4°C
Bewolkt

Spannende strijd tussen regionale toppers bij de AVT Valentijnscross

Atletiek

WIERDEN - Afgelopen zaterdag vond op het Lageveld de Valentijnscross plaats. Deze Valentijnscross maakt deel uit van het SNS crosscircuit en was de 3e cross uit de rij van 4.
De weersomstandigheden waren perfect: droog, beetje fris en af en toe een zonnetje. Het parcours lag er mooi bij, met hier en daar wat glibberige stukjes. Niks om de echte crosser ervan te weerhouden te gaan hardlopen. Dit was ook te zien aan het deelnemersaantal. Zo’n 430 hardlopers stonden bij de verschillende afstanden aan de start van de Valentijnscross.

Om 13u was de start van de 11 kilometer, met 110(!) deelnemers en meteen barstte hier een strijd los tussen vier regionale toppers. De koning van het Lageveld en de 10 km is toch wel Danny Koppelman, hij ging de strijd aan met Erik Leusink en Henk Smalbrugge, op de voet gevolgd door Leon Sanderman. Danny, Erik en Henk vormden al snel met z’n drieën de kopgroep. Dit ging drie rondes zo door, (meer...)

Uitslagen De Hammerdammer

Atletiek

Den Ham - In de onderlinge competitie werden maar enkele wedstrijden afgewerkt omdat er veel griep heerste, werden er maar vier wedstrijden gespeeld:

G.Mollink tegen D.Voort werd mede door grote blunder van Voort een makkelijke partij voor Mollink 2-0.
J.Arrindell nam het op tegen J.Bonthuis en deze bood in begin heel goed partij maar moest het op het eind toch afleggen tegen Arrindell 2-0.
J.Kooman tegen J.v.d Vegt was een partij wat beide kanten op kon gaan, maar op ongebruikelijke wijze gaf Kooman zo maar schijf weg, en kwam deze (meer...)

Lennard Mulderij stopt bij DOS’37 1

Atletiek

VRIEZENVEEN - Lennard Mulderij zet aan het eind van dit seizoen een punt achter zijn loopbaan in het vlaggenschip van DOS’37. Martin Vos interviewde Lennard en in onderstaand relaas is de reden van zijn besluit terug te vinden en hoe zijn mooie/rijke carrière bij DOS’37 in zijn ogen is verlopen.

AVT Valentijnscross

Atletiek

VRIEZENVEEN/TWENTERAND - Op zaterdag 10 februari 2018 organiseert AV Twenterand de Valentijncross in Wierden. De Valentijncross maakt deel uit van het SNS Crosscircuit, welke dit jaar al 20 jaar bestaat en inmiddels is uitgegroeid tot één van de grootste crosscompetities van Nederland.
Na Rijssen, Nijverdal en Holten is de Valentijncross de 4e wedstrijd uit de serie en wordt gehouden op recreatieplas het Lageveld in Wierden. De afsluiting van de competitie zal op 10 maart in Markelo plaatsvinden.

Oudere berichten ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›
13080208_dee098a3d4_o.jpeg

De complete agenda van Twenterand

Met de agenda hoef je niets meer te missen. Alle evenementen voor de komende weken vind je hier.

Bekijk de agenda ›