4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Voetbal

Voorwaarts trekt goede reeks na winterstop door

WESTERHAAR - Een aantal feiten op een rijtje. Positief: Er werd gewonnen met 1-0, Mauro Slatius en Tim Harms zijn beide hersteld en begonnen op de bank, Het sterke spel van de 3 centraal achterin: B Wessels, Lars Bove en Boertje.
Negatief: Mede door de harde wind en een zwaar veld werd het een wedstrijd zonder veel kansen. Een wedstrijd om snel te vergeten. Bernd Bove (ziek) haakte een paar uur voor de wedstrijd af.

Trainer Nijzink verving hem door Kilian Ekkel, die dus voor de eerste keer in de basis begon. In het 1e half uur moest Dinand Stuifzandt één keer handelend optreden. In 2e instantie klaarde hij de situatie. In de 34e minuut kreeg Voorwaarts de 1e kans, maar was het wel meteen raak. Nick Wessels kreeg de bal min of meer per ongeluk voor zijn voeten. Hij aarzelde niet en prikte de bal van een meter of 10 in het hoekje: 1-0. Hierbij zag de verdediging van OZC er niet best uit.

Net voor rust leek OZC op gelijke hoogte te komen. Van dichtbij werd de bal binnen getikt. Volgens de assistent en de scheidsrechter in buitenspelpositie. Zoals zo vaak waren de meningen verdeeld.

Na rust gebeurde er voor zover mogelijk nog minder. OZC probeerde het wel, maar bij Voorwaarts stond het als een huis. Als een echte aanvoerder ging Lars Bove voorop in de strijd en speelde een geweldige wedstrijd. Pas in de uiterste slotminuten kwam OZC in de buurt van Stuifzandt. Dit leverde nog twee vervelende botsingen op. Dinand kwam dusdanig dizzy van het veld dat hij met de ambulance ter observatie werd meegenomen.

Stuifzandt; de Lange, B Wessels, L Bove en Roelofs; Klos, Boertje, Eggink (88 Harms ; Dogger, N Wessels (76 Slatius ) en Ekkel.

Volgende weer een thuiswedstrijd, koploper de Esch komt op bezoek.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›