Sportlust speelt voor 5e keer met 2 – 2 gelijk

Gepubliceerd op
Gepubliceerd in
Deel:

Sportlust begon goed aan de wedstrijd en had de gehele 1e helft het betere van het spel. Al na 8 minuten kreeg Sportlust een dot van een kans. Tim Spoor werd ter val gebracht in de zestien maar bleef sportief als struikelend op de been. Al vallend kreeg Tim de bal net niet langs de doelman van SV Vasse.

Vasse werd vooral gevaarlijk door de bal in de omschakeling achter de Vroomshoopse defensie te leggen, Frank Dubbink was echter meermaals op tijd zijn doel uit om deze ballen onschadelijk te maken. Na een half uur was het dan toch raak voor Vasse, Haarhuis kwam onverwachts vanaf rechts naar binnen en wist met zijn verkeerde been de bal feilloos in de bovenhoek te krullen.

Het fluitsignaal voor de aftrap galmde nog na op de Bosrand toen Dennis Jozic de bal over de doelman van Vasse wist de stiften, zo stond het binnen de minuut alweer 1 – 1.

Vlak voor rust ging het weer fout voor Sportlust, nadat een aanval van de blauwwitten onschadelijk was gemaakt dacht Sportlust aan een snelle omschakeling. Miscommunicatie in de opbouw zorgde opnieuw voor balbezit bij Vasse waarbij de spits onreglementair ten val werd gebracht; strafschop en 1 – 2.

In de tweede helft hadden beide partijen de verdediging beter op orde. Tim Spoor wist na een uur spelen een vrije trap vanaf de zijkant tussen de palen te krijgen, deze werd al dan niet nog geschampt door Bart Dogger: 2 – 2.

Sportlust werd hierna via de flanken nog enkele malen gevaarlijk maar wist vaak nét niet Dennis Jozic te bereiken. Een van richting veranderde inzet van Tim Spoor kon ter nauwer nood door de doelman met de voeten gekeerd worden.
Voor Vasse was het een aantal keer in de tweede helft ook net niet, waarbij ze met een hard schot op de lat nog het dichts bij een overwinning kwamen.

Al met al een gelijkspel waarmee beide partijen konden leven na afloop. Sportlust speelt na SV Delden, SV Almelo, Juventa ’12 en VV Oldenzaal zo opnieuw met 2 – 2 gelijk.

Opstelling: Frank Dubbink; Bart Dogger, Thomas Spoor, Coen Kleinheerenbrink, Sem Kosse (46. Anderson Lusseveld); Dinand Hankamp, Stefhan de Vries (82. Allard Hankamp), Timo ter Braak (65. Niek Bruins); Tim Spoor, Toon van Dam, Dennis Jozic.