4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Atletiek

De Hammerdammer 2 verliest van Wierden 2

DEN HAM - De Hammerdammer twee moest het dinsdag in de laatste bondswedstrijd opnemen tegen Wierden twee.

J.v.d.Vegt nam het op tegen E.Veneman. In een zeer boeiende partij waarin beide spelers goed aan elkaar gewaagd waren, kwam er een eindspel van zes tegen zes op het bord en bood E.Veneman remise aan. Maar J.v.d.Vegt wilde het nog niet opgeven en probeerde in het eindspel nog iets te forceren maar dat lukte helaas niet en daarom moest hij alsnog remise accepteren 1-1.

Jennie Braakman speelde tegen H.ten Cate en ging zeer voortvarend van start, en zette H.ten Cate goed onder druk. Dat resulteerde halverwege de partij in een schijf winst, deze schijf winst wist J.Braakman goed uit te spelen en hij won dan ook verdiend 2-0.

D.Voort nam het op tegen J.Veneman, en in een zeer boeiende partij die lang gelijk opging maakte D.Voort in de eindfase een kleine fout. Deze fout kon hij niet meer herstellen en hij verloor dan ook 0-2.

G.Endeman speelde tegen J.Vos en in een gelijkopgaande strijd maakte G.Endeman halverwege de partij een kapitale blunder en kwam twee schijven achter. Dit kwam hij niet meer te boven en hij moest zich dan ook gewonnen geven 0-2.

Einduitslag is dan ook 3-5 geworden voor Wierden.

Uitslagen onderlinge competitie

H.Braakman tegen J.Kooman 2-0.
K.Meuleman tegen J.Slotman 2-0.
G.Mollink tegen J.Arrindell 2-0.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›