4°C
Bewolkt

Nieuwe bestuursvorm bij Amicitia

Atletiek

VRIEZENVEEN - Tijdens de algemene ledenvergadering op maandag 25 juni 2018 heeft het oude bestuur, onder leiding van voorzitter Gerard Nijkamp, het stokje overgedragen aan een compleet nieuw team met 7 leden die de korfbalvereniging gaat aansturen. Een compleet nieuw en jong bestuur bestaande uit 4 dames en 3 heren gaat met een nieuwe en frisse bestuursvorm de club de komende jaren leiden.

Uitslagen de Bosruiters Den Ham

Atletiek

DEN HAM - Dinsdag 19 juni is Rachel Scheurwater met Hera van Veecaten gestart op de Almelose Ruiterdagen. Met 2 foutloze parcoursen in de klasse B springen behaalden zij tweemaal de 10e prijs.
Zaterdag 23 juni is Rianne Scholten gestart in Haarle. Hier behaalde zij een 1e prijs met 194 punten in de klasse L1/L2 met Cidame P.
Nicky van Haarst heeft zaterdag 23 juni gesprongen in Rijssen. Ze werd 2e in het klassiek klasse M Cat. E en 2e in het progressief klasse M Cat. D/ E met de pony Enjoy.

Leerlingen Noordik lopen Twenterandrun

Atletiek

VRIEZENVEEN - Ze waren niet moeilijk te herkennen in de menigte. De felgroene shirtjes van de 120 leerlingen van de vestiging Vriezenveen van CSG Het Noordik kleurden het straatbeeld tijdens de Twenterandrun groen. De leerlingen namen deel aan de vijf kilometer. Voor sommigen was het misschien afzien, maar opgeven deden ze niet. De vreugde was des te groter bij het passeren van de finish. De afgelopen tien weken hadden de leerlingen zich goed voorbereid. Zo kregen ze lessen over goede voeding en volgden conditietraining tijdens de gymlessen. Allemaal in het kader van het project IRun2Bfit. En ze hadden een duidelijk doel voor ogen: meedoen aan de vijf kilometer tijdens de Twenterandrun.

IRun2Bfit
Oud-marathonkampioen Gerard Nijboer startte in 2006 het project IRun2Bfit, een landelijk beweegprogramma voor middelbare scholieren. Het doel van deze stichting is om jongeren bewust te maken wat bewegen en gezond eten doen met je fitheid.
Gerard Nijboer was vrijdagavond vanzelfsprekend aanwezig om de leerlingen van Het Noordik en een twintigtal docenten in actie te zien.

16e editie Twenterandrun: gezond bezig zijn.

Atletiek

VRIEZENVEEN - Vrijdag a.s. 1 juni belooft op voorhand een mooie dag te worden. Niet alleen qua weer maar ook is dan weer de inmiddels niet meer weg te denken Twenterandrun in Vriezenveen. De organisatie, de Stichting Sport Promotie Twenterand, zal gedurende deze dag weer het centrum van Vriezenveen omtoveren tot een waar feestgebeuren waar weer vele honderden lopers van jong tot oud zich met de volle 100% zullen inzetten om een zo goed mogelijke prestatie neer te zetten.

Vanaf 18.10 zullen de allerkleinsten op de 1 km van start gaan gevolgd door de 1,5 km en de 2,5 km voor de kinderen. Een prachtig gebaar dit jaar van medehoofdsponsor Rabobank is dat alle kinderen die meedoen automatisch een zak met appels genereren voor de stichting Manna. En uiteraard is er voor hen zelf naast de medaille ook een appel na afloop.

Vervolgens zal om 19.15 de inmiddels (meer...)

Oudere berichten ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›
13080208_dee098a3d4_o.jpeg

De complete agenda van Twenterand

Met de agenda hoef je niets meer te missen. Alle evenementen voor de komende weken vind je hier.

Bekijk de agenda ›