4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Voetbal

Vroomshoopse Boys bekert tegen Go-Ahead Kampen

VROOMSHOOP - Na de verdiende uitoverwinning van Vroomshoopse Boys op buurman vv Den Ham in de competitie, krijgt nu de strijd om de districtsbeker van de regio Oost van de KNVB aandacht. Op zaterdag 16 november speelt de erkende cupfighter Vroomshoopse Boys in de eerste kwalificatieronde in de knock-out fase thuis op De Bosrand tegen de oude bekende Go-Ahead Kampen.

Deze eersteklasser won afgelopen zaterdag overtuigend de derby tegen stadsgenoot en hekkensluiter KHC, maar kan in de competitie nog niet echt potten breken. Het is een mooie affiche en beide teams waren in het nog recente verleden in de eerste klasse meestal gelijkwaardig. Dit bekerduel begint om 14.30 uur en staat onder leiding van scheidsrechter Peter Hulsmeijers. De toegang bij deze bekerwedstrijd is gratis.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›