4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Voetbal

Vroomshoopse Boys verslaat vv Hellendoorn

HELLENDOORN - Bij vv Hellendoorn toonde tweedeklasser Vroomshoopse Boys zich afgelopen donderdagavond sterker dan de dit seizoen sterk acterende derdeklasser. De bezoekers kwamen verdiend met 0-2 voor, waarna de thuisploeg nog tot 2-2 terugkwam. Het uitspelende team van hoofdtrainer Jan-Peter Jonkman en trainer Henk Harmens stelde daarna orde op zaken: 2-4. De goals werden gemaakt door Jordy Harms, twee keer, en Ramon de Jong, terwijl een speler van vv Hellendoorn de bal in eigen doel werkte. Vroomshoopse Boys oefent zaterdag in Westerbork om 14.30 uur tegen eersteklasser zondag VKW, die oud-Boys-trainer Karlo Meppelink als hoofdtrainer kent.

Afgelopen weekend namen velen van de Boys-familie afscheid van het op de leeftijd van 79 jaar overleden Boys-erelid en clubicoon Joop Lantink. Uit vele reacties bleek hoe geliefd de oud-voorzitter van de supportersvereniging en lid van de sponsorcommissie is geweest. Op zaterdag 1 februari wordt er bij de eerste thuiswedstrijd van het eerste elftal na de winterstop tegen WVF nader aandacht besteed aan het overlijden van het erelid Joop Lantink. De blauw-gele verenigingsvlag gaat halfstok, alle Boys-teams houden een minuut stilte en spelers van het eerste elftal dragen dan rouwbanden.

De vacatures bij de jeugdafdeling van Vroomshoopse Boys zijn alle ingevuld. De aan het eind van dit voetbalseizoen scheidende hoofdjeugdtrainer Stephan Bloemendal van Boys J019, die Reinier de Jong als opvolger weet, wordt de nieuwe trainer van Excelsior’31 uit Rijssen JO19-1. Wel zijn er nog vacatures voor trainer van de B-selectie van de senioren en coach van het in de eerste klasse spelende tweede elftal en trainer-coach van het derde elftal van Vroomshoopse Boys.
De vele vrijwilligers van Vroomshoopse Boys worden komende vrijdagavond gefêteerd op de jaarlijkse vrijwilligersavond, die in de kantine ’t Flierhuus plaatsvindt.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›