4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Atletiek

2de editie Steven Pig’s Santa Run vrijdag 13 december

VRIEZENVEEN - Vrijdag 13 december vindt er in het centrum van Vriezenveen de tweede editie plaats van Steven Pig’s Santa Run. De run waar alle deelnemers in kerstpakken rondlopen is helemaal uitverkocht met meer dan 1500 ! lopers. De lopers gaan door het gemeentehuis, de Jumbo supermarkt en verzorgingshuis de Vriezenhof en komen onderweg allerlei hindernissen tegen.

Het parcours wordt omlijst met diverse DJ’s, dweilorkesten en drumbands en een vette lasershow. Na afloop kan men genieten van de mega afterparty in de feesttent op het Manitobaplein met o.a. DJ Riva en DJ Rob Toonen. De entree is uiteraard gratis. Verder is er op het Winterwonderland genoeg te eten en te drinken en bekijks voor iedereen. Op zaterdagavond 14 december is er nogmaals een groot feest met de party Dj’s Beatcrooks; ook dan is de entree gratis. Zorg dat je dit geweldige weekend in Vriezenveen bent. Ho,Ho,Ho run like an idiot!

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›