4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Denksport

Dammers Witte van Moort onverwacht onderuit

WESTERHAAR - De derde ronde van de clubcompetitie dammen heeft voor Damclub Denk en Zet/WvM niet het gewenste resultaat opgeleverd. De thuiswedstrijd tegen WSDV uit Wageningen ging met het kleinst mogelijke verschil (9-11 verloren). Het begin was nog zo goed met twee overwinningen van Mol (overklaste Weistra op positionele wijze) en Van Dijk (verraste Van Steenbergen met een combinatie). Wageningen kwam op gelijke hoogte door nederlagen van Hessing (gemene combinatie van Keurentjes) en Salomé (speelde te roekeloos tegen Van Muijen). Hoopman kon vervolgens een lastig eindspel tegen Groenendijk niet remise houden waardoor de punten naar Wageningen gingen.


 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›