4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Overig

Majorettes Muziekvereniging “De Harmonie Vroomshoop” presteren goed op eigen concours

VROOMSHOOP - Op zaterdag 28 september organiseerde Muziekvereniging “De Harmonie Vroomshoop” een KNMO/NTSB majorette- /twirl concours in de sporthal van activiteiten centrum “Het Punt”. Deze dag was gevuld met maar liefst 106 optredens van verschillende verenigingen.

Op dit concours stonden alle majorette leden, van klein tot groot, van De Harmonie Vroomshoop op de vloer. Team D, de jongste meisjes, riep veel vertedering op bij het publiek met hun mooie dans. Het was voor deze meisjes de eerste keer dat ze mee mochten doen aan een wedstrijd. Groot was hun vreugde dan ook toen ze tijdens de prijsuitreiking naar voren mochten komen om een zilveren beker in ontvangst te nemen. Het C team liet ook een mooie show zien in dezelfde categorie als team B en pakte de eerst prijs, wat goed was voor de gouden beker. Het B team viel buiten de prijzen, maar ook zij lieten ondanks veel blessure in de groep ook een mooie show zien.

Voor de solisten die meededen was er veel concurrentie deze dag. Maar ook hier behaalden alle meiden mooie punten waar ze trots op zichzelf mogen zijn. Als solist behaalde Pien een derde plaats met haar dance en Sanne Vos een tweede plaats. Sarah behaalde met het Technische Programma niveau een tweede plek met promotie om volgende keer deel te nemen in niveau 3. De Harmonie kan trots zijn op de resultaten van de majorette meiden. Het is mooi om te zien hoe de twirlsport zich ontwikkelt binnen De Harmonie de laatste jaren.

De organisatie is meer dan tevreden over hoe het concours is verlopen. Het volgende concours wat De Harmonie gaat organiseren staat dan ook alweer gepland voor 20 juni 2020

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›