4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Voetbal

Jan-Peter Jonkman blijft hoofdtrainer bij Vroomshoopse Boys

VROOMSHOOP - Op advies van de Technische Commissie heeft het hoofdbestuur van Vroomshoopse Boys besloten dat hoofdtrainer Jan-Peter Jonkman uit Meppel ook volgend seizoen de A-selectie leidt. Dit seizoen begon Jan-Peter Jonkman (51) als hoofdtrainer bij de Boys, nadat hij daarvoor vier seizoenen aan SV Gramsbergen verbonden was geweest.

In de competitie bezet Vroomshoopse Boys een gedeelde zevende plaats in de tweede klasse H. met een korte afstand tot de subtop. In het bekertoernooi werd de voorronde overleefd en ging de Boys in de knock out-fase nipt ten onder tegen eersteklasser Go-Ahead Kampen. Het vertoonde veldspel bood veel vertrouwen voor de nabije toekomst. De A-selectie van Vroomshoopse Boys is een mooie mix van ervaren spelers en aanstormende jonge talenten.

In het seizoen 2020-2021 blijft ook de ervaren Henk Harmens uit Wezep als trainer aan de A-selectie van de Boys verbonden. Voor de B-selectie wordt een opvolger gezocht van trainer Reinier de Jong, die aan het eind van de huidige voetbaljaargang stopt.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›