4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Volleybal

Winst Team Eurosped op FAST DS1

VROOMSHOOP - Afgelopen zondag leek de volle winst na een voorsprong van 2-0 in sets binnen handbereik maar de dames van FAST DS1 gaven zich niet zo makkelijk gewonnen. Uiteindelijk was er een vijfsetter nodig om de overwinning alsnog binnen te halen en zo 2 punten mee te kunnen nemen naar Vroomshoop

Eerstvolgende thuiswedstrijd Team Eurosped - Talentteam Papendal
Komende zondag 19 januari a.s. staat de thuiswedstrijd tegen het jonge Talentteam op het programma. Hoewel dit team een moeilijk seizoen doormaakt, gaan de jonge talenten er altijd vol voor. Het is zaak voor onze dames om de wedstrijd weer scherp te beginnen en vrijuit te spelen. We verwachten in ieder geval weer volle tribunes in een sfeervolle zaal in Het Punt. Kom langs om onze dames aan te moedigen!

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›