4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Denksport

PODB-Cup succesvol verlopen bij Damclub Witte van Moort

WESTERHAAR - Zaterdag 30 november werd de tweede ronde verspeeld van de PODB-Cup cyclus. Ditmaal was Damclub Witte van Moort de gastheer. Alle 34 jeugdige deelnemers waren half 2 present en we konden daardoor zonder enige vertraging beginnen.
De jeugd was verdeeld over vier poules die op sterkte ingedeeld waren. De top vier van elke poule ging met mooie bekers naar huis

In poule 4 was de strijd om de tweede plek tot het eind spannend. Ze eindigde met maar liefst drie kinderen op de tweede plek. Na onderling resultaat werd Arwen de Noord vierde, derde werd hier Marlinde ter Maat en de nummer twee Stijn Fiks had van beiden gewonnen en ging daarom met de verdiende tweede plek naar huis. Eerste in de poule werd Elise Stapper.

In poule 3 wist vierde te worden Stan Ordelman, hij had net zoveel punten als de nummer drie Sil Marsman. Maar in het onderlinge duel wist Sil te winnen. Tweede werd hier Jarno Meijers met slechts één verliespartij. Maar de nummer één Jorn Steenbergen had één remise en de rest gewonnen.

In poule twee werd vierde Boris Töller met net zoveel punten als de nummer drie Xanne de Goeijen. Tweede werd Rick Hengeveld en met overmacht eerste in deze poule werd Jesper Ekkelkamp.

In de eerste poule nam de top 3 een groot gat met de rest van de poule. Vierde werd hier Kaemon van Erven. Voor de tweede en derde plek kwam er een barrage aan te pas, de eerste partij eindigde hier in remise. En ging men door met een tweede barrage partij. Door de druk van de klok bezweek Yulia Bintsarovska en eindigde hierdoor op de derde plek. Tweede werd daardoor Samantha Regterschot. Eerste in de poule met drie punten voorsprong werd Yaïr Eysbroek.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›