4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Denksport

Uitslagen De Hammerdammer

DEN HAM - In de onderlinge competitie van De Hammerdammer worden de volgende wedstrijden gespeeld:

De tweede nieuwkomer Bert Nieboer moet de strijd aangaan met Jullien Arrindell. In een mooie pot waarin alles zit komt Bert Nieboer zeer verrassend uit de hoek, en door een kleine misrekening van Jullien Arrindell gaat de winst dan ook verdiend naar Bert Nieboer 2- 0.

Koert Meuleman en Jan v.d. Vegt maken er een hele mooie partij van, waarin Koert Meuleman op het eind net iets meer tempo,s had dan Jan v.d. Vegt en zodoende de partij wint 2-0.

Gerard Endeman en Gerben van de Voet houden elkaar lang in evenwicht, maar op het eind moet Gerard Endeman toch zijn meerdere erkennen en Gerben van de Voet wint verdiend 0-2.

Jannie Bonthuis speelt tegen Hilco Braakman.In een mooie partij komt Hilco Braakman halverwege door een combinatie tot een dam, deze klap komt Jannie Bonthuis niet meer te boven en Hilco Braakman wint 0-2.

De vorige week verrassende Joop Kooman speelt nu tegen Jennie Braakman, en door een beginnersfout van Joop Kooman om in de Haarlemmerzet te trappen is de partij snel over en wint Jennie Braakman 0-2.

Henk Koenderink speelt tegen Jan Slotman. In een degelijke partij neemt Jan Slotman revanche op de vorige week verloren partij en gaat er met de winst vandoor 0-2.

Gerwin Mollink speelt twee partijen tegelijk tegen Eddie Stokvis en Dinant Voort. Met een combinatie verslaat hij Dinant Voort vrij gemakkelijk, maar in de partij tegen Eddy Stokvis heeft hij veel meer moeite en komt zeer gelukkig weg in deze partij waarin Eddy Stokvis beter staat, maar door verkeerde afruil gaat de winst toch naar G. Mollink 2-0.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›