4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Atletiek

30 december – AVT Lageveldloop by night!

WIERDEN - Ook zin om even sportief bezig te zijn tussen Kerst en Oud&Nieuw? Doe dan op maandagavond 30 december 2019 mee aan de AVT Lageveldloop by night! Een gezellige FUNloop in het donker. Kom in een ongedwongen, gezellige sfeer genieten van hardlopen of wandelen en beleef recreatiepark Het Lageveld ook eens in het donker. De organisatie is in handen van Atletiekvereniging Twenterand.

Deelnemers kunnen kiezen uit één ronde van 2,5km of twee rondes (totaal 5km). Kinderen – onder begeleiding van een volwassene – zijn van harte welkom.

START: ca. 19.30 uur.
Voorinschrijven kan via www.inschrijven.nl. Kosten voorinschrijving: € 5,- (jeugd tot 12 jaar € 2,50). Na-inschrijven kan ook nog op de dag zelf tussen 18.45-19.15 uur op Het Lageveld, Vriezenveenseweg 57 in Wierden. Kosten na-inschrijving: € 6,- (jeugd tot 12 jaar € 3,-).

De slagbomen van het Lageveld gaan rond 18.30 uur open. Parkeren is gratis.
Let op! Het is een FUNloop, dus absoluut geen wedstrijd. Dit ook in verband met de veiligheid in het donker. Verlichting is verplicht (hoofdlamp, lampjes om armen / benen / enkels, etc.).

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›