4°C
Bewolkt

De Hammerdammer 2 verrast Damra 1 in competitie.

Atletiek

RAALTE - De Hammerdammer moest met het tweede team op bezoek in Raalte bij Damra 1.

Kopman bij Damra was H.Braakman die eerder een verleden bij de Hammerdammer had moest het op nemen tegen good old G.Endeman, en waar op voorhand werd verwacht dat Braakman deze partij wel zou winnen kwam deze bedrogen uit, de zeer gemotiveerde Endeman nam in de partij een over mijn lijk mentaliteit aan en gaf Braakman geen kans en won dan ook verdiend 0 – 2.

H.Hulzebosch nam het op (meer...)

Warme zeer geslaagde aftrap seizoen AVT Lageveldlopen

Atletiek

WIERDEN - Afgelopen zaterdag was de 1e Lageveldloop van het nieuwe crossseizoen. De loop werd gecombineerd met heuse scholencrossrun op de 1.500 meter kidsrun.
De weersomstandigheden waren ongekend warm te noemen voor een crossloop. Het leek wel zomer.

Om 13.00 uur klonk het startschot voor de 5 Engelse Mijl, die uiteindelijk met een grandioze voorsprong op de rest, werd gewonnen door Danny Koppelman uit Hoge Hexel in een tijd van 28.58. De eerste dame op de 5 EM, Jorina Braamhaar, finishte in een mooie tijd van 37.07.

Rond 13.30 uur kwamen de eerste groepjes kinderen het Lageveld opgelopen, gespannen koppies! Om 14.10 uur stonden (meer...)

Atletiekvereniging Twenterand traint op Sportpark Het Midden

Atletiek

VRIEZENVEEN - Op maandag- en woensdagavond maakt AVT gebruik van de faciliteiten van Amicitia op Sportpark Het Midden in Vriezenveen. AVT en Amicitia hebben inmiddels hun handtekening gezet onder het huurcontract. Een mooi voorbeeld van een goede samenwerking tussen sportverenigingen.

Een atletiekbaan is nog steeds een wens van AVT, maar gebleken is dat dit op korte termijn niet haalbaar is. AVT is gesprekspartner in de planvorming voor een Vitaal Sportpark Het Midden in Vriezenveen en hoopt voor de toekomst op een goede voorziening in dit plan. Tot die tijd is er bij Amicitia een plek gevonden waar doordeweeks veilig en comfortabel kan worden getraind. Op de zaterdagochtend (meer...)

Bridgecursus in Vroomshoop

Atletiek

VROOMSHOOP - De bridgekring Vroomshoop organiseert ook deze winter weer een bridgecursus. Vorig jaar volgden negen personen de gemoedelijke en leerzame avonden. We konden zelfs zes van hen als nieuwe leden inschrijven. Het grote voordeel van bridgen is dat je tot op hoge leeftijd op een club kunt spelen en dat je op de koop toe veel gezelligheid ontmoet. Veel spelers organiseren ook vaak met liefde thuis een avondje bridgen. Wij spelen als club op dinsdagavond in Kerkelijk Centrum Irene. Heel graag zouden wij nieuwe aspirant-leden verwelkomen in onze vereniging.
Voor het eerst starten wij dit jaar met een C-groep die in een rustiger tempo de spellen zal gaan spelen. Heel aangenaam voor beginners.

U kunt vrijblijvend informeren en/ of komen kijken. Wie weet staat u volgend jaar op de foto om weer anderen te inspireren.

We starten op 25 september om half acht in Irene aan de Julianastraat in Vroomshoop.
Voor €100,00 ( inclusief lesmateriaal ) krijgt u dan 24 lessen.
Opgeven kan bij onze voorzitter Jan Becker.
Tel. 0546-646020
beckervhp@hotmail.com(meer...)

Oudere berichten ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›
13080208_dee098a3d4_o.jpeg

De complete agenda van Twenterand

Met de agenda hoef je niets meer te missen. Alle evenementen voor de komende weken vind je hier.

Bekijk de agenda ›