4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Schaatsen

CSV-leden aan de start van NK Jeugdmarathon

VRIEZENVEEN/HOORN - Op 8 februari vindt het NK jeugdmarathon in Hoorn plaats met de CSV-leden (Centrale Schaatstraining Vriezenveen) Hugo Bunt, Saar Hulzebosch, Lieve Bunt, Lars Woelders en Lidia Tempert.

Hugo Bunt (pupillen B) en Saar Hulzebosch ( pupillen A) schaatsen eerst een serie. De besten van deze series gaan door naar de finale. Hugo schaatst 6 ronden en Saar 7 ronden.
Philip Diniz, trainingsmaatjes van Hugo bij CSV maar uitkomend voor Borne staat bij de pupillen B ook aan de start.

Lieve Bunt ( junior C ) staat om 12.35 aan de start van 15 ronden. Dit is direct de finale en ze zal met meer dan 40 kinderen tegelijk aan de start staan. Best spannend om in zo’n grote groep mee te doen.

Om 14.25 staat Lidia Tempert ( Junior A) voor 35 ronden aan de start. Ze zal vast proberen weg te komen en ze zal zich weer laten zien. Vorig jaar werd ze net 2e.

Lars Woelders (Junior A) schaatst tijdens zijn NK marathon 50 ronden. Een peulenschil voor de man die de marathon won in Groningen (150 ronden). Lars rijdt veel marathons onder de vlag van Reggeborgh. Hij zal gaan strijden om voorin mee te doen en gaat voor de 1e plaatst.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›