4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Atletiek

Triatlonclinics 2020 triatlonvereniging Argo

WIERDEN - Altijd al graag een keer een triatlon willen doen? Zoek je een mooie uitdaging voor 2020?
Als voorbereiding op de 1/8 triatlon van Vroomshoop, Rijssen, of Holten een andere regionale triatlon organiseren wij weer een aantal leuke clinics.
Triahlonvereniging Argo is een regionale vereniging met ruim 85 leden uit diverse plaatsen rond Wierden. De leden zijn op een recreatieve manier bezig met de triatlonsport, een combinatie van zwemmen, fietsen en lopen. Een aantal leden beoefent deze sport op wedstrijdniveau.

Om geïnteresseerden op een laagdrempelige manier kennis te laten maken met de triatlonsport organiseren wij in de periode van maart t/m juni 8 clinics. Er zullen afzonderlijke clinics verzorgd worden op gebied van lopen, fietsen en zwemmen maar er zal ook aandacht zijn voor de combinatie van deze drie sporten. Een tweetal clinics zal gaan over trainingsopbouw, voeding en materialen die nodig zijn bij het beoefenen van de triatlonsport. De clinics worden begeleid door gediplomeerde triatlontrainers.
De ervaring van deelnemers van afgelopen jaren is dat ze vanuit deze clinics gemotiveerd worden om samen tot een mooie prestatie te komen.

Op 29 januari is er een vrijblijvende informatiebijeenkomst in sportzaal ‘t Noordbroek, Marjoleinlaan 43 te Wierden. Tijdens deze bijeenkomst zal uitgebreid informatie worden gegevens over de clinics, de opbouw van de clinics en de exacte data en voorwaarden waarop de clinics gegeven worden.
In de periode van maart t/m september kunnen deelnemers aan de clinics ook gebruik maken van de faciliteiten en het trainingsaanbod van de vereniging.

Heb je belangstelling? Meld je dan aan via info@tvargo

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›