4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Denksport

Vrimot wint van Ons Genoegen

VRIEZENVEEN - Vrimot ontving afgelopen week voor de externe competitie de schaakvrienden van Ons Genoegen uit Almen. Het was de eerste keer in de historie dat deze verenigingen elkaar ontmoetten. Almen, gelegen tussen Lochem en Zutphen, komt van oorsprong uit de Gelderse schaakcompetitie.

Edwin Burer wist als eerste het volle winstpunt voor Vrimot binnen te halen. Dat was een mooie opsteker. Daarna volgde Boy Doeve, even later gevolgd door Henk KleinJan. Halverwege de avond stonden de Vrimotters voor met 3 tegen 0. Door een remise van Jan van Vliet en het verlies van Henry Schoemaker kwam er toch nog enige druk van de gasten. Peter Burer maakte daar een eind aan door een goed eindspel tot winst te brengen. De 2 resterende partijen werden door Roy Doeve en Humphrey Burer, niet zonder moeite, ook in winst omgezet. Einduitslag dus 6,5 tegen 1,5 in het voordeel van Vrimot.

Voor de interne competitie speelden Gerard KleinJan en Faowaz Saaied remise.

Kom eens kijken op donderdagavond vanaf 20.00 uur in het jeugdhonk van de vv Deto of bezoek www.vrimot.nl. Wil je een partijtje meeschaken, meld je dan van tevoren even aan.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›