4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Korfbal

TOP met veel moeite langs KORU

UFFELTE - Afgelopen zaterdag stond er voor de toppers een wedstrijd tegen Uffelte op het programma. Een onbekende ploeg, die net als TOP vorig jaar is gedegradeerd uit de 2de klasse. Waar TOP al wat punten wist de te pakken in de 3de klasse staat KORU puntloos onderaan. Scheidsrechter was de heer K. Flinkert.

Op een glad grasveld met een stevige wind, maar met een lekker zonnetje begonnen beiden ploegen aan de wedstrijd. TOP begon laks aan de wedstrijd en KORU opende de score na een kleine 10 seconden. De aanval hierop vond ook TOP de korf 1-1. TOP had moeite met de zakkende heren van KORU en nam veel verkeerde schoten. De wedstrijd bleef gelijk opgaan en via 3-3 en 5-5 zette TOP de ruststand op 5-7.

Na rust was het zaak voor TOP om de wedstrijd zo snel mogelijk te beslissen. Echter was het KORU dat 2 afstandsschoten tot doelpunt promoveerde en de stand weer gelijk trok. Nadat KORU een strafworp miste kwam TOP via een afstandsschot weer op voorsprong. KORU trok de stand via opnieuw een strafworp weer gelijk 8-8. TOP kwam via de ingevallen a junior Hielke van der Schee weer op voorsprong. Hij promoveerde 2 schoten tot doelpunten. KORU haalde alles uit de kast maar het was niet genoeg. Ook TOP kwam niet meer tot scoren in het laatste kwartier van de wedstrijd. Waardoor de scheidsrechter affloot bij een 9-10 stand.

Met ietwat geluk weten de toppers 2 punten mee te nemen naar Vroomshoop. Volgende week zal het een stuk beter moeten wanneer ELKO op bezoek komt in Vroomshoop. De ploeg uit Elim staat ongeslagen bovenaan. Bij winst komt TOP naast ELKO te staan. Genoeg ingrediënten voor een korfbalwedstrijd. Aanvang van deze wedstrijd is 15:30.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›