4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Voetbal

Sportlust zoekt nieuwe hoofdtrainer

VROOMSHOOP - Voetbalvereniging Sportlust Vroomshoop zoekt voor het seizoen 2020/2021 een hoofdtrainer voor haar eerste selectie. Het eerste elftal van Sportlust speelt momenteel voor het vierde seizoen op rij in de 4e klasse A zondag van District Oost. Het seizoen 2018/19 eindigde Sportlust als 5e. Het 1e gedeelte van dit seizoen verloopt wat moeizamer, maar de club en de spelersgroep hebben er alle vertrouwen in dat de weg omhoog spoedig gevonden zal worden gezien de kwaliteit van de selectie en het spelbeeld van de laatste wedstrijden.

De kandidaat die we zoeken kent een sterke gedrevenheid en moet dat ook kunnen overbrengen op de jonge en getalenteerde spelersgroep. Hij is in staat het team beter te maken middels goede oefenstof en een prima tactisch inzicht.

Taken:
- Het geven van trainingen op de dinsdag- (of woensdag) en vrijdagavond
- Het begeleiden van het 1e elftal bij de wedstrijden
- Het adviseren van de Technische Commissie

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›