4°C
Bewolkt

  Steven Pig’s Wandel, Trim en Survival parcours in Vriezenveen

  Atletiek

  VRIEZENVEEN - Afgelopen twee weken is er al hard gewerkt aan het eerste deel van Steven Pig’s wandel, trim en survival parcours die rondom Sportpark Het Midden in Vriezenveen gerealiseerd wordt. Jaren geleden was er al eens een trimbaan rondom de vijver bij Sportpark Het Midden en nu is het idee ontstaan om deze weer in ere te herstellen. Ditmaal met hindernissen, oefening-bordjes en een goede route-aanduiding. Verder zullen er bankjes, beplanting en prullenbakken rondom dit parcours komen.

  Uitslagen Bridgekring Vroomshoop

  Atletiek

  VROOMSHOOP - Bridgekring Vroomshoop speelde op dinsdag 2 april de derde zitting in de vijfde ronde. De uitslag was als volgt:
  A poule 1. Jan Fokke & Jaap Jurriens, 69,58%; 2. Gerrie Prinsen & Nico Rekers, 60,00%; 3. Thilly Elzer & Paula v. Ronkel, 54,17%.
  B poule 1. Thea & Johan Kroese, 65,05%; 2. Wim Lievers & Peter Heukels, 64,84%; 3. Gerrit Boom & Marten Dijkstra, 60,71%

  .

  Patrick Hage nieuwe trainer Amicitia

  Atletiek

  VRIEZENVEEN - Patrick Hage (44) wordt komend seizoen de nieuwe hoofdtrainer/coach bij korfbalvereniging Amicitia in Vriezenveen.
  Hage komt als trainer over van het Enschedese Rigtersbleek, uitkomend in de 1e klasse. Hij is klaar voor een volgende stap in zijn trainersloopbaan en hoopt deze bij Amicitia te vinden.

  Na het vertrek van Ligt in maart 2019 en de interim-periode van Hofstede welke duurt tot aan de zomer van 2019 is het vanaf volgend seizoen de beurt aan Hage. Hij vormt samen met Edgar Korf het trainerskoppel van Amicitia. Ook Renny Lankhaar zal vanaf volgend seizoen de functie van teammanager blijven vervullen.

  Zowel het bestuur als de Technische Commissie van Amicitia zijn blij met (meer...)

  Succesvol seizoen AVT Lageveldlopen afgesloten!

  Atletiek

  WIERDEN/VRIEZENVEEN - Zaterdag 30 maart is het seizoen 2018-2019 van de AVT Lageveldlopen succesvol afgesloten. Het was weer een geslaagde en sportieve dag!

  Om 12.30 uur ging hét Koningsnummer, de 10 Engelse Mijl van start. Op een zonovergoten Lageveld, liepen de deelnemers drie prachtige rondes van 5,4 km. Een geweldig parcours met alle facetten die het recreatiepark te bieden heeft.
  Bij de mannen was Danny Koppelman uit Hoge Hexel oppermachtig. Hij finishte overduidelijk als snelste in een tijd van 56.55 minuten. Bij de vrouwen finishte Arenda Könnecke (TION) als eerste in een knappe tijd van 1.18.09 minuten.

  Oudere berichten ›
  soccerball.png

  Topscorer met het voetbalnieuws

  Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

  Naar voetbalnieuws ›
  pb000018.jpeg

  Uit je dak met de Single Top 30

  Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

  Ga naar de hitlijst ›
  13080208_dee098a3d4_o.jpeg

  De complete agenda van Twenterand

  Met de agenda hoef je niets meer te missen. Alle evenementen voor de komende weken vind je hier.

  Bekijk de agenda ›