4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Basketbal

Peatminers X12 2 boekt een stijgende lijn!

VRIEZENVEEN - Afgelopen weekend liet BV Peatminers de velden weer groen kleuren. Even een rondje langs de velden.

Peatminers X12-2 – Jugglers X12-2 (40-22)
De stijgende lijn van de afgelopen weken werd zaterdag beloond met een overtuigende overwinning voor de meiden van Peatminers. In de eerste periode moesten de dames nog even in de wedstrijd komen. Maar daarna stonden de meiden er en lieten ze zien dat ze de betere ploeg waren. Met hun sterke verdediging hielden ze Jugglers goed in bedwang. In de aanval lieten de meiden zien van alle markten thuis te zijn. Goed samenspel, lay ups, afstandsschoten, alles kwam voorbij en veel lukte. Een dik verdiende overwinning en een mooie opsteker voor de meiden, zo vlak voor het kerstreces!

Peatminers VU16-2 - Orca’s VU16-2 (53-43)

Het eerste kwart was Peatminers nog niet helemaal scherp en gooiden heel gehaast veel ballen weg. Maar de Orca’s hadden dezelfde problemen, maar het leverde een stand van 15-9 op in voordeel van Peatminers. In het tweede kwart begon Peatminers uit te lopen. 27-18
In het derde kwart maakte Peatminers veel scores waardoor de Orca’s besloten in een zone verdediging te gaan staan. Peatminers bleef toen maar de bal rond passen vanwege de grote voorsprong. 40-27
In het vierde kwart begonnen de Orca’s heel agressief te pressen. Peatminers schrok wel een beetje van dit agressieve spel en gingen er ook in mee wat zorgde voor veel fouten. Maar toch een mooie eindstand van 53-43.

Peatminers MSE1 – Twente Buzzards MSE2 (83-49)
Heren 1 vloog echt uit de startblokken vrijdagavond. De aanval liep erg soepel en de verdediging stond als een huis. Peatminers maakte gebruik van hun lengte voordeel en pakten veel rebounds. Na een ruime voorsprong in het eerste kwart, kwam Twente Buzzards toch weer een beetje terug en het stond 44-23. In het derde kwart werd het spel uit het eerste kwart weer hervat en dat zorgde voor mooie combinaties. In het vierde kwart werd de wedstrijd netjes uitgespeeld en dat zorgde voor een mooie overwinning.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›