4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Basketbal

Peatminers Heren 1 pakt de eerste winst van het seizoen

VRIEZENVEEN - Peatminers had een rustig weekend qua wedstrijden maar Heren 1 had op de vrijdagavond nog een spannende wedstrijd tegen Amical Heren 2. Vanaf het begin was het duidelijk dat de heren uit Vriezenveen een voordeel hadden in kracht en lengte. Amical was daarentegen een stuk sneller, dus het was een wedstrijd met twee verschillende stijlen. Door het sterke spel van Peatminers ging het aan de leiding in het eerste kwart door veel via de centers te spelen en naar de basket te gaan. Door wat tactische aanpassingen wist Amical weer terug te komen in de wedstrijd.

In het derde kwart wist Amical zelfs weer even voor te komen, maar na een time-out en wat aanpassingen aan Vriezenveense kant wist Peatminers het tij te keren en controleerde weer de wedstrijd. in het vierde kwart bleef het qua stand dichtbij maar Peatminers wist het hoofd koel te houden en de winst binnen te slepen in deze felle maar sportieve wedstrijd.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›