4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Denksport

De Hammerdammer 2 speelt gelijk tegen EDC 3 uit Enschede

DEN HAM - Op dinsdag speelde De Hammerdammer 2 tegen Enschede 3.

Jan v.d.Vegt neemt het op tegen Luit Haan. In een mooie en spannende partij waarin beiden goed aan elkaar gewaagd zijn neemt halverwege de partij Luit de Haan door een combinatie een schijf voorsprong. Deze voorsprong geeft hij niet meer uit handen en wint de partij 0 – 2.
Gerard Endeman speelt tegen Jacob Hart en in deze partij gaat het lang gelijk op. In het midden van de partij heeft Gerard een doorbraak naar dam geforceerd en lijkt de partij naar zich toe te trekken, maar schijn bedriegt, door een kleine fout van Gerard Endeman in het eindspel kan de tegenstander daar van profiteren en eindigt dit duel alsnog in remise 1 – 1.
Jennie Braakman tegen Reinder Wagenaar is een zeer interessante partij waarbij Jennie Braakman zeer goed spel laat zien, en Reinder Wagenaar halverwege de partij goed onder druk zet, maar door mooie combinatie van Reinder Wagenaar redt hij zich uit deze benarde situatie en de partij eindigt dan ook in remise 1 – 1.
Dinant Voort speelt zijn partij tegen Paul ter Pelle. Dinant Voort gaat in deze partij voortvarend van start en straft een fout van Paul ter Pelle genadeloos af, daardoor is de partij na een half uur al ten einde en wint Dinant Voort verdiend 2 – 0.
De eindstand van de avond is dan ook 4 – 4.

In de onderlinge competitie worden de volgende wedstrijden gespeeld.

Jan Slotman tegen Gerard Lohues 1 – 1.
Gerben van de Voet tegen Henk Koenderink 2 – 0.
Koert Meuleman tegen Gert Drent 2 – 0.
Julian Arrindell tegen Hilco Braakman 0 – 2.
Bert Nieboer tegen Joop Kooman 2 – 0.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›