4°C
Bewolkt

Amicitia knokt zich naar gelijkspel tegen DOS Westbroek

Atletiek

VRIEZENVEEN - Trainer/coach Patrick Hage van Amicitia boog zich de afgelopen week over de samenstelling van zijn team. Wanneer de helft van de vaste basisspelers niet inzetbaar is en er ook nog een griepvirus de ronde doet, dan betekent dat alle hens aan dek. Dus moest hij het doen met de wel beschikbare spelers, aangevuld vanuit de reserveploeg, om een zo sterk mogelijk team op de vloer te krijgen. Met slechts één motto: we gaan deze klus hoe dan ook fixen en proberen er met elkaar een resultaat uit te halen. Nodig ook, want de laatste plaats op de ranglijst moet door de Toyota Drent formatie een keer verlaten worden om ook volgend seizoen op dit mooie niveau te kunnen korfballen.

Triatlonclinics 2020 triatlonvereniging Argo

Atletiek

WIERDEN - Altijd al graag een keer een triatlon willen doen? Zoek je een mooie uitdaging voor 2020?
Als voorbereiding op de 1/8 triatlon van Vroomshoop, Rijssen, of Holten een andere regionale triatlon organiseren wij weer een aantal leuke clinics.
Triahlonvereniging Argo is een regionale vereniging met ruim 85 leden uit diverse plaatsen rond Wierden. De leden zijn op een recreatieve manier bezig met de triatlonsport, een combinatie van zwemmen, fietsen en lopen. Een aantal leden beoefent deze sport op wedstrijdniveau.

Om geïnteresseerden op een laagdrempelige manier kennis te laten maken met de triatlonsport organiseren wij in de periode van maart t/m juni 8 clinics. Er zullen afzonderlijke clinics verzorgd worden op gebied van lopen, fietsen en zwemmen maar er zal ook aandacht zijn voor de combinatie van deze drie sporten. Een tweetal clinics zal gaan over trainingsopbouw, voeding en materialen die nodig zijn (meer...)

Atletiekvereniging Twenterand organiseert 12e hardloopclinic

Atletiek

VRIEZENVEEN/WIERDEN - Ook dit jaar zullen de welbekende groen-blauwe shirtjes van Atletiekvereniging Twenterand weer opvallen tijdens de TwenterandRun en Wiezoloop, want ook dit jaar gaat er weer een hardloopclinic van start. De hardloopclinic van Atletiekvereniging Twenterand is inmiddels een jaarlijks terugkerend fenomeen op Het Lageveld in Wierden. Op zaterdag 8 februari 2020 gaat de clinic voor de 12e keer van start.

In de hardloopclinic is plaats voor iedereen. Jong en oud, dik en dun, ervaren sporters en absolute starters. Iedereen krijgt de mogelijkheid om in een eigen tempo het hardlopen op een verantwoorde manier onder de knie te krijgen. Iedereen traint met een eigen doel. Conditie verbeteren? Afvallen? Een nieuw persoonlijk record? Ontstressen? Strongsisterrun of Strongmanrun? Lange afstand (halve (meer...)

Voorwaarts verlengt contract met trainer Tim Nijzink

Atletiek

WESTERHAAR - Voorwaarts heeft de samenwerking met trainer Tim Nijzink met een jaar verlengd. Ondanks de tot nu toe tegenvallende resultaten is er voldoende vertrouwen om ook volgend seizoen met elkaar door te gaan. Tim is momenteel bezig aan zijn 2e seizoen bij Voorwaarts.

Oudere berichten ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›
13080208_dee098a3d4_o.jpeg

De complete agenda van Twenterand

Met de agenda hoef je niets meer te missen. Alle evenementen voor de komende weken vind je hier.

Bekijk de agenda ›