4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Overig

Sportieve hoogtepunten bij Feestweek Vriezenveen 650

VRIEZENVEEN - De feestweek in het kader van Vriezenveen 650 jaar is ook voor de verschillende sportverenigingen en ander sportieve deelnemers geweldig goed verlopen. Het enthousiasme en de inzet van alle deelnemers en teams was de hele week goed merkbaar. De week begon met het Vjenne Heroes toernooi waaraan 8 verenigingen deelnamen, Vrivo, Peatminers, Dos, Deto, Amicitia, VZPZ, KEV en SWCT. De grote winnaar werd Deto. Zowel bij de jeugd als bij de senioren waren de Deto teams het beste in 6 sporten.

Donderdagavond speelden de all-stars van Dos en Deto tegen elkaar waarbij Dos 37 als sterkste uit de derby kwam; eindstand 1-0.

Vrijdagavond waren er 2 hoogtepunten, met eerst het (wereld) record bal hooghouden door 650 kinderen, georganiseerd door de Sportfabriek. Ook de G-sporters van Dos, Deto en de Peatminers speelden een hoofdrol bij deze recordpoging.

In de fraaie feesttent was het daarna tijd voor de grootste pubkwiz van Vriezenveen, georganiseerd door de skeeler- en wielerclub Twenterand. Maar liefst 90 teams vulden de tent en onder leiding van Bart Nolles en meesterknecht Gert Jacobs werden in 2 uur tijd heel veel vragen gesteld en beantwoord. De winnaar en daarmee de slimste vereniging van Vriezenveen werd Amicitia.

Zaterdagmiddag werd het sportieve deel van de feestweek afgesloten met een BMX spektakel waaraan veel jeugd deelnam en maakte graffiti artiest Alwin Koers, samen met de jeugd, een fraai tafereel met als thema Vriezenveen 650 jaar. Deze laatste 2 onderdelen werden georganiseerd door Zorgsaam Twenterand. Veel sportieve hoogtepunten en vele winnaars maakten deze feestweek tot een onvergetelijk festijn en voor herhaling vatbaar. Vjenne wat oans!

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›