4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Voetbal

Sportlust verliest in blessuretijd bij Fleringen

FLERINGEN - Na de winst van vorige week op EMOS heeft Sportlust zichzelf een slechte dienst bewezen op bezoek bij Fleringen. Sportlust kwam al snel op voorsprong door een schot van Tim Spoor in de korte hoek. Na de openingstreffer was de wedstrijd redelijk in balans tot Sportlust begon te stuntelen in de achterhoede. In een tijdsbestek van twintig minuten gaf Sportlust de wedstrijd echter volledig uit handen, Fleringen kon in die periode driemaal scoren. Vlak voor rust wist Dennis Jozic de aansluitingstreffer binnen te punteren wat hoop gaf voor de tweede helft.

In die tweede helft was Sportlust de bovenliggende partij. Sportlust liet grote delen van de tweede helft zien waar het voetballend toe in staat was. Het was jammer dat Sportlust zich via Dinand Hankamp slechts één keer wist te belonen voor het vertoonde veldspel. Een tweede keer, toen Dennis Jozic het net wist te vinden, werd dit teniet gedaan door de grensrechter van de thuisclub.

In de laatste paar minuten kregen beide partijen kansen op de volle buit, het was Fleringen die hier het beste mee om sprong door in de 92e minuut de winnende binnen te koppen.
Sportlust wist tot nu toe in slechts vier wedstrijden punten te pakken en zal zodoende een tandje bij moeten schakelen om uit de onderste regionen weg te komen.

Opstelling: Frank Dubbink; Bart Dogger (85. Niek Bruins), Thomas Spoor (58. Tsjeard Brinksma), Coen Kleinheerenbrink, Anderson Lusseveld; Coen Sickman, Stefhan de Vries (85. Timo ter Braak), Dinand Hankamp; Tim Spoor, Dennis Jozic, Toon van Dam.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›