4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Voetbal

Vroomshoopse Boys lijkt klaar voor de herstart van de competitie

HOOGEVEEN - In Hoogeveen werd op dinsdagavond 21 januari door Vroomshoopse Boys geoefend tegen tweedeklasser De Weide. De formatie van hoofdtrainer Jan-Peter Jonkman en trainer Henk Harmens was duidelijk de bovenliggende partij. Voor de rust doelpuntte Jos Hutten namens de gasten en na de rust verdubbelde Jordy Harms de score: 0-2. Dat was tevens de eindstand.

Vroomshoopse Boys had recht op meer maar twee keer werd er vanaf vermeend buitenspel afgefloten en een geheide strafschop werd niet toegekend. Belangrijkste was dat er weer een goede stap is gezet door de Boys. Vormbehoud is aangetoond na de eerdere verdiende uitoverwinningen tijdens de winterstop op vv Hellendoorn en op eersteklasser VKW. Vroomshoopse Boys lijkt klaar voor de herstart van de competitie in de tweede klasse H. aanstaande zaterdag uit in Dalfsen tegen ASC’62.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›