4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Voetbal

Old Stars Twenterand weer actief bezig in het nieuwe jaar

WESTERHAAR - De Old Stars Twenterand hebben afgelopen vrijdagmorgen de training hervat op het sportpark ‘t Twistveen bij vv Voorwaarts in Westerhaar. Meteen was er een goede opkomst van de wandelvoetballers, die zo de oliebollen en appelflappen eruit liepen. Er werd fanatiek getraind onder leiding van de nieuwe trainer Stef Lamberink uit Vroomshoop.

’s Middags was er op 10 januari in De Klaampe een bijzonder gezellig en smakelijk buffet, waarvan met volle teugen werd genoten door de Old Stars Twenterand en hun partners.

De komende maanden wordt er wekelijks op de vrijdagochtend getraind vanaf 10.00 uur.
Voetballiefhebbers vanuit geheel Twenterand zijn van harte welkom om kennis te maken met deze snel groeiende tak van sport onder senioren. De Old Stars Twenterand hebben zich alweer ingeschreven voor de jaarlijkse strijd om de Almelo City Cup en ook voor andere toernooien. Ook worden er de nodige sociale activiteiten georganiseerd door en voor de Old Stars Twenterand, waar voetbalplezier, onderlinge ontmoeting en samen leuke activiteiten ondernemen hand in hand gaan.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›