4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Volleybal

Team Eurosped na drie duels nog ongeslagen

VROOMSHOOP - Na de winst uit bij Apollo en thuis op Zwolle, stond afgelopen zaterdag de wedstrijd tegen Springendal Set-Up ‘65 op het programma. Wederom een derby tussen twee Twentse teams. Dit was ook de terugkeer van Marianne Het Lam-Scholten, die de jaren hiervoor dagelijks in Ootmarsum was te vinden.

De openingsset van de derby was spannend, onder andere door de aanvallen van Merle Baasdam van de thuisploeg en Kirsten Wessels van Team Eurosped. Bij een achterstand van 22-19 maakte Vera Mulder de score gelijk en dankzij de rake klappen van Kirsten Wessels werd de set met 26-28 gewonnen door Team Eurosped. Naast de mooie aanvallen was er ook een battle van de supporters. Team Eurosped had bijna de helft van de sporthal in Ootmarsum in beslag genomen. Met alle fanatieke aanmoedigingen kon de sfeer in De Schalm niet meer stuk!

In set twee en drie domineerde Team Eurosped. Met name in de derde set maakte de aanvalskracht van Kirsten Wessels (van 10-11 naar 10-14) en Vera Mulder (van 13-15 naar 13-20) het verschil. Uiteindelijk had Team Eurosped tien aces meer en drie servicefouten minder dan Set-Up en werd het 18-25 en daarmee een eindstand van 0-3. Kirsten Wessels werd de meest scorende speelster bij Team Eurosped met 14 punten.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›