4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Korfbal

TOP wint simpel van DIO

VROOMSHOOP - Afgelopen zaterdag stond er voor de toppers de eerste thuiswedstrijd op het programma. De tegenstander was DIO uit Oosterwolde. Top wist haar eerste wedstrijd van het seizoen niet te winnen, in de regen van Arnhem verloor Top met 7-6 van EKCA. Ook DIO wist haar eerste wedstrijd in de 3e klasse niet te winnen. Genoeg ingrediënten voor een mooie korfbalmiddag. De wedstrijd stond onder leiding van de heer M. Hiemstra.

Het was al snel duidelijk dat TOP de ploeg was met meer kwaliteit. Ondanks dat bleef DIO in het begin leuk meedoen met haar opportunistische spel. Tot 5-5 kon DIO bijbleven. TOP zette 10 minuten voor rust aan en dat resulteerde in 5 doelpunten op rij. DIO bepaalde de ruststand op 10-6.

Na de rust was het zaak voor TOP om de wedstrijd zo snel mogelijk te beslissen. Het begin van de 2de helft liep gelijk op. TOP kon de voorsprong niet uitbreiden, maar DIO kwam ook niet dichterbij. Dit zorgde voor een tussenstand van 12-7. Vanaf dit moment zette TOP weer even aan en scoorde een paar mooie en belangrijke doelpunten op rij. TOP speelde de wedstrijd hierna rustig uit en liet enkele junioren nog even het veld betreden. De geleidende tegenstander floot af bij een eindstand van 20-13.

Aanstaande zaterdag wacht er voor de TOP een uitwedstrijd tegen CKV Achilles uit Almelo. Beide ploegen hebben 2 punten en zullen gebrand zijn om de komende wedstrijd te winnen. De wedstrijd zal naar alle waarschijnlijkheid gespeeld worden bij de buurman van Achilles, AKC. Aanvang van deze wedstrijd is 15:30 uur.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›