4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Voetbal

Belangrijke driepunter v.v. Den Ham

ALMELO - Ook in de uitwedstrijd tegen PH lukte het de Hammer ploeg om de volle drie punten te scoren. Dat gebeurde in een wedstrijd waarin de twee ploegen absoluut aan elkaar gewaagd waren en de Hammenaren aan het einde als winnaar van de mat kwamen.

De Almelose ploeg wist zich geen raad met de gesloten Hammer verdediging, met daarbij de opkomende backs Randall van Haarts op rechts en Jelmer Bolks op links . Wel had PH met meeste balbezit, echte kansen wist de ploeg van trainer Hodes niet te creëren in de eerste helft. Ook de kansen voor Den Ham waren op één hand te tellen, maar doeltreffend waren de Hammenaren wel. In de 35e minuut kwam van Haarst door op de rechterflank die de bal keurig terug legde op de inkomende Michiel Schurink, die met een doffe knal doelman Kroezen kansloos liet.
Die voorsprong wist Den Ham vrij eenvoudig te behouden tot de pauze.

Na de pauze was PH in de eerst 20 minuten de bovenliggende ploeg, maar de Hammer verdediging onder leiding van aanvoerder Tommie Dam gaf geen krimp. Tommie speelde deze middag zijn 350e wedstrijd in het eerste team van Den Ham en was met zijn collega’s vastbesloten de voorsprong over de streep te trekken.

Dat lukt wonderwel, mede doordat doelman Ekkel, de weinige kansen die PH nog kreeg onschadelijk wist te maken.
Al met al een belangrijke driepunter voor de Hammer ploeg, die daarmee de ongeslagen status tegen PH in competitieverband wist te continueren.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›