4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Denksport

Onderlinge competitie De Hammerdammer

DEN HAM - In de onderlinge competitie van De Hammerdammer worden de volgende wedstrijden op dinsdag gespeeld:

Koert Meuleman neemt het op tegen Henk Koenderink. In een spannende partij waarin ze elkaar weinig toegeven, blijkt Koert Meuleman de sterkste en wint 0 – 2.
Wim Bouwhuis speelt tegen Jullien Arrindell in een mooie partij waarin de spelers veel tijd steken in de middenfase van de partij die zeer spannend verloopt. Op het eind lijkt Wim Bouwhuis de betere papieren te hebben, maar schijn bedriegt en de partij eindigt dan ook verdiend in remise 1 – 1.
Hilco Braakman heeft een zware partij tegen Gerben van de Voet; de beide mannen zijn echt aan elkaar gewaagd, en het gaat dan ook lang gelijk op. Toch laat Van de Voet zich opsluiten en daar weet Hilco Braakman goed van te profiteren 2 – 0.

Jan v.d. Vegt speelt tegen Gerard Lohues en in een leuke partij moet Gerard Lohues op het eind toch zijn meerdere erkennen in Jan v.d. Vegt 2 – 0.
Dinant Voort neemt het op tegen Jan Slotman. In een degelijke partij van beide kanten gaat Dinant Voort toch de bietenbrug op aan het eind en verliest 0 – 2.
Joop Kooman tegen Gerben Mollink is een leuke partij, maar op het eind komt Joop Kooman toch tekort en wint Gerwin Mollink 0 – 2.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›