4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Volleybal

Weer volle winst Team Eurosped op Talentteam

VROOMSHOOP - Afgelopen zondag pakten de dames van Team Eurosped weer eens de volle winst in de wedstrijd tegen het Talentteam, de hekkensluiter in de eredivisie. De eerste set eindigde in een zeer snelle 25-10 overwinning voor onze dames. Zo makkelijk als de eerste set verliep, zo moeizaam ging het echter in de tweede set. De jonge talenten uit Papendal kwamen zelfs op setpoint maar een veerkrachtig Team Eurosped wist deze set alsnog te winnen met 28-26. Hierna leverde de derde set weinig problemen op waardoor met een setstand van 25-19 Team Eurosped een 3-0 overwinning kon vieren. Ondanks het puntverlies van de koploper, blijven we op een mooie tweede plek staan.

Eerstvolgende thuiswedstrijd Team Eurosped - VC Sneek

Met nog maar 3 wedstrijden te gaan in de reguliere competitie komen de dames van VC Sneek zaterdag 25 januari a.s. naar Vroomshoop. VC Sneek had een moeizame start aan het begin van dit seizoen maar onder leiding van Henriette ter Steege is het team begonnen aan een heuse inhaalrace. Nog niet helemaal verzekerd van een plek in de play-offs staan ze momenteel op een vierde plaats op de ranglijst. Zij zullen er alles aan doen om die plek in de kampioenspoule zeker te stellen en het de dames van Team Eurosped zo moeilijk mogelijk te maken. Onze dames hopen uiteraard de opwaartse lijn van de laatste wedstrijden vast te houden dus we verwachten weer een leuke wedstrijd. Steun allen Team Eurosped en kom zaterdag a.s. naar het Punt om ze uit volle borst aan te moedigen.

Team Eurosped - VC Sneek D1
Zaterdag 25 januari 2020
Het Punt in Vroomshoop
Aanvang 20.00 uur
Entree € 5,00 voor volwassen en € 2,00 voor jeugd tot en met 13 jaar.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›