4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Voetbal

Gehavend Sportlust ten onder tegen La Première

ALMELO - Sportlust heeft zondagmiddag op bezoek bij AVC La Première verloren met 4-1. Hoofdtrainer Job Lamberink moest puzzelen in aanloop naar deze wedstrijd in Almelo. Sportlust startte zonder de geblesseerde Toon van Dam, Stephan de Vries, Simon Spoor, Thomas Spoor en Tsjeard Brinksma. Tot overmaat van ramp voegde Tim Spoor zich bij dit gezelschap na slechts 5 minuten spelen.

De Vroomshopers moesten zichtbaar wennen aan de vele positiewisselingen. De thuisploeg gooide middels de lange bal veel ballen in de zestien en werd daar dan ook gevaarlijk mee. Na een kwartier mondde de zoveelste lange bal uit in een doelpunt: 1-0. Sportlust kwam er voor rust nog een keer goed uit, wat resulteerde in de 1-1 van Dennis Jozic.

De tweede helft leek er bij Sportlust meer fout te gaan dan goed. Nog drie doelpunten werden eenvoudig weggegeven en zo werd er terecht met 4-1 verloren. Sportlust kan zodoende spreken van een moeizame seizoenstart. Na vier wedstrijden zijn slechts 2 punten behaald. Volgende week, zondag 20 oktober komt Rood Zwart naar Vroomshoop. Dan moeten 3 punten behaald worden.

Opstelling: Frank Dubbink; Niek Bruins, Allard Hankamp, Coen Kleinheerenbrink, Anderson Lusseveld; Dinand Hankamp, Coen Sickman, Timo ter Braak (60. Bart Dogger); Stijn Bruins, Dennis Jozic, Tim Spoor (5. Sem Kosse).

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›