4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Volleybal

Een mega Team Eurosped Kidsday

VROOMSHOOP - Dinsdag 22 oktober is er op initiatief van onze supportersclub een Team Eurosped Kidsday georganiseerd. Maar liefst 55 kinderen vanuit heinde en verre hebben een leuke volleybalmiddag beleefd. Onder de bezielende leiding van onze meiden en trainers werd er een training van anderhalf uur verzorgd.

Na afloop was er een ware meet en greet. De kinderen ontvingen een deelname-certificaat waarop ze de handtekeningen van onze speelsters konden laten zetten. Ook was er een goody bag met daarin een vrijkaart voor de wedstrijd van 10 november. Het was een super geslaagde middag en zeker voor herhaling vatbaar.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›