4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Overig

Majorettes Juliana halen fiks wat prijzen op in Oldenzaal

DEN HAM - Het Overijssels Kampioenschap is voor de majorettedames Juliana zeer succesvol verlopen. In verschillende categorieën zijn diverse prijzen binnengehaald met daarbij ook een flinke aantal plaatsingen voor het komende NK in Almere, wel 25.

In Oldenzaal waar de Overijsselse Kampioenschappen zijn georganiseerd hebben de Majorettes van Juliana maar liefst 12 eerste prijzen behaald en daarmee zijn ze Overijssels kampioen van hun categorie geworden. In een sterk deelnemersveld is Jade Kuiper erin geslaagd om van de 16 deelnemers in haar categorie 3e te worden en zich hiermee te plaatsen voor het NK. In de categorie Duo’s namen er 8 duo’s deel, de zusjes Esmée en Merle Klaassen behaalden hierin de 1e prijs met hun duoshow ‘Pirates of the Caribbean’. Ze zijn Overijssels kampioen geworden en zijn ook geplaatst voor het NK. Instructrice Melène Wanschers kijkt met trots naar de lijst van behaalde punten en prijzen.

Deze resultaten komen tot stand door het 1 á 2 keer per week trainen in ‘t Muziekgebouw aan de Slingerweg in Den Ham. Jolanda Bosboom, voorzitter muziekvereniging Juliana, is erg trots op alle majorettes en feliciteert ze met de behaalde resultaten.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›