4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Overig

Maud Jansen van de Harmonie Vroomshoop Nederlands Kampioen twirlen

VROOMSHOOP / ALMERE - Maud Jansen van de Harmonie Vroomshoop deed zondag 15 december in Almere op 3 verschillende onderdelen mee aan de Nederlandse Kampioenschappen Twirlen van de NBTA. Na een fantastisch sportief jaar met als hoogtepunt tot nu toe een 2e plaats tijdens het EK in Italië, moest het voor tijdens dit NK gebeuren. Het eerste onderdeel X-strut, wat uitgevoerd moet worden op verplichte muziek, behaalde Maud heel onverwachts een zilveren plak. Ook op haar tweede discipline de Dance Twirl, waar het vooral aankomt op dans, techniek en uitstraling, werd imponerend door Maud uitgevoerd. Een doodstille zaal volgde de dance van Maud met grote belangstelling. Uiteindelijk werd deze uitvoering ook beloond met een zilveren medaille.

Haar laatste onderdeel de 1-baton verliep vlekkeloos. Op de door de bond voorgeschreven verplichte muziek liet ze een routine zien zonder één enkele drop. De jury beloonde haar dan ook met goud. Een unieke prestatie van de Vroomshoopse. De Harmonie Vroomshoop is trots met Maud Jansen een Nederlands kampioen in huis te hebben.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›