4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Volleybal

Wedstrijden Team Eurosped

VROOMSHOOP - Team Eurosped speelt 12 december een uitwedstrijd tegen Regio Zwolle Volleybal, en zondag 15 december een thuiswedstrijd tegen Springendal Set-Up '65

Regio Zwolle Volleybal DS1 - Team Eurosped
Donderdag 12 december staat de uitwedstrijd tegen Regio Zwolle Volleybal DS1 op het programma. De dames staan voor de tweede keer tegenover elkaar dit seizoen. In de thuiswedstrijd in oktober bleken onze dames met 3-1 te sterk voor Regio Zwolle Volleybal. Weten of dit weer het geval is? Kom donderdag a.s. naar het Landstede Sportcentrum. De wedstrijd begint om 20.00 uur.

Team Eurosped - Springendal Set-Up '65 DS1
Team Eurosped moet zondag 15 december a.s. direct al weer aan de bak want dan wordt thuis de derby tegen Springendal Set-Up '65 gespeeld. De ploeg van Tom Engbers kwam verrassend uit de startblokken aan het begin van de competitie en bezet momenteel een 5e plaats op de ranglijst met 13 punten uit 9 wedstrijden. We hopen wederom op een 3-0 overwinning van onze dames en zij zullen hierbij de steun van de supporters zeker nodig hebben. Laat jullie zondag dus massaal horen voor de dames van Team Eurosped!
Zondag 15 december a.s.
Aanvang: 15.30 uur
Sporthal het Punt in Vroomshoop
Entree € 5,00 en voor kinderen t/m 13 jaar € 2,00.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›