4°C
Bewolkt

  Natte aftrap seizoen AVT Lageveldlopen

  Atletiek

  WIERDEN/VRIEZENVEEN - Afgelopen zaterdag was de Lageveldloop-herfsteditie, de eerste van een serie hardloopevenementen op Het Lageveld in Wierden. De loop werd gecombineerd met heuse scholencrossrun op de 1.500 meter kidsrun.
  Helaas waren de weersomstandigheden niet geweldig, het was een natte herfstachtige dag. Voor de echte crosslopers fantastisch, maar voor de toeschouwers en organisatie was het wat minder. Ondanks dat veel lachende en tevreden gezichten.

  Om 13.00 uur klonk het startschot voor de 10 kilometer, die uiteindelijk met een grandioze voorsprong op de rest, werd gewonnen door Danny Koppelman van het StepOne Runningteam in een tijd van 33.52. Leon Sanderman van AV Rijssen finishte als 2e in een tijd van 37.24. De eerste dame op de 10km, Evelien Engbers, finishte in een mooie tijd van 47.40.

  Om 14.15 uur ging de 2,5 km van (meer...)

  Aftrap AVT Lageveldlopen op 12 oktober

  Atletiek

  WIERDEN - Zaterdag 12 oktober a.s. is de aftrap van een nieuw seizoen AVT Lageveldlopen. De AVT Lageveldlopen zijn een serie leuke hardloopevenementen op Het Lageveld in Wierden. We starten met de AVT Lageveldloop – herfsteditie. Deze hardloopwedstrijd staat in het teken van de HERFST. Hardlopen in een prachtige omgeving over verschillende ondergronden, zoals bos, heuvels, veld en strand. Jong, oud, snel of langzaam: Iedereen kan meedoen!

  Starttijden en afstanden:
  13.00 uur – 10 km
  14.15 uur – 2,5 km
  14.45 uur – 1.500 meter kidsrun (t/m 12 jaar) inclusief scholen#crossrun
  15.00 uur – 5 km

  Tijdens de 1.500 meter kidsrun is er een heuse scholen#crossrun. Basisschoolkinderen uit groep 5 t/m 8 strijden in teams van 3-5 kinderen om de wisselbokaal voor hun school. Een geweldige ervaring voor (meer...)

  Stroomkanaal Competitie

  Atletiek

  De Brug A kon het thuis net niet redden tegen Heujmansbelt A dat met een puntje verschil wist te winnen. Dogger wist thuis te winnen van nieuwkomer Vossenhol C. Veenlust B kwam ook een puntje tekort tegen Kremer A dat wist te winnen. Nieuwoord B deed goede zaken door het team van Nieuwoord A te verslaan. Kremer B wist ook de derde wedstrijd op rij te winnen en nu was Veenlust A de klos. Holthuis maakte korte metten met Tonnechie en wist ruim te winnen. Heujmansbelt B kon het thuis niet maken tegen ’t Stuupke dat met de winst naar huis ging. Ook Boszicht kon de winst niet pakken tegen De Brug B dat dus won. Kremer B is de trotse koploper gevolgd door Nieuwoord B op één punt achterstand op de tweede plaats. Dogger is derde met weer één punt achterstand op nummer twee. Dus spanning genoeg in de top van het klassement. Tonnechie sluit momenteel de ranglijst.

  De uitslagen van de 3de competitiewedstrijden van het seizoen 2019-2020.

  De Brug A - Heujmansbelt A 19 - 20
  Dogger - Vossenhol C 24 - 21
  Veenlust B - Kremer A 20 - 21
  Nieuwoord B - Nieuwoord A 26 - 21
  Kremer B - Veenlust A 24 - 20
  Holthuis - Tonnechie 26 - 16
  Heujmansbelt B - ’t Stuupke 20 - 23
   (meer...)

  Meer dan 8 uur topsport in Vroomshoop

  Atletiek

  VROOMSHOOP - Zaterdag 7 september: een bomvolle agenda bij De Haere Triatlon Vroomshoop. Meer dan 700 sporters op de baan: in vele categorieën en leeftijden van 5 tot 72. Dit jaar nieuw op het programma: de zestiende afstand en een loopfietsrace.

  Al jaren staan op het vaste programma bij de Triatlon in Vroomshoop de kwart afstand, de achtste en de jeugdrubriek. Sinds vorig jaar is daar een halve triatlon aan toegevoegd met dit jaar wegens succes een dubbel aantal startplaatsen (80 in plaats van 40). En weer werd een nieuwe afstand toegevoegd: de zestiende triatlon. Deze serie is zeer positief ontvangen bij de sporters, zowel bij de wat oudere jeugd als bij 60+ (trouwens ook toegestaan voor de leeftijden ertussen).

  Oudere berichten ›
  soccerball.png

  Topscorer met het voetbalnieuws

  Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

  Naar voetbalnieuws ›
  pb000018.jpeg

  Uit je dak met de Single Top 30

  Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

  Ga naar de hitlijst ›
  13080208_dee098a3d4_o.jpeg

  De complete agenda van Twenterand

  Met de agenda hoef je niets meer te missen. Alle evenementen voor de komende weken vind je hier.

  Bekijk de agenda ›