4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Denksport

Onderlinge competitie De Hammerdammer

DEN HAM - In de onderlinge competitie van De Hammerdammer werden de volgende wedstrijden gespeeld.

Jan van der Vegt tegen Jan Slotman is een wedstrijd op het scherpst van de snede, waarin Jan Slotman halverwege de partij twee schijven voorkomt, maar dit niet in winst kan omzetten. Het wordt dan ook 1-1.

Hilco Braakman neemt het op tegen koploper Koert Meuleman. In een hevige strijd neemt op het eind Hilco Braakman het heft in handen en wint de partij 2-0.

Gert Drent en Gerwin Mollink maken er een spannende partij van waarin uiteindelijk Gerwin Mollink aan het langste eind trekt en wint 0-2.

Jennie Braakman speelt tegen Gerben van de Voet en de nieuwkomer laat ook weer in deze partij zien dat hij het nog niet verleerd is en wint 0-2.

Janny Bonthuis en Bert Nieboer doen weinig onder voor elkaar, maar op het eind moet Janny Bonthuis toch zijn meerdere erkennen, en verliest 0-2.

Jullien Arrindell en Gerard Endeman strijden heftig tegen elkaar waarin Jullien Arrindel op het eind het betere van het spel heeft en zodoende verdiend wint 2-0.

Wim Bouwhuis en Henk Koenderink maken er een spektakelstuk van waarbij Henk Koenderink halverwege de partij de beste stand op het bord heeft. Maar ondanks de betere stelling kan hij de partij niet in winst omzetten en haalt Wim Bouwhuis toch nog remise 1-1.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›