4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Volleybal

Team Eurosped alleen aan kop

VROOMSHOOP - Afgelopen zaterdag moest Team Eurosped aantreden voor de topper in de eredivisie tegen Sliedrecht Sport. Beide teams hadden hetzelfde puntenaantal dus in deze wedstrijd kon onderling worden uitgemaakt wie de ranglijst zou gaan aanvoeren. Sliedrecht Sport kwam goed uit de startblokken. Bij een achterstand van 15-7 zette Team Eurosped een inhaalrace in maar dat bleek net niet genoeg en de eerste set ging met 25-22 naar Sliedrecht. De toon was hiermee wel gezet en door middel van goed spel, goede servedruk en blokkering van onze dames bleef Sliedrecht Sport achter de feiten aanlopen. De volgende drie sets op rij (de laatste set kwam Sliedrecht Sport zelfs niet verder dan 13 punten) waren een prooi voor Team Eurosped en zij konden met een dik verdiende 3-1 overwinning huiswaarts. Voor de stand betekent dit dat Team Eurosped aan de leiding gaat met een voorsprong van 3 punten op Sliedrecht Sport.

Om de dames ook in uitwedstrijden met z'n allen aan te kunnen aanmoedigen heeft de supportersclub van Team Eurosped een busreis naar Sneek georganiseerd voor de wedstrijd tegen VC Sneek op zaterdag 30 november 2019. Voor slechts € 15,- koop je al je retourticket naar Sneek. Reserveer je ticket vóór 16 november 2019 en VOL=VOL.

Programma:
17:15 uur - Verzamelen bij Het Punt Vroomshoop
17:30 uur - Vertrek richting Sneek
19:00 uur - Aankomst Sneek
22:30/23:00 uur - Retour richting Vroomshoop
00:30 uur - Terugkomst bij Het Punt Vroomshoop

Uiteraard maken wij er samen weer één groot feest van onder ons motto:“als een blok achter Team Eurosped!” Aanmelden kan tot 16 november 2019.

Klik hier om je aan te melden: http://www.teameurosped.nl/bus-naar-sneek/
Bij te weinig animo wordt de betaling teruggestort.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›