle te slaan tegen anderen die je wel of niet kent en misschien win je wel! Aanmelden kan door je duo voor 6 april te mailen naar tc@badmintontwenterand.nl. Kijk voor meer informatie op onze site: www.badmintontwenterand.nl.


Oudere berichten ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›
13080208_dee098a3d4_o.jpeg

De complete agenda van Twenterand

Met de agenda hoef je niets meer te missen. Alle evenementen voor de komende weken vind je hier.

Bekijk de agenda ›