4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Denksport

Jeugd damclub Witte van Moort succesvol in Kampen!

KAMPEN - Afgelopen zaterdag was alweer de eerste PODB-Cup van het seizoen, Kampen had dit jaar de eer om het eerste toernooi te organiseren.
Witte van Moort ging deze dag met een afvaardiging van 6 jeugdleden die kant op.

Thijs Jansen ging een zware middag tegemoet, als meest ervaren jeugdspeler van ons mocht hij zich bewijzen in de zwaarste poule. Thijs kan terug kijken op een goed toernooi waarin die een knappe vierde plaats wist te behalen.

In de tweede poule zaten Liam Post en Sil Marsman ingedeeld, Sil mocht het naar zijn goede resultaten van afgelopen seizoen proberen in de tweede groep. Hij haalde jammer genoeg niet genoeg punten voor een prijs maar speelde veel goede partijen en zal dit seizoen nog de nodige prijzen winnen. Liam Post kan terug kijken op een goed toernooi waarin die net 1 punt te weinig haalde voor de eerste plaats.

Bram Oelen haalde in poule drie net niet genoeg punten voor een prijs. Maar hij heeft meerdere goede partijen gespeeld en laten zien dat hij de volgende keer weer voor de bekers meestrijd.

In poule vier zat onze jongste jeugd, Elijah van Poll kan terugkijken op een goed toernooi met een vierde plaats. Tim Oelen eindigde paar plekjes hoger dan hem. Hij kwam thuis met een tweede plaats en had maar 1 verlies partij.

De jeugd kan weer terugkijken op een goed toernooi en kan met vertrouwen tegemoet naar de volgende POCB-Cup. Die is 30 november in ons eigen clubgebouw aan de Asterstraat 28 te Westerhaar.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›