4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Denksport

Dammers Witte van Moort winnen in Rotterdam

ROTTERDAM - De tweede wedstrijd van de clubcompetitie dammen heeft voor de dammers van Denk en Zet/WvM uit Westerhaar een 12-8 overwinning opgeleverd. Mol had geen moeite om de rare capriolen van tegenstander Verveer af te straffen en zette de Westerhaarders op voorsprong. De voorsprong werd verder uitgebreid doordat Salomé zich in een complex speltype vaardiger toonde dan tegenstander Yoney.
Na een nederlaag van Leoné tegen Arts kwam de spanning terug in de wedstrijd. De Rotterdammers kwamen echter niet tot een tweede treffer en doordat Wong na een goede positiepartij in het eindspel van Kasnadi won was de teamzege uiteindelijk overtuigend.

Over drie weken ontvangen de Westerhaarders het team van WSDV uit Wageningen.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›