4°C
Bewolkt

  Superbasketbalkamp van Peatminers

  Atletiek

  VRIEZENVEEN - Peatminers superbasketbalkamp 2018 was een geweldige belevenis! Meer dan 100 (jeugd)leden hebben afgelopen weekend volop genoten van het Peatminers superbasketbalkamp. In en rondom het scoutingsgebouw van de Bataven in Hengelo (Ov) werden talloze activiteiten georganiseerd voor de jeugd van 8 tot 18 jaar met als klapper de Peatminers groen/bonte avond met als jurylid niemand minder dan de zingende fietsenmaker Leon Schipper. “Dat iedereen kan basketballen is wel duidelijk, maar dat de Peatminers jeugd nog meer talenten heeft had ik niet 1,2,3 gedacht”, aldus Leon.

  Wedvlucht De Luchtbode Vriezenveen

  Atletiek

  VRIEZENVEEN - Postduivenverening “De Luchtbode” te Vriezenveen heeft op zaterdag 19 mei een wedvlucht gehad. De duiven zijn gelost in Chalons de Champagne op een afstand van 415 km hemelsbreed om 9:00 uur. Het aantal duiven dat op de wedstrijd deelnamen was 387. De eerste duif is geconstateerd om 14.31.54 en de laatste prijsduif om 15:05:27 uur. De overwinning was ditmaal voor Jonny Ekkel die tevens plek 5 en 6 opeiste. Daan Nijboer legde beslag op plek 4,7 en 10. Johan Hoff de 8e. De 9e prijs was voor vader Jan en zoon Harold Dekker .

  Opblaastunnel voor tot de Nek in de Drek

  Atletiek

  VRIEZENVEEN - Voor editie 3 van Tot de Nek in de Drek heeft stichting Sportpromotie Twenterand een gigantische opblaastunnel laten maken in China. De tunnel “Steven Pig’s farmhouse” is meer dan 8,5 meter hoog waar de deelnemers op zaterdag 7 juli doorheen kunnen rennen. Het duurt 10 minuten om met de grote blowers deze tunnel op te zetten, een geweldig mooie blikvanger. Tot de Nek in de Drek 2018 is al maanden uitverkocht met meer dan 6000 !! deelnemers aan de start. Deelnemers en publiek komen uit heel het land om het spektakel in Vriezenveen te bewonderen.

  AVT scholen crossrun tijdens 2e Lageveldloop

  Atletiek

  WIERDEN - Op 17 maart organiseert Atletiek Vereniging Twenterand alweer de tweede Lageveldloop van dit seizoen. Na het succes van de eerste loop, zijn de verwachtingen hooggespannen!
  Wie zal er meedingen voor de prijzen in de competitie?! De Lageveldloop is een cross door het mulle zand, bos, heide en grasvelden van het mooie recreatiegebied het Lageveld in Wierden.

  Hardlopers kunnen kiezen uit de volgende afstanden:

  13.00u 10 kilometer
  14.10u 1500 meter (jeugd) + scholen crossrun
  14.30u 2500 meter
  15.00u 5 kilometer

  Het startschot zal deze keer niet door de ‘eigen’ mensen worden gedaan, maar door een duo dat door velen herkend zal worden en deze dag hopelijk extra speciaal zal maken!

   (meer...)

  Oudere berichten ›
  soccerball.png

  Topscorer met het voetbalnieuws

  Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

  Naar voetbalnieuws ›
  pb000018.jpeg

  Uit je dak met de Single Top 30

  Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

  Ga naar de hitlijst ›
  13080208_dee098a3d4_o.jpeg

  De complete agenda van Twenterand

  Met de agenda hoef je niets meer te missen. Alle evenementen voor de komende weken vind je hier.

  Bekijk de agenda ›