4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Overig

Maud Jansen van Harmonie Vroomshoop opnieuw Nederlands Kampioen

VROOMSHOOP - Maud Jansen heeft afgelopen zondag in Almere tijdens NK Twirlen van de Koninklijke Nederlandse Muziek Organisatie (KNMO) de landstitel in de wacht gesleept in de categorie Solo Dance. De 2 afzonderlijke juryleden beoordeelde haar dans met een gemiddelde van een 9. Hiermee bleef Maud haar concurrenten ruimschoots voor. Bij de NBTA (National Baton Twirling Association) was Maud in december 2019 al Kampioen geworden. Hiermee heeft Maud in de categorie Solo Dance beide titels in handen. De Harmonie Vroomshoop is trots op Maud en ziet de komende wedstrijden met groot vertrouwen tegemoet.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›