4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Denksport

Dammers Denk en Zet/WvM morsen tegen Arnhem

WESTERHAAR - De achtste ronde van de clubcompetitie dammen leverde voor damclub Denk en Zet/Witte van Moort uit Westerhaar een onverwacht puntverlies op. De thuiswedstrijd tegen het laag geklasseerde CTD Arnhem eindigde in 10-10. Twee keer kwam Westerhaar op voorsprong, maar even zoveel keren kwamen de Arnhemmers terug. Zo won Barkel een fraai duel van Van de Weerdhof maar werd Hilberink positioneel opgebracht door de sterke Andriessen. Van Dijk profiteerde van een zwakke schijf van Grotenhuis ten Harkel en zette WvM weer op voorsprong. Hessing ging te ver in zijn omsingelende bewegingen tegen invaller Neutel en werd overspeeld. De overige zes partijen eindigden – na overwegend voordeel aan Westerhaarse zijde – in remise, waarmee de 10-10 eindstand verklaard is. Over twee weken spelen de Westerhaarders een zware uitwedstrijd tegen Van Stigt Thans uit Schiedam.


 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›